Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Balanță

Vei avea o săptămână minunată. Imaginația, intuiția și creativitatea sunt la cote înalte, iar inspirația pentru noi opere de artă ți-ar putea umple inima și creierul. Vei fi fericit să îți discuți ideile cu oricine arată interes. Unul punct tensionat al săptămânii, ar putea fi faptul că un copil, un prieten apropiat sau un iubit intră într-un soi de detașare, deoarece el sau ea se simt ignorați. Nu-ți face griji. Vor ieși din asta.

Inconvenientele stilului de viață sunt bine punctate, deoarece Soarele în Pești aduce o oportunitatea de a privi mai atent la rutinele cotidiene și de a decide ce să faci și ce să păstrezi.

Cum Mercur este retrograd în această zonă, trebuie să fii atent la muncă și să faci copii fișierelor și documentelor importante cu care lucrezi. Dacă există întârzieri, ar putea să funcționeze în favoarea ta, așa că încearcă să nu te superi.

Cu toate acestea, s-ar putea să fii încântat să colaborezi cu cineva la o idee creativă care îți pune imaginația la încercare și care ar putea să funcționeze bine pentru amândoi. Dacă te gândești la o afacere care ține de creatate acesta poate fi momentul ideal pentru a analiza opțiunile. Ai putea avea noroc vineri, când îți intră o sumă neașteptată de bani sau o altă finanțare ți-ar putea ieși în cale. 

Luna de duminică din Berbec este un moment excelent pentru a începe să îți faci un nou obicei care te poate ajuta să îți reorientezi poziția vis-à-vis de sănătate. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Balanță Relațional

Odată cu alinierea actuală a planetelor, este posibil să te implici în ceva care presupune o atracție obsesivă. Cineva îți atrage atenția și îți este greu să nu te gândești la ele dintr-un moment în altul. Singura problemă este că, ai și o suspiciune că, dacă te implici, nu îți va face bine. Regândește-ți motivele!

Soarele în Pești te întâmpină cu brațele deschise încă de la începutul săptămânii. Nu aș spune că săptămâna aceasta romantismul trebuie să fie pe primul loc, dar este probabil.

Stăpâna ta planetară Venus iese din pătratul cu Jupiter, și îți este greu să vezi partea luminoasă a iubirii. Încearcă să nu fii prea pesimist. Știi foate bine că atunci când ți se închide o ușă, se deschide o alta.

Luna în Taur în weekend te ajută să îți imaginezi sufletul pereche. Cum arată și care sunt calitățile și defectele lui? Gândirea detaliilor te ajută să le observi în viața reală.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Balanță Profesional

Cuvintele cuiva pot fi cam dure și prima ta reacție ar fi să abandonezi, dar realizezi că această persoană încearcă să te ajute, nu să vă enerveze. Lucrează împreună cu el sau ea, în loc să presupui automat că este dușmanul tău.

Săptămâna este bună pentru un interviu sau pentru a-ți îmbunătăți poziția profesională sau pentru a găsi ceva nou. Poate fi o perioadă obositoare, deoarece forțe care par dincolo de controlul tău pot fi cele care îți determină viitorul. Lucrați în grup cât mai mult acum. Te poți deplasa în direcții noi, constructive. Aceste zile sunt excelente pentru a rezolva probleme legale și pentru a dezvolta parteneriate de lucru bune. Împărtășește-ți entuziasmul cu încredere. Moment puternic pentru o deschidere mare sau pentru începutul unui proiect.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Balanță Financiar

O situație foarte interesantă, deoarece aspectele te împing spre o productivitate mai mare. Activitatea din Casa a 9-a, sector asociat călătoriilor în străinătate, metafizicii și învățământului superior te împinge să îți extinzi afacerea într-un teritoriu nou. Fă acest lucru anul acesta și vei culege beneficiile până anul viitor.

Un obstacol sau o datorie îți poate provoca stres. Continuă să lucrezi din greu și să îți respecți rutina zilnică, care îți servește bine. Rămâi în afara argumentelor sau a conflictelor de la locul de muncă care nu te preocupă. În schimb, fii atent la cum le merge celor care depind de tine, inclusiv animale de companie, chiriași sau subordonați. Ai grijă cum mergi în această săptămână pentru a evita accidentele sau vătămările. Înscrierea la un nou curs pentru a dobândi o nouă abilitate ar fi o mișcare înțeleptă în carieră.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Balanță Sănătate

O altă săptămână, o altă energie planetară – și ești plin de idei mărețe. Cu toate acestea, trebuie să îți pui ideile în acțiune. Atmosfera astrală vă oferă sprijinul interior pozitiv de care ai nevoie, însă depinde de tine să îți motivezi efectiv corpul să facă pașii necesari pentru realizarea viselor tale. Mișcarea ar trebui să fie în vârful listei de activități din această săptămână.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top