Connect with us
Horoscop Minerva Săgetător 22 - 28 februarie. Se rezolvă o problemă profesională

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 februarie. Se rezolvă o problemă profesională

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie Minerva pentru Săgetător. Este o perioadă bună pentru călătorii, dar și pentru a ieși din impas profesional. Astrele se anunță a fi de partea acestor nativi.

Felul în care privești lucrurile este uimitor și unic. Și felul în care comunici este, de asemenea, uimitor … și foarte direct! Străinii perfecti poartă conversații fascinante cu tine, oriunde ai merge. De fapt, poți conversațiile, dar cine ține scorul – ai talent pentru aceste lucruri. Din păcate, niciunul dintre talentele tale nu îți este de mare folos, când o scurgere de energie te face să pierzi din vedere anumite lucruri. Cu toate acestea, în acest weekend va fi o mulțime de distracții.

Tu și cel mai bun prieten al tău, sunteți atașați unul de celălalt, cel puțin telefonic, la începutul săptămânii. Comunicarea este cheia. Cum altfel vei face totul? Acum sesizezi valoarea de a avea un prieten de încredere, la fel și prietenul de încredere. Totuși, începe să te întrebi dacă nu ar trebui mai puține vorbe și mai multă acțiune. De fapt, ce se întâmplă cu tot ce se întâmplă, există șansa să pierzi din vedere imaginea de ansamblu? Și care este imaginea de ansamblu? Unde te indrepti?

Dacă călătorești, norocul este de partea voastră. Există un upgrade de primă clasă cu numele tău pe el. Vesela abundă în prima jumătate a săptămânii, motiv pentru care joi – când un personaj cu autoritate sau un membru mai în vârstă al familiei îți bate la ușă. Va fi un astfel de șoc. În acest weekend, norocul este din nou de partea ta. Te-ai întors în zona de confort, iar prietenii tăi sunt încântați să te vadă. Duminica ar fi un moment minunat pentru a-ți face cunoscute obiectivele de viață câtorva dintre ei.

Începutul de săptămână pare un episod în care legislația are ultimul cuvânt. O problemă juridică apare luni și, fără îndoială, ai și fanii tăi. Dar fanii nu fac galerie și în zilele următoare, încearcă să îți dai seama de ce viața ta merge într-o anumite direcțe iar a lor într-alta. Te interesează, viața ta. Prietenia este rege, iar un compliment îți va înălța spiritul și mai mult. Este adevărat. Îți place să fii adorat. Dar cui nu îi place?

Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 februarie Relațional

Cei care sunteți angajați, vă puteți găsi în dilemă, pe măsură ce o flacără veche se întoarce în viața voastră și te simți din nou atrași de acea persoană. Ca urmare, relația actuală poate suferi tensiuni. Ar fi în interesul tuturor celor implicați ca adevărul să fie cunoscut și să să luați deciziile care se cer. Cei care încă nu au găsit dragostea vor trebui să fie răbdători și să nu se grăbească acum.

Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 februarie Profesional

Dacă te-ai gândit să faci ceva pe cont propriu, posibil să începi planificarea de pe acum. Cei care sunt sportivi vor câștiga destul de multe competiții. Femeile se vor descurca excelent și pe planul carierei și vor câștiga mult pentru a continua ceea ce doresc și profesional. Această săptămână este cu siguranță bună pentru toată lumea.

Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 februarie Financiar

Ai o săptămână bună stă în fața, dacă vă gândești să investești pe piața acțiunilor. De asemenea, o săptămână bună pentru împrumuturi. Oamenii de afaceri nu se vor confrunta cu probleme atunci când vine vorba despre vânzarea unei proprietăți comerciale. Vei vedea că toate obstacolele dispar și vei găsi numeroși potențiali cumpărători. Îți vei vinde proprietatea la un preț foarte ridicat și vei obține un profit bun.

Horoscop Minerva Săgetător 22 – 28 februarie Sănătate

Când vine vorba despre sănătatea ta, trebuie să iei suficiente măsuri de precauție pentru a evita îmbolnăvirea cu o boală sezonieră. Este posibil să te simți neliniștit și anxios fără niciun motiv aparent. Trebuie să rămâi echilibrat psihic și emoțional pentru a-ți păstra calmul. Evită să discuți cu argumente și să fii calm. Acest lucru nu va face decât să agraveze lucrurile. Fă meditație pentru a te calma.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top