Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Rac

Săptămâna aceasta vei avea înclinații mai de grabă mistice din punct de vedere. S-ar putea să dorești să citești despre astfel de probleme sau să participi la o prelegere sau la un atelier organizat de cineva din domeniu. Comunicarea telepatică te surprinde. Nu te mira dacă, de mai multe ori, în timpul zilei, tu și cineva cu care lucrezi, spuneți același lucru în același timp. De asemenea, s-ar putea să experimentezi regăsirea cu oameni din trecut.

Ești pregătit să descoperi locuri și fețe noi? Tranzitul Soarelui prin Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și aventurii te-ar putea inspira să explorezi un teren nou. Și totuși cu Mercur retrograd în acest sector, s-ar putea atrage să vizitezi locuri care au valoare sentimentală sau care evocă amintiri puternice.

Dacă vrei să călătorești cu un prieten, sextilul dintre Jupiter și Neptun poate face din aceasta o experiență pozitivă. Ai putea merge într-un pelerinaj spiritual sau poți vizita un loc în care să te bucuri de frumusețea împrejurimilor. Te vei reîncărca în cel mai scurt timp.

În același timp, întâlnirile te pot apropia de oameni cu care să te bucuri de viață. Sunt tipurile de oameni care te pot ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită și a căror companie îți place cu adevărat.

În sfârșit, luna din Taur, de la sfâșitul săptămânii, poate fi perfectă pentru a începe un curs despre vindecare, pentru a dezvolta abilități psihice sau pentru a obține cunoștințe metafizice.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Rac Relațional

Atmosfera săptămânii poate îngreuna decizia în ce privește ce măsuri trebuie să iei cu privire la o anumită relație. Poate că te întrebi dacă drumul trebuie să fie mai lent și să aștepți, în speranța că ți se va cere, în curând, o întâlnire. Sau ar trebui să faci ceva uimitor și original, astfel încât probabilitatea unei conversații mai sigure, dacă nu inevitabile, să se producă.

Când luna tranzitează semnul Pești, la începutul săptămânii, poți vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai logică. Sentimentele tale vor conta întotdeauna, dar acesta este un moment bun pentru a le lăsa deoparte.

Soarele a intrat și el în Pești, așa că ai putea să interpretezi greșit anumite comentarii. Încearcă să nu iei personal ceea ce spun oamenii pe FB. Este imposibil să distingem tonul sau intenția dintr-o postare, text sau SMS.

Luna în Taur, în weekend, îți provoacă intuiția să lucreze dincolo de aparențe. Dacă ești convins de sentimentele tale, atunci nu le ignora. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Rac Profesional

În sfârșit, oamenii sunt de acord cu lucrurile pe care le-ai spus de ceva vreme. Abordarea ta, conservatoare și meticuloasă, îți poate aduce săptămâna aceasta, dividende deosebite. Acest lucru evidențiază punctul în care, dacă rămâi fidel ție, vei atinge lucruri nebănuite.

Poate fi însă și o perioadă foarte aglomerată. Concentrează-te pe construirea de relații bune cu clienții. Evenimentele îți vor provoca capacitatea de a fi stăpân pe emoțiilor tale. Dacă te afli într-o poziție de supraveghere, este important să nu minimalizezi relațiile cu angajații. Lasă oamenii să lucreze independent. Cel puțin trebuie să pari încrezător, deoarece persoanele dependente emoțional poate exprima relații bune de muncă. Acesta este un moment norocos pentru a construi relații bune mai ales, cu colegele de sex feminin sau cu clienții.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Rac Financiar

S-ar putea să te deranjeze mai mult decât majoritatea aspectelor legate de bani și valori care se reflectă în tema ta natală. Chiar când ești pe punctul de a încheia un contract sau o afacere, lucrurile au scăpat de sub control sau au întârziat să apară. Nu conteaza. Vor fi mai bine. Până atunci, fă ceea ce știi să faci și lucrează pentru instituții și întreprinderi mai mari. Acest lucru îți va îmbunătăți stima de sine. Transformarea carierei este posibilă, deși ar putea costa compensații întârziate sau deficiențe bănești temporare. Dacă te poți descurca cu mult mai puțin, aceasta va fi o fază excelentă pentru a merge mai departe. Acest lucru îți va oferă șansa de a te conecta cu idei noi și cu perspective spirituale.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Rac Sănătate

Aspectul săptămânii îți oferă asistența necesară pentru povara pe care o ai cu privire la modul în care totul vine, cum se spune, la pachet. Planetele nu pun presiune doar îți sugerează să urmăreștu cum se desfășoară lucrurile. Asta trebuie să încerci să faci luna aceasta. Doar urmărește cum se desfășoară viața fără efort, ca întotdeauna atunci când rămâi pe lângă drum, adică! Fă asta din partea de a mânca corect și exersând cel puțin de trei ori pe săptămână acest lucru. Lasă atmosfera cerească să-și manifeste magia.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top