Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec

Cineva care studiază tehnici de terapie alternativă poate veni în vizită și să îți împărtășească câteva idei. Ai tendința de a te interesa de chestiuni referitoare la sănătate și chiar să afli nu numai despre plante medicinale și nutriție, ci și despre vindecarea spirituală. Este un moment bun pentru a-ți testa propriile abilități de vindecare, deoarece sensibilitatea ta este ridicată și ești mai pregătit decât de obicei să acorzi asistență.

Dificultățile temporare la domiciliu te pot determina să dorești să stai și să le rezolvi, mai degrabă, decât să mergi la serviciu sau în orice altă parte. Cu toate acestea, problemele legate de carieră pot fi presante, așa că e posibil să fii nevoit să alegi. În acest moment, cea mai înțeleaptă decizie este probabil să te ocupi mai întâi de viața personală. Problemele profesionale te vor mai aștepta și săptămâna viitoare.

Soarele a intrat duminică în Pești și se alătură lui Mercur retrograd și lui Neptun. Deși este posibil să ai probleme practice pentru a te ocupa de profesie, carieră sau ambițiile tale, este, înțelept să îți faci timp și pentru reflecție. Aceasta poate fi o oportunitate pentru a procesa unele probleme emoționale și de a le închide. Ar putea fi mai ușor să te conectezi și să îți exprimi sentimentele, iar acest lucru ar putea face toată diferența în rezolvarea lucrurilor.

Sextilul Jupiter – Neptun sugerează că visele te pot ajuta în realizarea obiectivelor și ambițiilor tale. Începe un jurnal în care să îți notezi visele deoarece ți-ar putea oferi o sumă de idei creative și înțelepciune care să te ducă spre succes.

Vineri și sâmbătă pot aduce oportunități pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Una poate fi o propunere solidă, care se plătește bine, iar alta ar putea fi un mod intuitiv de a încerca ceva nou.

Luna În Taur poate fi perfectă pentru o escapadă romantică, chiar dacă doar pentru câteva zile. În timp ce te relaxezi, pot apărea idei noi.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Relațional

Astăzi vei avea ocazia extraordinară pentru a spune cuiva cât de mult îți pasă de el/ea. Dacă nu ai făcut acest lucru de ceva timp, ar fi bine să faci acest gest, fie să plecați într-o excursie, fie să cumperi un cadou care să îi încurajeze să își exploreze minunatul potențial afectiv.

Bucură-te de energia persistentă a Lunii din Berbec, la mijlocul săptămânii. Perechea perfectă acum este cineva care vrea să iasă și să vadă lumea alături de tine. Să ai o relație interesantă de cursă lungă, este de preferat decât să ocupi un loc plictisitor în inima cuiva.

Pătratul Venus-Jupiter de la mijlocul săptămânii te împinge să iei totul în glumă, dar ce zici despre responsabilitățile tale? Distracția trebuie să se încheie cumva.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Profesional

Natura ta oscilantă, sporadică și întâmplătoare, nu va fi apreciată de ceilalți. Vorbește-le oamenilor despre planurile tale înainte de a continua. În caz contrar, este posibil să pui în pericol productivitatea întregului grup. Acordă atenție instrucțiunilor în loc să le inventezi pe ale tale.

Este un moment puternic pentru schimbul de idei. Stai concentrat pe ceea ce este cel mai important. Poți fi ușor distras. Este posibil ca evenimentele să aducă o încetinire a lucrurilor care necesită răbdare suplimentară. Ar putea fi nevoie să vorbești cu un angajat dificil despre comportamentul său. Vei fi cel mai fericit dacă ai voie să fii și autosuficient și să te simți respectat de ceilalți. Este posibil să te simți dominat sau împins să iei unele măsuri înainte de a fi pregătit pentru asta.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Financiar

Săptămâna aceasta este despre energia pe care o primești de la Univers și care ar putea să îți afecteaze viața financiară. Poate vrei să te asociezi cu cineva pe care nu îl cunoști foarte bine, ca să duci la bun sfârșit o muncă sau pentru a fi la același nivel cu alții care doresc să facă bani. Încearcă să nu calci pe nimeni pe bombeuri sau să îți impui puterea în forță. Poți câștiga cursa, încet și sigur, nu trebuie decât să îți construiești strategia cu înțelepciune.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Sănătate

Aspectul planetar al săptămânii îți aduce energie utilă. Acele mici lucruri pe care dorești să le realizezi, dar probabil nu le vei face niciodată, vor părea ușor de gestionat dacă te deschizi la energia creativă disponibilă acum. În general vrei să te simți în siguranță. Prin urmare, încearcă să îți faci antrenamentul la sală suficient de previzibil și simplu de urmat în fiecare zi. Astfel vei putea să îți îndeplinești fără probleme obiectivele de sănătate pe care ți le-ai propus.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top