Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu. S-ar putea să fie nevoie de compromisuri săptămâna aceasta în timp ce încerci să finalizezi totul în programul tău. Obligațiile și responsabilitățile sunt cântărite în raport cu distracția pe care ai putea să o ai. Săptămâna aceasta este despre alegeri.

Luni, Soarele din Capricorn și în Casa a 6-a, casa muncii și a stilului de viață, face un trigon cu Uranus din Taur, în Casa a 10-a a carirei și a imaginii publice. Acest aspect uimitor este valabil, doar dacă ești interesat să mergi mai departe în carieră, așa că este momentul să trimiți un e-mail sau un mesaj privat unei persoane influente. Contactează, în același timp, pe cineva care se ocupă de plasarea forței de muncă. Nu te aștepta însă, astăzi, la un răspuns.

Marți, Venus din Săgetător și în Casa a 5-a a iubirii face un semi – pătrat cu Jupiter din Casa a 7-a, casa relațiilor de orice fel. S-ar putea să ai planuri mari în ce privește dragostea, dar acest aspect provocator te poate bloca. S-ar putea să îți vezi planurile spulberate. În schimb, fii flexibil, spontan și protejează-te împotriva dezamăgiriilo.

Luna plină are loc în Rac, miercuri, și în Casa a 12-a a abilităților psihice. În același timp, Venus din Casa a 5-a face un pătrat cu Neptun din Casa a 8-a, a intimității. Acum se pare că iubita ta vrea să se revanșeze pentru că ieri a încurcat lucrurile sau te-a făcut să aștepți. Așa că te poți răsfăța cu unele fantezii, inclusiv să te maschezi pentru balul de seară.

Vineri de Anul Nou, Mercur din Casa a 6-a a muncii face un sextil cu Neptun din Casa a 8-a. Există multe forme de magie, una dintre cele mai puternice fiind magia cuvântului. Aceasta se bazează pe afirmații pe care le faci Universului. Scrie-ți propriile afirmații pentru ceea ce cauți ca obiectiv actual, ceva ce dorești să se manifeste în următoarele săptămâni. Acesta este doar un sextil; trebuie să acționezi pentru ca magia să funcționeze.

Vineri, tot Mercur face o inconjuncție cu Nodul Nord din Casa a 9-a, casa viitorului. Recunoaște unde îți lipsesc cunoștințele tehnice, deoarece acest lucru te poate împiedica la viitorul loc de muncă și în viața, în general. Descoperă lacunele din cunoștințele tale și caută o modalitate de a le umple cât mai rapid. Sunt cărți care se citesc doar la o anumită vârstă.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu Relaţional

Părinții singuri și cei divorțați vor avea o săptămână bună. Există șanse mari să întâlnești pe cineva interesant săptămâna aceasta. Compania acestei persoane te va face să uiți de relațiile eșuate din trecut. Vei fi gata să mergi mai departe cu viața ta. Este posibil ca această relație să fie stabilă și probleme precum gelozia și nesiguranța nu te vor deranja.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu Profesional

Reușești să-ți croiești o nișă în plan profesional. Dacă visul tău este de a-ți face un nume în presă atunci trebuie să profiți de oportunitățile pe care le vei avea săptămâna aceasta. Este posibil să primești câteva oferte interesante și să îți duci cariera într-o direcție neașteptată. De asemenea, profesioniștii din lumea teatrului se pot aștepta la vremuri bune, deoarece vor avea parte de recunoaștere pentru munca lor.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu Financiar

Șansa ca cheșltuielile să crească brusc este foarte mare. Posibil ca unii dintre voi să trebuiască să ia un împrumut pentru a-și satisface nevoile stringente. Este momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra bugetului propriu și de a evita cheltuielile inutile. Cred că este timpul să te gândești serios la finanțele tale. Evită investițiile indiferent de domeniu, deoarece acestea nu îți vor aduce profit.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Leu Sănătate

Și la tine problemele gastro-intestinale sunt la ordinea zilei așa că fii atent la alimentație. Unele dintre problemele de sănătate pot fi rezolvate prin meditație și un program strict de luat mesele. De asemenea, este posibil să te îngrăși așa cum se întâmplă de sărbători. Problemele digestive se rezolvă singure dacă ești mai ponderat. Te vei simți mai bine dacă faci unele schimbări în comortamentul alimentar.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top