Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion. Fii gata pentru o schimbare de planuri săptămâna aceasta. Menține un program fluid și ușile deschise și săptămâna va curge lin.

Luni, Soarele din Capricorn, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, face un trigon cu Uranus din Casa a 7-a a relațiilor de orice fel. Spontaneitatea este esențială astăzi. Lasă planurile și așteptările. Urmează-ți intuiția și s-ar putea întâmpla câteva lucruri bune legate de o relație. Dacă ești singur ai putea întâlni pe cineva nou. Dacă ești deja într-o relație, ai putea avea o seară distractivă.

Marți, Venus în Săgetător, în Casa a 2-a a banilor munciți face un semi-pătrat cu Jupiter din Casa a 4-a a failiei. Pe măsură ce se apropie Anul Nou, posibil să încerci să te familiarizezi cu bugetul și planul de cheltuieli. Dar astăzi nu este o zi de cooperare sau colaborare. Nu te aștepta să primești sprijin, deoarece oamenii din jurul tău sunt preocupați de dorințele lor.

Luna plină are loc în Rac în Casa a 9-a a credinței și a călătoriilor, în același timp ce Venus face un pătrat cu Neptun din Pești, în Casa a 5-a a creativității. Astăzi, s-ar putea să visezi cu ochii deschiși la țări exotice sau la alte dorințe pe care le ai. Aspectul este mai bun pentru a imagina decât pentru a face.

Vineri, de Anul Nou, Mercur din Casa a 3-a a counicării, face un sextil cu Neptun din Casa a 5-a. Este o zi bună pentru distracție, jocuri de familie și probabil multe jocuri video. Cu toate acestea, cărțile de colorat pentru adulți sau proiectele meșteșugărești ar putea fi și ele valabile.

Sâmbătă, același Mercur din Capricorn va face o inconjuncție cu Nodul Nord din Gemeni. Acum, că suntem în prag de An Nou, este bine să te uiți la planurile de viitor și să faci ajustări pentru vremurile în schimbare. Dacă ai abandonat majoritatea planurilor pentru 2020, este timpul să privești din nou spre ceea ce dorești și să faci pașii următori spre obiectivele care le ai. Chiar și statul câteva minute și ascultarea muzicii Universului te poate ajuta să îți clarifici drumul. Îa în considerare gândurile care îți vin.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion Relaţional

Te simți emoțional și vulnerabil săptămâna aceasta. S-ar putea să fii atras de cineva de la serviciu. Gândește-te bine dacă chiar îți dorești te vă implici într-o relație cu un coleg de serviciu înainte de a o face. Dacă ești logodit vei petrece mult timp cu partenera/ul. Lucrurile devin din ce în ce mai serioase așa că este timpul să discuți cu familia despre relația ta înainte de toate.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion Profesional

Ia decizii cu atenție, în ce privește viitorul financiar. Nu te grăbi să îți schimbi locul de muncă sau să aplici pentru unul nou, deoarece nu este momentul potrivit. Este posibil ca tu dar și șeful direct să nu fiți de acord cu anumite aspecte; nu spune nimic, deoarece mai mult ca sigur problema se va rezolva de la sine. Este o perioadă foarte bună pentru profesioniștii din instituțiile cu produse naționale, deoarece tranzacțiile în așteptare vor fi finalizate.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion Financiar

Săptămâna viitoare arată grozav pe plan financiar. Oportunitățile vin în calea ta și poți să le folosești în avantajul tău. Un parteneriat vă va oferi un bun augur și va aduce câștiguri monetare. Căutați investiții în fonduri mutuale sau asigurări, deoarece acestea vă vor aduce câștiguri în viitor, dacă nu acum. Abilitatea ta de a economisi pentru viitor va da roade și te va ajuta să rămâi pe un teren stabil.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Scorpion Sănătate

Scapi de durerile de cap care te deranjează de câteva zile zile. Cei din familie care au probleme cardiace sau tensiune trebuie să fie atenți la ce mănâncă în noaptea de Revelion pentru a evita orice risc. Nu este un moment foarte bun pentru a renunța la mersul la piață și la mișcare. Probleme cu îngrășatul vor avea cu kilogramele în plus cei care mănâncă peste măsură.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top