Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Vărsător

Îți faci griji pentru un membru al familiei săptămâna aceasta. Această persoană ar putea fi prea ocupată cu munca, de bani sau, probabil, de o poveste de dragoste care este și nu este. Vorbește cât mai liniștitor, cuvinte pe care le poți aduna, dar nu te aștepta ca el sau ea să și răspundă și nu cădea în capcana de a simți că cuvintele tale amabile au fost toate în zadar. Le-a auzit. Doar că va dura până când această persoană va ajunge să și înțeleagă ceea ce i-ai spus.

Soarele este de acum în Pești, în Casa a 2-a, a banilor și valorilor personale. Cu Mercur retrograd care este și el aici și combinat cu energiile Soarelui, s-ar putea să iei decizii înțelepte după ce ai examinat cu atenție situația financiară. S-ar putea să fie mai ușor să îi miști dar dacă poți aloca timp pentru a reveni la controlul lucrurilor, te poate face să te simți mai liniștit nu doar tu, ci și cei din jurul tău.

Sextilul dintre Jupiter aflat în Casa a 12-a, un sector spiritual și Neptun din Casa a 2-a, sector financiar, te-ar putea face dornic să ajuți organizațiile de caritate cu donații financiare sau poate prin voluntariat propriu.

Trigonul minor dintre Uranus, Marte și Soare ar putea aduce perspective profunde care te ajută să găsești soluții și finalizare în problemele cheie.

În sfârșit, cu Luna în Taur de duminică după amiaza, este o oportunitate pentru un nou început și o nouă șansă de a-ți crea unele obiceiuri financiare.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Vărsător Relațional

Atmosfera astrală sugerează că ai șansa să explorezi o parte a relației pe care ai tendința să o eviți. Dacă totuși te confrunți cu nemulțumiri sau discordanțe, încearcă să schimbi subiectul, pentru a nu fi nevoit să aduci argumente nesatisfăcătoare. Dar confruntarea cu dificultățile îți va deschide, de fapt, calea către succes.

Soarele călătorește prin Pești și este posibil să nu te simți deloc confortabil cu energia emoțională pe care o aduce. Dacă cineva te îndeamnă să îți exprimi sentimentele, fă-o. S-ar putea să îți placă.

Viața intimă se îmbunătățește în timpul pasionalului trigon Marte – Uranus, dar s-ar putea să nu fi pregătit pentru ceea ce se va întâmpla ulterior. Râzi în orice moment jenant și neașteptat.

Luna din Pești de la începutul săptămânii, te ajută să închei o relație din trecut, astfel încât să poți continua cu cineva nou. Dacă cineva îți cere să îl ierți, vei răspunde pozitiv. Acum ești foarte înțelegător.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Vărsător Profesional

Fă echipă cu cineva la locul de muncă în loc să încerci să faci totul singur. A avea pe cineva lângă tine îți va face ca ziua să meargă mult mai repede și mai bine. În plus, vei fi de două ori mai eficient decât dacă ai lucra singur.

 Este un moment bun pentru a găsi un nou loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți poziția actuală. Pregătește-te cât mai bine și vorbește cu încredere! Poți fi o sursă de încurajare într-o situație stresantă. Ai posibilitatea să descoperi soluția într-o problemă încăpățânată. Fă tot ce poți face înainte de a încetini lucruile. Tensiunile ascunse ar putea ieși la suprafață, mai ales dacă ești într-o poziție de conducere. Această perioadă este bună pentru un nou început.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta este despre aspectele care afectează Casa a 2-a, banii și valorile personale. Acest lucru îți oferă toate oportunitățile de a-ți spori finanțele acum. Ești împins să te concentrezi pe familie și sentimente. Ar putea fi mai bine să îți faci timp sau să îți reînnoiești convingerea că trebuie să echilibrezi viața personală și cea profesională.

Recompensele îți ies în cale sub forma unor câștiguri materiale. Ia acest lucru ca o afirmare a valorii tale și a muncii depuse. Oamenii se bazează pe tine acasă și la locul de muncă și sunt convinsă că vei face treabă. Amabilitatea și dividendele vor veni mai repede decât te aștepți. Primești un bonus în viitorul apropiat. Lasă ego-ului și vanitatea și concentrează-te pe sarcinile care le ai de făcut.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Vărsător Sănătate

 Încă ești în plin proces de a-ți schimba convingerile legate de sănătatea ta și despre cât de potrivit este să fii atent la ce îți spune organismul. Uneori, natura rațională a ființei tale poate să stingă focul din interior și să te facă să fii neascultător cu privire la mișcare și la exercițiul fizic. Acum este momentul pentru a echilibra ambele elemente și a permite focului din tine să-ți revitalizeze dorința de exercițiu ca să menți o stare de sănătate bună.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top