Connect with us
Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie. Săptămâna începe cum nu se poate mai prost

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie. Săptămâna începe cum nu se poate mai prost

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie. Este o perioadă încarcată cu energii negative, iar astrele par să îi aducă probleme nativului din zodia Rac. Dacă ești născut sub acest semn, menajează-te pe cât posibil.

Încă de luni lucrurile par să o ia razna. Dacă nu ai chef să ieși, atunci găsește o modalitate de a rămâne acasă. Ai un milion de proiecte de care să te ocupi. Ultimul lucru cu care trebuie să te confrunți acum sunt alți oameni. Ai grijă la cei încăpățânați și fii extrem de conservator în privința problemelor legate de bani. Abia în a doua parte a săptămânii, te vei mai calma și vei avea dispoziție socială, deși visatul ore întregi poate părea la fel de atrăgător. Este o săptămână esențial liniștită, emoțiile tale vor fi ușor stârnite.

Ești fericit doar în preajma unor oameni dragi, în aceste zile, mai ales atunci când este vorba de luat cina împreună. O cină în grup joi, nu este o idee rea. Pe de altă parte, ai în vedere moduri mai sălbatice și mai ambițioase de a-ți petrece timpul. Ai chef de aventură; și ai chef să nu mai ții cont de autoritate. Aș spune că săptămâna aceasta este despre noi începuturi. Exprima-te. Insistă ca lumina reflectoarelor să rămână asupra voastră.

De ce să te mulțumești cu ceva mărunt și nu cu ceva mai mare și mai bun? Zilele acestea fii atent la departamentul de cheltuieli. Asigură-te că îți permiți orice, mai ales dacă ți-ai pus inima la bătaie și apoi bucură-te de răsfăț. Liniile de comunicare sunt puternice, te simți în vervă, mintea îți funcționează bine și ești fericit și relaxat. Planurile și detaliile sunt bine puse la punct până la sfârșitul săptămânii.

Drumul pe care îl parcurgi trece brusc, de la trotuarul neted la drumul plin de hârtoape. Și vei fi conștient și precaut chiar dacă ești într-o dispoziție de zile mari. Vei vedea indicatoarele de ieșire, dar nu vei avea nici o idee despre rampa spre care să te îndrepți. Vei fi resemnat dacă trebuie să pierzi și vei opta pentru o ieșire care să te duce într-un loc senin și confortabil. Undeva unde vrei să te simți bine cu tine? Aventurile din această săptămână sunt cele ale imaginației, iar în acest weekend s-ar putea să nu ai chef să ieși din casă prea mult.

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie Relațional

Soluții la unele dintre problemele romantice. Dacă vrei aprobarea părinților tăi pentru a te căsători, acum este momentul potrivit pentru a le spune ce dorești. Fii sigur că vei obține sprijinul părinților cu privire la această chestiune. Cei care nu sunteți mulțumiți de relația actuală și iei în calcul o separare, ar trebui să te aștepți la puțin mai mult și să te gândești atent la această problemă.

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie Profesional

Creativitatea va fi la mare cinste săptămâna aceasta și vei veni cu câteva idei destul de interesante. Unii dintre voi vor dezvolta interesele și hobby-urile într-o direcție neașteptată și de succes în această perioadă. Este momentul în care talentele vor fi recunoscute iar recompensele nu vor întârzia să aoară. Dacă există vreo ședință de consiliu, nu ai de ce să îți faci griji, deoarece te vei ocupa de tot felul de situații neașteptate.

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie Financiar

Câștigurile financiare apar undeva spre mijlocul săptămânii. Probabil că o luptă legală să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ai simțit-o în ultima vreme. Încearcă să nu cheltui banii aiurea. Strânge bani albi pentru zile negre. Cheltuie doar strictul necesar, restul lasă-I să se aduna la pușculiță.

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 februarie Sănătate

Îți revi după o boală lungă, undeva pe la mijlocul săptămânii. Dar, ar necesita și o monitorizare strictă a dietei în perioada imediat următoare. Nu îți neglija sănătatea și urmează restricțiile impuse de dietă. De asemenea, ar putea exista cineva care să te scoată din sărite, așa că păstrează distanța față de această persoană.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top