Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Gemeni

Cărțile și filmele te pot inspira să te implici în activități artistice. Simțul tău estetic este foarte ridicat săptămâna aceasta și s-ar putea să fii inspirat de mesajele subtile pe care le primești. Poate doriești să te plimbi printr-o galerie de artă sau un muzeu și să încerci să retrezești  sentimentele pentru cineva din trecut. O scrisoare sau un apel telefonic care ar putea veni de la o persoană care îți place, îți ridică starea de spirit și mai mult. Este o săptămână foarte plăcută emoțional.

Este timpul să strălucești, în timp ce accentul se pune pe Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor, care se accentuează. Soarele și-a început tranzitul anual prin Pești, aducând oportunități prin care să îți arați abilitățile. De asemenea, este o șansă să te întrebi dacă urmărești cea mai bună cale pentru tine. Ce vrei cu adevărat din viață? Răspunsul ar putea fi foarte revelator.

Inspirația poate veni oricând, deoarece Jupiter este în sextil cu Neptun. Sub această influență, s-ar putea să fii dornic să strângi bani pentru alții care au nevoie sau să pornești o campanie orientată către proiecte ecologice sau alte idei holistice. Amestecul dintre practic și vizionar poate avea mare succes.

Iubirea ar putea izbi neașteptate, totuși este un lucru pe care ai putea să-l dorești să îl păstrezi sub tăcere deocamdată. Vineri și sâmbătă te poți bucura de întâlniri care fac ca chimia să funcționeze ceas. 

Luna în semnul tău este perfectă pentru demararea unui nou contract sau proiect, dar cu Mercur retrograd, ar fi înțelept să verifici mai întâi toate detaliile și să citești de câteva ori contractele.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Gemeni Relațional

Originalitatea și senzualitatea echipei pe care o formați împreună este fericit. Dacă dorești să faci impresie asupra partenerului/erei, atunci îmbrăcă-te pentru a-i stârni interesul, dar, de asemenea, asigură că ești îmbrăcat în ceva care este declarația unică despre rațiunea de a fi. O combinație între un parfum sexy și o conversație plictisitoare poate fi ceea ce este necesar pentru a schimba lucrurile în favoarea ta.

Emoțiile sunt peste tot pe măsură ce luna se mișcă prin semnul tău neliniștit dumică, dar asta face parte din distracție. Dacă nu ai chef să te stabilizezi, atunci de ce nu te bucuri doar de locul în care te duc sentimentele? Să fii în sus cu un minut și unul în jos, urmează o parte din călătorie când te afli într-un rollercoaster sentimental!

Mercur este retrograd în Pești, ceea ce te-ar putea determina să te oprești din ceva ce vrei să spui cu adevărat. Nu îți place să fii timid, dar nu vrei nici să regreți nimic. Este bine să te retragi în tine o perioadă până când vei fi mai încrezător cu privire la deciziile tale.

Conjuncția Soare-Mercur din Pești pe 25 februarie îți aduce visele în centrul atenției și ar putea dezvălui o mulțime de informații utile dacă îți dorești răspunsuri la problemele de relație. Este un moment bun pentru a ține un jurnal a ceea ce visezi și să fii atent la simbolismul recurent.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Gemeni Profesional

Concentrează-te pe comunicare. Fă-ți o favoare și încearcă să ajungi la rădăcina problemei, în loc să îți pierzi timpul vorbind despre subiecte care nu au nicio legătură cu problema în cauză.

Vezi că este probabil o perioadă extrem de aglomerată. Face unele greșeli mărunte pentru că ești distrat sau neatent din cauza prea multor cereri. Sunt zile grozave pentru team building. Orice lucru care îți permite să te simți inteligent sau care susține educația prin specializare, formare sau noi tehnologii va fi deosebit de plăcut. Nu încerca să îi manipulezi pe alții cu discuții rapide. Este posibil să existe un conflict între obiectivele profesionale și interesele personale.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Gemeni Fianciar

Săptămâna aceasta este vorba despre o ciocnire de energii puternice. Scoate-i din viața ta pe cei care nu te susțin viața. Este timpul să nu te mai ascunzi în spatele celorlalți sau să te prefaci că ești doar acolo pentru a servi. Ar trebui să ieși în evidență acum. Trebuie să pășești în farfurie pentru a obține felul de bani pe care ți-l dorești și merită.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Gemeni Sănătate

Energia planetară te poate face conștient de exprimare și de respirație. Acest lucru îți poate oferi un indiciu cu privire la direcția în care poate merge regimul de fitness! Alege ceva ce îți place să faci și care implică aer curat: drumeții, mers pe jos, mers cu bicicleta, înot, alergare – și fă-o! Este un lucru pe care cu siguranță trebuie să îl iei în serios! Meditația face aerul bun pentru plămâni.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top