Connect with us
Horoscop Minerva Scorpion 22 - 28 februarie. Începutul unei noi iubiri e aici

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Scorpion 22 – 28 februarie. Începutul unei noi iubiri e aici

Horoscop Minerva Scorpion 22 – 28 februarie. O săptămână încurcată. Apar mici victorii, dar și provocări pe care trebuie să le depășești cumva. Pentru nativii zodiei Scorpion, apare și o nouă relație.

În mod normal, ești o ființă destul de sensibilă, dar când gândește ca un CEO lucrurile dej stau altfel. Determinarea și înțelepciunea definesc ziua. Semnează pe linia punctată. Intră în acest proiect. Dacă ai putea începe proiecte atât de ușor de acasă, nu mai ai nevoie decât sî dai deoparte acoperișul și să instalezi un luminator, chiar dacă alții cred că un luminator este o idee proastă … și așa mai departe. Ideile tale creative merg mult mai bine de acum, însă aceasta nu este doar săptămâna ambițioasă care ai crezut-o că va fi.

Pe de altă parte, un adversar poate fi o forță mai puternică decât tine, dar aceasta nu este o competiție de luptă la brațe. Cedarea unei victorii minore în acest moment poate fi cheia pentru a obține ceea ce dorești la o dată ulterioară. Îndrăzneala și vitejia sunt esențiale. Dar, cu toată vitejia ta, nu ignora amprenta mică de săptămâna aceasta. Ai grijă în orice problemă legată de bani sau de afaceri; asumarea unui risc spre sfârșitul săptămânii nu va da roare. A fi tu însuți în acest weekend va da rezultate, în moduri la care nu ți-ai fi imaginat niciodată.

O provocare poate fi revigorantă, iar provocarea cu care te confrunți te stresează. Aproape că îți vine să demonstrezi cât de stresat ești, dar acest lucru ar fi flamboyant pentru tine, iar flacăra este calea de urmat acum. Fii atent și zilele următoare. Te poți scălda în ape mai fericite, iar câteva ore libere neașteptate după-amiaza îți oferă timp pentru a-ți face planuri. Deciziile ar putea fi dure în weekend, deci cu cât trebuie să iei mai puține, cu atât mai bine.

Ideile sunt ca mingile de tenis la începutul săptămânii. Tu și câțiva tovarăși sunteți aruncați, înainte și înapoi, pentru distracție, pentru a vedea ce se întâmplă cu voi. Problemele mai mari ale zilei – adică evenimentele actuale – îți vin în minte joi, iar gândirea ta este dusă pe un teren filosofic. În acest weekend, câteva probleme de afaceri îți ocupă mintea.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Scorpion Relațional

Am putea spune că săptămâna marchează începutul unei noi relații. Vei fi foarte spiritual, toată săptămâna, și vei avea un timp fabulos alături de partenerul tău. Cuplurile căsătorite ar putea fi nevoite să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului. Vei evita dizarmonia prin faptul că nu lași emoțiile negative să își facă de cap. De asemenea, nu te încrede într-un străin atunci când vine vorba de relația ta.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Scorpion Profesional

Nu te vei confrunta cu obstacole majore în această săptămână. Superiorii și colegii vor aprecia ideile tale. Te poți aștepta chiar să fii trimis peste hotare pentru un proiect legat de afaceri. Este posibil ca această călătorie să fie foarte fructuoasă pentru tine, deoarece îți schimbă întregul curs al carierei. Succesul vine destul de ușor, deoarece norocul tău îți zâmbește. Încearcă să profiți la maximum de el.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Scorpion Financiar

Vei fi optimist cu privire la finanțele tale săptămâna aceasta. Poziția se va îmbunătăți foarte mult. Vei obține niște profituri bune din investițiile imobiliare. Dacă nu ești sigur de unde să investiți, ar trebui să consultați un expert financiar care să te ghideze cu investițiile tale. Este posibil să faci o adevărată afacere dacă achiziționezi o casă acum. De asemenea, banii pe care i-ai dat drept împrumut îți vor fi returnați.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Scorpion Sănătate

Exercițiile fizice sunt mantra de fitness a săptămânii. Acesta este momentul perfect pentru a te angaja într-un regim nou de mișcare. Mintea îți este mai receptivă la gândurile pozitive, iar bolile de care ai suferit în trecut să fie vindecate săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu trebuie să îți iei sănătatea de la sine. Tusea și răcelile ar putea apărea în weekend, așa că ai grijă de tine.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top