Connect with us
Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie. Neptun ajunge în Pești și aduce romantism

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie. Neptun ajunge în Pești și aduce romantism

Horoscop saptamanal Gemeni. Minerva a realizat previziunile pentru 22 – 28 februarie. Romantismul va poposi în viața acestor nativi! La finalul săptămânii începi o colaborare

Indiferent dacă ești celibatar sau cuplat, romantismul este prioritar pe măsură ce Venus se mută în Pești, pe 25 februarie. Îți dorești un partener care să fie vesel, inteligent și capabil de conversație. Nu vrei ceva plictisitor, liniștit sau timid. Nu, aceasta nu este persoana potrivită pentru tine. Acum, ai o mare oportunitate de a explora și de a te bucura, iar acest lucru poate fi un moment cu adevărat interesant pentru tine. Dragostea este unul dintre lucrurile care îți mențin spiritul. Vei fi activ și sociabil, ceea ce îți crește în mod natural șansele de a te îndrăgosti de cineva.

Dar pe la mijlocul săptămânii, lucrurile se schimbă rapid. Încep să-ți bântuie prin minte o grămadă de întrebări. O conversație într-una din aceste zile te determină să te gândești a un nou subiect, într-un mod radical, în care te-ai considerat mult timp expert.

Obstacolul care se prăbușește în calea ta miercuri, te poate zdruncina puțin, dar continuă să mergi înainte. Concentrează-te și fii cu ochii în patru. Știai că vor exista obstacole, doar ele fac parte din distracție. Acum ești înconjurat de oameni vorbăreți, dar tot ce simți să faci este să stai în spate și să asculți. Nu ești gata să participi la conversații. Joi și vineri te vei simți mai bine și mai pregătit pentru viitor decât ai fost în ultima vreme. De asemenea, cineva se dă, clar, peste cap pentru tine, ceea ce este de-a dreptul măgulitor.

La sfârșit de săptămână, te înconjori de oameni cu aceleași idei, iar în week-end-ul aceasta, mulțimea se simte mai cerebrală.

Conversația se duce în direcții abstracte și chiar și dezacordurile, în aceste condiții, par distractive. O dezbatere te bagă în priză, ca să spun așa, și te va menține ferm, în picioare, cu ideile tale, pentru următoarele zile. Deși ești atent și rapid în reacții, deși te asiguri că nu ai o expresie acră care să sperie, dacă îți arunci ochii împrejur s-ar putea să interepretezi ceva greșit. De aceea, îți sugerez, lasă lucrurile astea la intrate și fii romantic, energic și pregătește o mulțime de proiecte noi.

Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie Relaţional

Evită să-și rănești partenerul cu orice preț sau ați putea ajunge la sfârșitul relației. Dacă dorești să-ți informezi familia despre intențiile de căsătorie, așteaptă un timp înainte de a face acest lucru. Nu este momentul potrivit pentru a le spune deoarece ar putea să-i întorci împotriva ideii datorită certurilor dintre voi. Persoanele singure care sunt un pic frustrate de statutul lor nu vor trebui să-și facă griji atât timp cât dragostea poate apărea de oriunde.

Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie Profesional

Este un moment bun pentru a te reevalua la locul de muncă. Cuvântul de ordine însă este prudență. Fii extrem de atent la atitudine și cuvinte. Există șanse ca să ai nevoie să te confrunți cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Acest lucru s-ar putea înrăutăți și ți-ar putea amenința slujba. Prin urmare, fii foarte atent la locul de muncă.

Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie Financiar

Săptămâna aceasta va fi o îmbunătățire semnificativă în comparație cu ultimele zile în ceea ce privește banii. Unii dintre voi ar putea primi recompense financiare, mici, dar semnificative pentru performanța excelentă la locul de muncă. Cheltuie acești bani cu înțelepciune, deoarece ești predispus să cheltuiți excesiv. Celor care au mici afaceri, le sugerez să nu se gândeacă la încheierea de parteneriate, nu este momentul potrivit pentru aceasta.

Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 februarie Sănătate

O săptămână bună pentru majoritatea dintre voi! Unii dintre voi care ați descoperit recent că vă confruntați cu tensiunea arterială, aveți șanse mari să o controlați; urmați sfatul medicului și puteți salva o mulțime de probleme pentru mai târziu. Unele femei care au avut dureri musculare în ultimele zile, scapă de toate acestea destul de ușor.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top