Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță

26.12.2020
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță. Observă cum vorbești cu tine însuți. Nu îți poți da viață viselor pe ecourile din mintea ta. Eventual alege cuvinte noi pentru a-ți descrie viața.

Luni, Soarele din Capricorn, în Casa a 4-a a familiei, face un trigon cu Uranus din Taur, în Casa a 6-a a situației bancare și financiare. Este un aspect minunat pentru obținerea unui împrumut pentru cumpărarea unei case. Acest lucru s-ar putea duce, de asemenea, la o achiziție impulsivă de nobilier de la IKEA. Și, deși achiziția poate fi neplanificată, rezultatele sunt minunate.

Marți, Venus din Săgetător, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, face un semi-pătrat cu Jupiter din Casa a 5-a a iubirii. Este posibil să ai o mulțime de planuri pentru o după-amiază cu iubita, doar că energia de astăzi nu susține planurile. Mai bine, concentrează-te pe alte lucruri în care coordonarea programelor nu este un factor.

Luna plină are loc în Rac miercuri, în Casa a 10 a a carierei. În aceeași zi, Venus face un pătrat cu Neptun din Casa a 6-a a muncii. Aspect poate aduce o oarecare mulțumire la locul de muncă în sensul că te înțelegi cu colegii de muncă, în special cu cei de sex feminin și te simți parte a unui întreg mai mare. Să fii atent la bârfe și evită persoanele dificile.

Vineri, de Anul Nou, Mercur din Capricorn, în Casa a 4-a a familiei face un sextil cu Neptun din Casa a 6-a, a rutinelor cotidiene. Permite tuturor să fie în formă, independent și să facă tot ce vrea ceea ce ar putea include și faptul că îți pregătești singur micul dejun. Dar nu te simți prea confortabil – te vei întoarce la obiceiurile tale încă de mâine.

Sâmbătă, Mercur făcând o inconjuncție cu Nodul Nord din Gemeni în Casa a 9-a a educației și înțelepciunii. Nodul Nord reprezintă viața ta, drumul care te duce la obiectivele tale. Unele dintre ideile pe care le-ai avut recent au nevoie de unele ajustări. Acest lucru ar putea însemna că un plan de întoarcere la studiu, un masterat specializa. Planurile de călătorie într-o țară străină pot necesita o amânare pe perioadă nedeterminată.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță Relaţional

Viața sentimentală este în tonul ultimelor zile din an. În sfârșit, întâlnești pe cineva care-ți place și trăirile sun reciproc valabile. Dacă ești căsătorit ai face bine să nu iei drept valabil tot ce spune soția sau soțul. Dar ai grijă nici să nu existe vreun decalaj de comunicare și nici neînțelegeri între voi. Schimbările frecvente de dispoziție îți pot afecta partenerul într-un mod negativ.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță Profesional

Ia lucrurile în propriile tale mâini și decizii pertinente. Este posibil să ți se acorde noi responsabilități sau să faci față unor sarcini importante la locul de muncă. Acceptă provocările de câștigat experiență. Vei fi la înălțimea așteptărilor celorlalți și îți vei manifesta abilitățile de conducere foarte bine. S-ar putea să fie nevoie să lucrezi ore suplimentare pentru a vă finaliza unele proiecte. Vei fi foarte ocupat săptămâna aceasta și totul se va face în regim de urgență.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță Financiar

Este o perioadă pentru a face investiții și a pune în aplicare noi planuri. Evită deciziile grăbite, deoarece vor perturba ritmul vieții. Această perioadă te va ajuta să cheltui, eventual, pentru soluționarea litigiilor și a conflictelor juridice. Ia sprijin financiar temporar și sprijin emoțional de la cei care te iubesc și te îngrijesc. Fii frugal cu cheltuielile de această dată.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Balanță Sănătate

Și tu trebuie să fii atent la ce mănânci și să nu îți găsești scuze pentru alegeril nesănătoase, mai ales că ai tendința de a consuma zilnic produse fast food. Problemele, chiar dacă sunt minore, trebuie tratate imediat și cu atenție. A lucra până târziu în miezul nopții poate pune multă presiune, ceea ce este extrem de neplăcut. Orice te deranjează sau pare incredibil de stresant trebuie evitat și orice problemă de sănătate poate fi rezolvată printr-o schimbare a stilului de viață.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI