Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Leu

De obicei, ești o persoană foarte practică și cu picioarele pe pământ, dar astăzi ești mai înclinat decât de obicei, spre misticism. Problemele spirituale par extrem de atrăgătoare și te poți regăsi umblând prin librăriile de profil sau discutând cu oameni care sunt bine pregătiți în astfel de chestiuni. De asemenea, imaginația va face ore suplimentare. Bucură-te de câteva călătorii. Cu toții trebuie să evadăm din când în când!

Concentrația pe finanțe și afaceri crește, astfel încât vei avea ocazia să abordezi, în sfârșit, problemele care te-au reținut. Odată cu tranzitul Soarelui prin Pești se poate lumina acest sector și îți va permite să ții prioritățile în ordine.

Chiar și așa, cu atenție la Mercur care este și el în această zonă, și retrograd pe deasupra, ar fi la fel de bine să ai grijă atunci când faci oferte care implică sume mari de bani. Dacă poți menține opțiunea până când Mercur revine în mers direct, în aproximativ trei săptămâni, aceasta ar putea fi soluția mai bună. Poți avea în continuare idei, dar, mai degrabă decât să fii aerian, este mai bine să fii practic. Și este mai bine să te preocupi excesiv de detalii decât să nu vă deranjeze.

Cu Marte scăpat din presiunea pătratului cu Uranus vineri, ar putea apărea o oportunitate din senin.

În cele din urmă, Venus chiar dacă este în pătrat cu Jupiter sugerează că o ieșire se poate dovedi cu adevărat încântătoare la sfțrșit de săptămână.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Leu Relațional

Dacă ai de ales între două întâlniri, întrebarea este ce vei alege? Cu atmosfera de săptămâna aceata, există o mare probabilitate ca unul/una dintre ei/ele să fie tipul profund, liniștit și tăcut, cu ochi senini care îți privesc sufletul. Celălalt poate fi puțin excentric, poate nu tocmai ceea ce te aștepți, carismatic, și cu siguranță nu plictisitor. 

Luna în Pești, în prima zi a săptămânii îți duce viața sentimentală la un început emoționant. Ai multe de așteptat cu nerăbdare. Aventura abia a început!

Ești curajos și îndrăzneț la început și ești gata să îți asumi și mai multe riscuri în timpul trigonului Marte -Uranus. Ești îngrijorat de potețielalele consecințe? Nu ar trebui, pentru că totul pare să funcționeze pentru tine acum.

Luna în Taur, în weekend te ajută să privești spre viitor cu optimism, mai ales dacă există cineva nou în viața ta. Este timpul să închei un capitol vechi, astfel încât să poată începe unul nou.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Leu Profesional

Este posibil ca tendința să fie de a arunca doar o privire asupra unui proiect și să îi lași pe alții să se ocupe de acel departament. Fii atent însă, dacă lași această slujbă importantă altcuiva, este probabil să o îndeplinească în propriul interes.

Este o perioadă foarte aglomerată care încurajează comunicarea. Fă tot posibilul pentru a fi responsabil de orice schimbare în ceea ce așteaptă alții de la tine. Perioadă este deosebit de bună pentru oricine lucrează ca avocat pentru copii, vârstnici sau persoane cu dizabilități. Evenimentele sprijină construirea echipei, în special cu lucruri la fel de simple precum aducerea unor gustări sau a permite oamenilor să ia o masă împreună și să discute într-o atmosferă mai relaxată. Ai putea crea și împărtăși ceva de care să te simți mândru.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Leu Financiar

Săptămâna aceasta ai aspecte care afectează Casa a 8-a, casă financiară. S-ar putea să te inspiri din lucruri făcute în trecut sau doar dintr-un mod în care obișnuiai să te gândești la tine în timp ce te gândeai cum să schimbi abordarea unei situații financiare. Universul te ajută să faci mai multe, pe termen scurt, și să iei în considerare modul în care poți adăuga surse de venituri.

Urmează-ți instinctul și ascultă ce îți spun viselor sau intuiția în timp ce încerci să faci un curs pentru dezvoltare financiară. Un venit neașteptat sau o moștenire este probabilă în această fază. Investește cu înțelepciune, evitând obiecte scumpe sau autoindulgența care este periculoasă pentru sănătatea personală.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Leu Sănătate

 Este evident că toți părinții sunt foarte iubiți de copiii lor pentru că au posibilitatea să vadă lumea prin ochii unui copil care te trage de mânecă sau când te joci cu ei sau ori de câte ori ești în preajma lor. Să te așezi pe jos poate fi din ce în ce mai greu pentru corpul tău! Primul lucru la care trebuie să te gândești când nu te simți mai bine este dacă bei suficientă apă în fiecare zi? Acest element al unui stil de viață sănătos nu poate fi subestimat.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top