Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară. Schimbările mici într-o nouă direcție pot duce la rezultate mari în viitor. O mică schimbare de direcție la începutul călătoriei te poate duce unde nici nu visei.

Luni, Soarele din Capricorn și în Casa a a 5-a a creativității face un trigon cu Uranus din Taur în Casa a 9-a a spiritualității. De asemenea formează un mare trigon cu energia din Fecioară, oferindu-ți ocazia de a manifesta ceva ce vrei demult să faci. Provocarea constă în luarea de măsuri radicale cu un asemenea trigon atât de comod. Pe de altă parte, este posibil să ai dorința de a nu face nimic și de a rata această șansă.

Marți, Venus din Săgetător, în Casa a 4-a a familiei, face un semi – pătrat cu Jupiter din Casa a 6-a a rutinei cotidiene. Anul Nou se apropie și s-ar putea să te gândești să începi să faci mișcare, să renunți la zahăr sau să iei lecții de pian ori de chitară. Ziua nu este una pentru a începe oricare dintre aceste lucruri. Fă aceste schimbări mâine, astăzi relaxează-te.

Miercuri are loc fenomenul de Luna în Rac și în Casa a 11-a a prietenilor. În aceeași zi, Venus face pătrat cu Neptun în casa a 7-a relațională. Dacă ți-ai dorit un nou prieten sau o nouă relație de suflet, Universul începe să te audă. Este posibil ca cunoști pe cineva de pe rețelele de socializare sau cineva să-ți trimtă un SMS și să-ți spună că s-a gândit la tine. Este o deschidere pentru a începe o conversație.

Vineri, de Anul Nou, Mercur din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor, face un sextil cu Neptun din Pești în casa parteneriatelor. Astăzi, riști o colaborare de serviciu. Ia în considerare ceea ce ai putea face cu un partener potrivit. Contactează mai mulți oameni pentru predarea unui curs la clasă sau pentru crearea unui produs. Folosește-ți simțul puternic de afaceri pentru a face un salt specific după Anul Nou.

Sâmbătă, același Mercur face un inconjuncție cu Nodul Nord din Casa a 10-a a carierei. Ceea ce faci azi pare să fie o continuare la ceea ce ai făcut ieri. Ai putea merge chiar până la renunțare la locul de muncă, dar aș spune să aștepți până când vei avea noua poziție înainte de a renunța.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară Relaţional

Săptămâna viitoare va fi plină de entuziasm și distracție pentru tine. Pentru toți cei singuri care au așteptat să se întâmple ceva interesant în viața lor sentimentală, iată că rugăciunile voastre vor primi în sfârșit un răspuns. În cursul acestei ultime săptămâni din an vei întâlni pe cineva. Această persoană pare perfectă pentru tine.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară Profesional

Nu este un moment bun pentru a-ți schimba locul de muncă. Un nou loc de muncă, care pare atractiv acum, poate să nu îți ofere satisfacția pe care o căutați decât foarte puțin timp. Este posibil ca schimbările să nu fie bune în ceea ce privește cariera, cel puțin pentru moment. Dacă studiezi pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră, este momentul să accelerezi pregătirea.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară Financiar

Săptămâna ar putea fi bună pentru tine când vine vorba despre finanțe. Dacă lucrezi în domenii precum contabilitatea, economia sau industria vei remarca, lucrurile revin în matca lor și vor începe ușor, ușor să se urmeacă. Operatorii de turism și companiile de turism vor începe să se miște și ele. Dacă lucrezi în mass-media și în comunicare vei avea o mulțime de oportunități în a-ți extinde munca, în unele cazuri chiar prin colaborări internaționale.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Fecioară Sănătate

Săptămâna aceasta nu consuma nimic din ceea ce consideri că este rău pentru sănătate. Obiceiurile nesănătoase sunt susceptibile să aibă un efect dezastruos asupra ta și ar putea duce la probleme care să te deranjeze mult timp de acuma înainte. De asemenea, nu este un moment bun pentru a călători, indiferent de motive, deoarece va avea un efect negativ asupra sănătății tale și, de asemenea, va crește nivelul de stres.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top