Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Capricorn

Săptămâna poate fi afectată, temporar, de un mic scandal. Unii din anturajul tău, în special femeile, se pot întâlni în conclavul bârfelor. Cu siguranță îți vor stârni curiozitatea, dar nu fi tentat să te alături lor. Există mai multe probleme decât par la prima vedere și vei dori să cunoști toate faptele înainte de a ajunge la concluzii. Concentrează-te pe propriile interese și îngrijorează-te de scandal mai târziu!

Marte este acum în semnul tău unde va sta rimp de cinci săptămâni, așa că s-ar putea să constați că pasiunea și energia pentru viață se revine. Această planetă îți poate aduce curaj și te poate inspira să depășești diverse obstacole pentru a vă trăi cele mai strălucite vise.

Și odată ce Soarele se mișcă prin Casa a 3-a, în sectorul comunicării, aproximativ patru săptămâni, acesta este momentul ideal pentru a-i contacta pe cei care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Cu toate acestea, Mercur este retrograd în același sector, ar fi la fel de bine să fii atent la actele cu care lucrezi. Circumstanțele din jurul oricărei promisiuni sau angajamente s-ar putea schimba în următoarele săptămâni, așa că fii pregătit pentru orice.

Brusc, crește potențialul romantic, iar o întâlnire tulburătoare te poate face dornic să afli mai multe.

Luna în Berbec poate fi perfectă pentru a începe o campanie de marketing sau pentru a iniția un blog, un site web sau o altă prezență în social media. Dacă ești gata să te distrezi, pătratul separant Venus – Jupiter te poate ajuta în acest sens.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Capricorn Relațional

 Nu lăsa dezacordurile să strice ceea ce ar putea fi o zi minunată. Alinierea planetelor săptămâna aceasta  înseamnă că ai șansa de a-ți grupa energiile într-un plan sau proiect care ar fi profund semnificativ pentru amândoi. Dacă puteți fi de acord cu privire la ceea ce doriți să realizați de la bun început, veți economisi mult timp și bineînțeles, veți trece peste probleme.

Relațiile sunt mai puțin un mister pentru tine în timp ce luna trece prin Pești, la începutul săptămânii. Dragostea nu este simplă, dar nici nu trebuie să fie prea complicată.

Soarele și-a început tranzitul prin Pești, așa că ar trebui să ai idei romantice pentru luna următoare. Dacă le poți imagina, înseamnă că poți să o faci.

Ești gata să te distrezi în timpul pătratului separant Venus – Jupiter la începutul săptămânii, dar există o voce interioară care te îndeamnă să fii responsabil. Uneori visezi să depășești limita de viteză, dar de obicei ești cel care pune frână.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Capricorn Profesional

Nu te supăra doar pentru că, pur și simplu, nu simți motivația și determinarea profesională pe care o ai în mod normal. Ia o pauză. Este momentul să te  relaxezi. Mai bine nu te grăbi cu o schimbare și lasă pe altcineva să facă toată munca.

Ai șansa de a aplica pentru o poziție nouă sau mai bună. Problemele legale și întrebările care țin de fair-play pot fi foarte distractive. Așteaptă-te unele probleme cu persoanele aflate în funcții de autoritate. Ar fi înțelept să faci tot posibilul ca să eviți comentariile critice. Nu toată lumea este la fel de sensibilă ca tine. Ai răbdare în orice situație încărcată emoțional la locul de muncă. Capacitatea de a vă concentra pe rezolvarea problemelor va fi apreciată. Evenimentele ar putea cere o alegere a carierei.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Capricorn Financiar

 Poți face orice pentru a-ți evidenția odată în plus, calitățile și abilitățile care te vor ajuta acum, mai ales când vine vorba de a cere mai mulți bani. Între timp, judecând după zona temei tale natale legate de locul de muncă, poate că este timpul să schimbi cariera.

Banii și timpul vor fi necesari atât în ​​timp cât asiști la achiziții sau reparații. Acum s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a te angaja într-un plan serios și de lungă durată. În schimb, fă-ți munca cât mai variată și mai interesantă. Ești interesat și pregătit să interacționezi prin dialog cu colegii de serviciu. Crearea de conexiuni sau angajarea în rezolvarea unor probleme te va ajuta imens. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Capricorn Sănătate

Pământul și calmul tău obișnuit este un har mântuitor în perioadele cu ape tulburi – și atunci când apare un aspect provocator, este timpul să te ții de ceea ce te face să te simți în siguranță și să nu vă dai înapoi! Dacă simți conflictul cu cei dragi sau cu șeful, acordați-vă beneficiul detașării și distanței. Ține-ți sentimentele aproape de inima ta și trece prin această perioadă dificilă cu siguranța pe care ți-o poate oferi un regim de sănătate solid. Acordaă atenție corpului tău.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top