Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Săgetător

Un coleg de muncă ar putea avea nevoie de un umăr pe care să poată plânge. Stresul profesional se extinde dincolo de capacitatea ta de a-i suporta pe toți, așa că nu te mira dacă, la un moment dat, un coleg vărsă câteva lacrimi. Ai putea simți că răbdarea îți este împinsă dincolo de limitele normale. În zile de acest fel, este mai bine să lucrezi cât mai repede, să fii concentrat și să mergi la o cafea după ce pleci de la serviciu. 

Soarele este în Pești, în Casa a 4-a, a familiei și poți savura șansa de a te retrage din viață. Folosește această ocazie pentru a te bucura de îngrijire de sine, dar, de asemenea, să petreci ceva timp cu cei apropiați. Este o șansă să te reîncărci, să te hrănești și să te pregătești pentru o nouă fază de muncă.

În același timp, sextilul dintre Jupiter și Neptun te poate inspira să îți înfrumusețezi reședința într-un mod atât practic cât și artistic. Orice planuri ai în minte,ele trebuie să creeze o atmosferă încântătoare acasă.

Dacă vrei să câștigi bani în plus, Marte în trigon cu Uranus aduce o oportunitate ca din senin, care îți crește veniturile. Dacă faci o treabă bună, este posibil să descoperi că ai reușit iar. 

Luna în Taur duminică în sectorul stilului de viață, ți-ar putea deschide gustul ca să inițiezi un proiect nou sau poate te apuci de acele mici reparații în casă, pe care le-ai tot amânat. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Săgetător Relațional

S-ar putea să simți brusc că parcă te-ai săturat să tot atragi același tip de relații. Mercur retrograd poate să te facă să te întrebi de ce un anumit tip de persoană pare să intre în viața ta din nou. Poate că trebuie să îți schimbi rutina și, cu siguranță, să îți schimbi cercul de prieteni. Cultivarea de noi hobby-uri și obiceiuri sănătoase poate fi de asemenea de mare folos.

Pe măsură ce luna se pregătește vineri să părăsească semnul Berbecului în căutarea experienței, iubirea se află în vârful listei de priorități.

Vei întâlni mulți oameni în timpul careului Venus – Jupiter, dar poate fi frustrant să nu te conectezi cu ei la nivel romantic. Ai destui prieteni, ceea ce înseamnă că acum îl cauți pe unicul.

S-ar putea să simți o chimie foarte puternică cu cineva nou în timpul Lunii din Taur în weekend, deci de ce să nu vezi unde duce? Intuitia ta este puternică acum.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Săgetător Profesional

În general, nu este cea mai bună perioadă a anului pentru tine și acest lucru se reflectă cu siguranță în activitatea ta. Reține că această dificultate poate fi mai ușoară săptămâna aceasta, atunci când vorbești sincer cu cineva de încredere. Discutând despre temerilr tale te va ușura.

Perioada te poate duce la o răscruce în ce privește munca. Dacă dorești să vezi schimbarea, trebuie să faci câțiva pași și apoi să ai răbdare. Este posibil să nu vezi imediat rezultatele eforturilor sau solicitărilor tale. Evenimentele aduc la suprafață puterni neașteptate.  Nu-i învinovăți pe ceilalți pentru dezamăgirile tale. Este un moment în care abordările unice pot fii rezolvate doar de cei mai buni și o perioadă excelentă pentru munca în echipă și pregătirea acesteia.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Săgetător Financiar

Săptămâna aceasta planetele schimbă modul în care te văd ceilalți, ceea ce este bine pentru un parcurs îndelungat. Dar, pentru că, în prezent, îți afectează cariera și viața de familie, este mai bine să analizezi relațiile serioase pe care le ai pentru asistență. Cei care își pot ține echilibrul în mijlocul unei furtuni, sunt cei pe care îi vrei în apropiere.

Concentrează-te pe ceea ce este cel mai aproape de inima ta acum. Casa și familia ocupă o mare parte din timpul liber. Chiar și alegerile tale legate de carieră vor fi evaluate prin prizma a cât de bine îi servesc pe cei dragi. Apropierea este ceea ce cauți. Totuși, fii cu ochii pe problemele financiare, în special pe împrumuturile sau vânzările care se întrevăd la orizont. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Săgetător Sănătate

Poziția favorabilă a planetelor îți oferă săptămâna aceasta, intuiția de a-ți îndrepta săgeata în sus, dar cât de departe crezi că va ajunge ea dacă nu ai picioarele pe pământ și nici spatele nu este drept și puternic? Ar fi bine să iei în calcul beneficiul mișcării sau a gimnasticii spirituale pentru a-ți concentra energia și a-ți construi puterea, astfel încât să poți folosi aceste tranzite – surse de energie pozitivă în sine și a-ți atinge obiectivele de sănătate.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top