Connect with us
Horoscop Minerva Pești 22 - 28 februarie. Urmează zile însorite

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Pești 22 – 28 februarie. Urmează zile însorite

Horoscop Minerva Pești pentru săptămâna 22 – 28 februarie. Peștii vor avea o săptămână minunată, luminată de binecuvântarea astrelor.

Un prieten aflat într-o poziție înaltă, trage corzi pentru tine la începutul săptămânii și nu-ți vine să crezi ce se întâmplă. Viata ți se pare excelentă. Dar face să te simți un pic ca vedeta unui film care nu are regizor.

Atunci, în absența unei conduceri puternice, îndreptă-ți eforturile spre a-i ajuta pe ceilalți la jumătatea săptămânii. Dacă te simți profund implicat în activități de voluntariat, fă-ți ceva timp ca să poți face lucrurile așa cum știi, de unul singur. Este important să îți reîncarci bateriile. În acest weekend, viața este un joc și nu știi regulile, așa că mai bine explorează!

Iubirea și frumusețea abundă la începutul săptămânii: note romantice, poezie, opere de artă, mese delicioase, faci fotografii. Dacă ești singur, această energie se poate manifesta câteva zile într-o creativitate incredibilă. Aceasta te va purta de-a lungul săptămânii, deși la mijlocul săptămânii sunt zile de afaceri și de schimbări. În momentul în care termini de construit o casă din cărți de joc, cineva deschide ușa și curentul de aer împrăștie cărțile. Nu fi prea specific în speranțele tale și nu vei fi dezamăgit de ceea ce îți iese în cale.

Atâta timp cât te vei preocupa de propria afacere la începutul săptămânii, vei fi scutit de orice dramă inutilă. Nu că te-ar deranja, ai destule lucruri care se întâmplă în propria ta viață chiar și așa pentru a-ți abate atenția.

Păstrează-ți mintea înainte de a te rătăci. Menține, de asemenea, relații bune, deiarece este mai importantă decât cunoașterea tuturor faptelor. Ai încredere în prietenii tăi. Crede în intuiția ta. O scurtă criză financiară te încurajează să încasezi o datorie veche sau la fel de bine trebuie să returnezi. Există șansa ca oricine îți datorează ceva să uite, așa că amintește-le ori de câte ori ai ocazia.

Până la primăvară mai e, dar ai chef pentru curățenia de primăvară la începutul săptămânii. Dulapul, obiceiurile proaste, totul este monolit. Ideea schimbării nu te deranjează deloc. Ceea ce te deranjează este suspiciunea că cineva îți scoate lucrurile la curățat. Sau cel puțin că primesc mai mult de la tine decât merită. Fii conștient și oferă și celorlalți beneficiul îndoielii, la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie Pești Relațional

O pasiune ar putea duce la ceva serios și semnificativ săptămâna aceasta. Îți vei devoala sentimentele puternice pentru cineva special. Și este probabil să primești și un răspuns pozitiv. Deci, este ceva care să te bucure. Este momentul potrivit pentru a te apropia de partenerul tău. Ieșirea la un film sau la o cină are să vă ajute. Vei fi încântat de compania partenerului tău.

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie Pești Profesional

Pentru persoanele care au posturi manageriale, săptămâna aceasta se va dovedi excelentă. Vă puteți aștepta la o majorare sau la o promoție în viitorul apropiat. Dacă vi se oferă un nou loc de muncă, ar trebui să vi-l asumați, deoarece aceasta se va dovedi o schimbare foarte bună mai târziu. Nu ezita chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările. Gândește-te la beneficiile pe termen lung.

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie Pești Financiar

Directorii de vânzări și profesioniștii în marketing au de câștigat săptămâna aceasta. Vei face o impresie bună pentru seniori și colegi. De asemenea, veți câștiga beneficii monetare dintr-o promoție. Încerci să aplici pentru un împrumut la domiciliu? Dacă faci acest lucru acum, primești vești bune! Angajații din vânzări și din marketing ajung să-și îndeplinească toate obiectivele și, în consecință, câștigă financiar.

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie Pești Sănătate

Vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a trece printr-un program agitat. Toate femeile însărcinate sunt sfătuite să nu se supere prea mult și să urmarească cu strictețe sfatul medicului. Unii dintre voi ar putea fi predispuși la accidente, așa că fiți foarte atenți în timp ce conduceți. Unii dintre ar trebuiască să practice meditația pentru a-și calma nervii.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top