Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Scorpion

Casa ta ar putea fi un loc foarte aglomerat săptămâna aceasta. Vizitatorii ar putea veni și pleca zi de zi, și probabil te enervează uneori. De asemenea, s-ar putea să te simți nevoit să calmezi exploziile de furie ale cuiva din familie. Ai grijă, totuși, că problema acestei persoane nu este că te atacă cu furie cât te înfurie pe tine. Încearcă să rămâi liniștit și concentrat și vei trece cu bine peste toate. 

Marte este în continuare în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, agitând această zonă și încurajându-te să te adresezi altora pentru a-ți comercializa bunurile și serviciile. Ai nevoie să creezi un brand nou și faci cercetări în acest sens și vei avea șanse să înțelegi corect lucrurile.

Soarele este deja în Pești și în Casa a 5-a, a iubirii, a creativității și a distrațiilor și poate fi un apel pentru a te dedica activităților preferate. S-ar putea să fii atras de proiecte creative în următoarele patru săptămâni, iar acest lucru poate fi extrem de mulțumitor. 

Există, de asemenea, șanse de a te implica sentimental, pentru că ai putea fi fascinat de spiritul și farmecul cuiva. O întâlnire poate avea potențialul sufletului-pereche sau se poate dovedi a fi o prietenie foarte inspirată și de susținere.

Vineri, cineva ar putea să îți facă o ofertă la care nu te așteptați. Și, în ciuda faptului că este o surpriză, ar putea fi o oportunitate solidă care merită luată în considerare.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Scorpion Relațional

Atmosfera săptămânii te poate face doar să te oprești din când în când și să analizezi unde merge un anumit parteneriat și unde nu. Dacă te-aț plictisit de un singur nivel relațional, atunci te vei întreba ce urmează pe ordinea de zi. Este posibil să fie nevoie să vă dați timp și spațiu, unul altuia și să vă detașați.

Gândește-te dacă viața sentimentalăc este acolo unde vrei să fie și profită de energia persistentă a lunii din Pești la începutul săptămânii pentru a crea un scenariu romantic cu aplicabilitate și în viitor.

Trigonul Marte-Uranus înviorează lucrurile încă de la început de săptămână și te face să-ți dai seama că există o mulțime de pește în mare. Dacă lucrurile nu au decurs cum trebuia cu un fost, schimbă lucrurile data viitoare. Schimbarea este bună uneori, chiar și pentru un semn fix ca tine.

Luna în Pesti deluni te face mai puțin intimidant, așa că pregătește-te să fii abordat mai mult decât de obicei. Încearcă să spui da la o schimbare.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Scorpion Profesional

Tendința ta este să crezi că ai totul sub control și lucrurile funcționează fără probleme. Revin-o cu picioarele pe pământ. Ceea ce nu vezi este tocmai imaginea de ansamblu. Fă un pas înapoi și vei vedea lucrurile mult mai clar.

Este un moment foarte bun pentru relația cu superiorii sau pentru a face o impresie bună la un interviu de muncă. Evenimentele, aduc la suprafață forțe nebănuite. Ar fi bine să stai în banca ta fără să faci observații tăietoare sau caustice. Răbdarea și disponibilitatea de a face o muncă minuțioasă sunt necesare. Unele situații necesită compromisul. Va trebui să cauți resurse externe pentru orice plan sau proiect. Fă tot posibilul să rămâi un jucător de echipă.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta ai activitate în Casa a 2-a, casa de bani și de valori, îți amintești de îndemânarea cu care făceai bani în trecut când vine vorba despre câștig. Dar, pe de altă parte, aspectele afectează casa a 8-a, a datoriilor, taxelor și impozitelor sau banii altor persoane. Dacă ai nevoie să îți îmbunătățești ratingul de credit, împrumută niște bani și plătește ratele la timp pentru a construi încrederea.

 Simțul creativității te va pune într-o poziție bună la locul de muncă. Abilitățile de comunicare te ajută să construiești punți cu colegii. Pune în practică o idee pe care ai avut-o în minte, mai ales că te simți ca un aventurier pe tărâm financiar, așa că profită la maxim. Nu trebuie să te bazezi pe alții pentru a finaliza lucrurile. Ai la dispoziție o mulțime de resurse interne. Bucură-te în această săptămână de productivitate.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Scorpion Sănătate

Ești foarte mulțumit. Există o mulțime de lucruri care merg bine în viața ta acum. Cu toate acestea, nu este nimic mai important decât sănătatea ta. Nu lăsa să îți amintești acest lucru prin boli sau prin orice fel de accidente din cauza comportamentului inconștient. Bea multă apă pentru a-ți proteja articulațiile și a rămâne departe de grăsimile saturate care includ: laptele integral, brânză, unt și smântână. Folosește ulei de măsline și nu unt ori de câte ori este posibil.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top