Connect with us
Horoscop Minerva Capricorn 22 - 28 februarie. E posibil să apară bani

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 februarie. E posibil să apară bani

Horoscop săptămânal Minerva pentru Capricorn. 22 – 28 februarie este perioada pentru care sunt realizate următoarele previziuni, pe zile. Chiar dacă în unele zile apar probleme financiare, e posibil să apară bani neașteptați.

Săptămâna începe cu o notă grozavă. Planurile tale funcționează și toată lumea pe care o vezi zâmbește. De fapt este un răspuns la propriul tău zâmbet larg. Ești destul de impresionant în aceste zile! Problemele financiare îți pot afecta starea de spirit, ușor, la jumătatea săptămânii. Nu este faptul că nu ai bani, ci doar că ești indecis cu privire la ce ar trebui să faci în continuare. Dar până vineri, când un scenariu creativ îți amintește cât de lipsit de valoare este, din punct de vedere psihic, să-ți faci griji pentru bani. De fapt, ești în top.

Luni, visezi – păduri, camping, copaci, un foc care troște. Poate că nu ai timp să te intri într-o pădure prea curând, așa că fă tot posibilul pentru a petrece ceva timp într-un mediu care să te relaxeze într-un fel.

Până miercuri, probabil te vei simți opusul relaxării, pe măsură ce oamenii care vorbesc tare sau strigă, sunt în jurul tău. Oricine te enervează nu merită atenție, așa că fii scurt și la obiect. La acest sfârșit de săptămână, vei putea să joci în preajma unei persoane speciale și nimic nu te face mai fericit decât să dai altcuiva ce ai de lucru.

Pe de altă parte, ar putea să nu fie cea mai ușoară zi din viața ta dar nu pune nimic la suflet. Ceea ce vezi este posibil să nu se fi întâmplă de fapt. Totuși, resursele sunt restrânse, și cineva îți poate cere ultima bucată de pâine. Dacă dai sau nu, depinde de tine. Conectarea cu un membru al familiei sau un prieten vechi te recentrează după amiază, telefonul este uimitor, nu-i așa?, și ziua este plină de realizări. Rezultă, mândria și sentimente mai bune.

Iată o analogie bună pentru luni: dacă ai fi un personaj de jocuri video, brusc ai avea puterea de a trage mingi de foc. Este o putere extraordinară, dar din păcate ai un scop, așa că mai bine petreceți timpul, perfecționându-vă abilitățile. Și nu continua până nu ai un plan despre unde mergi. Sfârșitul săptămânii este, de asemenea, despre disciplină, chiar și lucrurile care par imposibile sunt posibile.

Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 februarie Relațional

Cei dintre voi, care sunt într-o relație la distanță, vă veți gândi mult la partenerul vostru săptămâna aceasta. S-ar putea să te regăsești pierdut printre amintirile dulci ale acestuia. Este posibil să auzi niște vești bune despre el, nu de alt dar ar putea veni să vă vedeți la mijlocul săptămânii. Posibil ca această veste să îți facă spiritul să vibreze și să aducă bucurie nelimitată. Așteaptă-te la o reuniune fericită în acest weekend.

Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 februarie Profesional

Șefii voștri vor observa eforturile pe care le depui la locul de muncă și vor fi impresionați de capacitatea ta de a conduce o echipă. Responsabilitățile suplimentare vor face mai greu să respecți termenele limită. Trebuie să ai răbdare și să eviți să faci mișcări impulsive. Un coleg îți va oferi sfaturi bune în acest timp.

Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 februarie Financiar

În ceea ce privește finanțarea, această săptămână îți va aduce vești bune, deși ar putea exista unele probleme către sfârșitul săptămânii. Experiența financiară îți va fi salvată și vei putea rezolva lucrurile fără prea multe probleme. Există, de asemenea, șanse pentru o afacere financiară bună. Există posibilități de câștiguri mari dacă ești dispus să îți asumi acest risc suplimentar.

Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 februarie Sănătate

În această săptămână, tinerii nu trebuie să exagereze cu anumite lucruri. Mai ales când vine vorba despre viața lor socială, ar trebui să evite să mănânce pe la fast food și să bea fie alcool în exces, fie băuturi carbogazoase. De asemenea, pacienții cu astm ar putea avea crize respiratorii, așa că li se recomandă să își ia medicamentele cu ei în orice moment.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top