Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Fecioară

Nu te aștepta ca vreun proiect care implică creație să meargă fără probleme săptămâna aceasta. Ai putea experimenta blocaje mentale pe care le găsești dificil de trecut. Nu le lăsa să ajungă la tine. Blocajele vor trece. Lasă proiectul deoparte și revino la el mai târziu. Un apel telefonic de la un prieten ar putea aduce unele știri neașteptate, care te-ar putea determina să vrei să le transmiți și altora. Înainte de a face acest lucru, asigură-te că faptele sunt corecte.

Casa a 7-a, sectorul parteneriatelor de orice fel este tranzitat de Soarele care a intrat în Pești pentru a încuraja cooperarea și munca în echipă. Și cu Mercur retrograd aflat în aceeași zonă, este o ocazie perfectă pentru a rezolva orice problemă în desfășurare. În același timp, s-ar putea să fii atras să te conectezi cu oameni din trecut, deci este posibilă o reuniune cu vechi prieteni.

Posibil ca romantismul să plutească în aer, datorită sextilului Jupiter – Neptun, care sugerează o întâlnire a inimilor și a minții. S-ar putea să te simți confortabil cu această persoană, chiar dacă nu ai mai întâlnit-o până acum.

Marte a scăpat din clinciul pătratului cu Uranus în acest weekend, astfel încât întâlnirile pot fi atât revigorante, cât și înălțătoare. Ai putea învăța ceva care îți revoluționează oarecum viața.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Fecioară Relațional

Aspectul săptămânii sugerează că s-ar putea să dorești să stimulezi emoția în ceea ce a devenit acum o rutină standard în cadrul unei relații actuale. Cum faci acest lucru, poate fi o temă serioasă de meditație, deși gândirea nu este nici ea răspunsul. Poate că trebuie să ieși și să faci ceva diferit, lucru care îți va permite să râzi și să regăsești bucuria de a trăi. 

Există atât de multe lucruri de făcut și nu ai foarte mult timp pentru a le face, așa că profită din plin de energia suplimentară pe care o aduce ambițioasa lună din Taur,de la sfârșitul săptămânii. Elaborarea unor listelor depriorități, ajută.

De obicei, nu te îndepărtezi de zona ta de confort, dar pătratul Venus – Jupiter, face să vezi de ce te poți lipsi rămânând acolo. O situație romantică este mai interesantă atunci când nu știi care ar putea fi rezultatul!

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Fecioară Profesional

Ideile cele mai practice sunt cele care vor câștiga cele mai multe puncte. Oamenii vor aprecia împământarea și stabilitatea mult mai mult decât să răspundă la fantezii sau speculații. Câștigă favoare celorlalți, lăsând să strălucească această parte a ta.

 Este un moment prielnic pentru a începe un parteneriat sau a solicita o nouă poziție. O conversație ocazională poate avea rezultate neașteptate. Este posibil ca o situație neclară sau nedreaptă care ține de management să influențeze atitudinea tuturor. Așteaptă pentru că lucrurile vor fi rezolvate mai târziu. Este un moment bun pentru orice muncă care te scoate afară și pentru orice mare deschidere sau demarare a unui proiect.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Fecioară Financiar

Universul te învață cum să accepți mai multă responsabilitate pentru modul în care te proiectezi în lume. Cineva a urcat mai repede scara ierarhică decât tine datorită  unui proiect sau a modului de a prezenta ceea ce a făcut, dar poți face și tu asta. Exersează încrederea în sine în fața unei oglinzi până când vei obține ceeace dorești. Fiecare lucru mic te ajută.

S-ar putea să te simți tras în direcții diferite acum. Alții au obiective concurente pentru tine, provocându-ți o anumită frustrare. Relația personală poate provoca stres, așa că reține că nu poți face plăcere tuturor. Lucrează la legăturile pe care le poți menține și care îți oferă iubire și sprijin. Lucrând la a oferi și a primi în relațiile din viața ta, înveți și cum dai și să ceri când se pune problema financiară. O relație profesională care simți că te depășește nu o mai poți recupera dacă abordezi problema acum. Fii autentic, vorbește din inimă și fii gata să faci compromisuri. Amintiți-vă că a lucra în echipă este cel mai bun mod de a garanta succesul. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Fecioară Sănătate

Nevoia ta de a te simți utilă îți oferă forța de a lucra neobosit pentru a-ți îndeplini obiectivele proprii sau pe ale celorlalți. Aceasta este o calitate admirabilă favorizată intens de societatea modernă, dar fă un pas înapoi și aruncă o privire realistă la cum se comportă organismul tău. Faci exerciții pentru a dobândi rezistență și să lucrezi mai mult? Sari peste mese sau mănânci prost datorită programului de muncă încărcat? Fă din etica muncii o adevărată virtute și reamintește-ți când va veni momentul să renunți!

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top