Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn. Ești destul de ocupat să îi ajuți pe cei din jur. Și nu toată lumea apreciază ce faci. Ia-ți niște măsuri de precauție înainte de a da o mână de ajutor.

Luni, Soarele din semnul tău, în Casa 1 a personalității face un trigon cu Uranus din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor. Ce ai face dacă ai ști că nu poți da greș? Aceasta este întrebarea pe care ți-o pui astăzi pentru a stimula o acțiune care poate se află în afara zonei tale de confort. Ia în considerare ce reguli pot fi încălcate și care să îți permită să mergi într-o nouă direcție. Acțiunea spontană ar fi ideală astăzi.

Marți, Venus din Săgetător și în Casa a 12-a a abilităților psihice, face un semi – pătrat cu Jupiter din Casa a 2-a a banilor munciți. Ai grijă atunci ce cumperi astăzi, deoarece curând este posibil să dorești să returnezi obiectul. Deci, cumpără numai lucruri care pot fi returnate. Ai grijă la indicațiile scrise cu litere foarte mici. Aș spune să aâni cumpărăturile pentru o altă zi.

Luna plină are loc în Rac, în Casa a 7-a relațională, pe 30 decembrie. Tot acum, Venus face un pătrat cu Neptun aflat în Casa a 3-a a comuicării. Este o zi numai bună pentru a contacta oamenii pe site-urile de întâlniri online. Vezi dacă poți vorbi la telefon. Poți învăța multe de la o persoană prin voce și intonație. S-ar putea să auzi cuvinte și sunete și să-ți spui că această persoană merită o primă întâlnire reală.

Vineri, de Anul Nou, Mercur aflat în propriul tău semn, face un sextil cu Neptun în Pești. Astăzi, ai putea face promisiuni pe care să nu le poți respecta. Și alții pot face același lucru. Nu există răutate aici; este doar un aspect dificil care cere eforturi susținute pentru respectarea unui program. La drept vorbind, cele mai bune utilizări ale acestui sextil sunt jocurile video, citirea de romane fantastice sau vizionarea serialului Star Trek.

Sâmbătă, același Mercur face o inconjuncție cu Nodul Nord din Casa a 6-a a muncii. Ești mai mult decât conșient că gândești diferit de ceilalți oameni. Din această cauză, este posibil să nu le poți oferi ce vor, mai ales părinților care și-ar fi dorit să fii medic, avocat sau inginer.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn Relaţional

Unele cupluri vor avea o viață amoroasă interesantă, în timp ce altele o vor găsi cu adevărat plictisitoare, pentru că nu se întâmplă nimic. Altele vor știi să-și condimenteze viața intimă, planificând ceva distractiv pentru amândoi. Vei fii tentat să intri într-o aventură extraconjugală care te-ar putea costa căsnicia. Gândește-te bine ce vrei. Dacă ești divorțat nu ar trebui să intri într-o nouă relație prea curând.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn Profesional

S-ar putea să îți fie greu să îți îndeplinești sarcinile la timp. Dar nu îți fă griji, deoarece aceste probleme sunt foarte mici și pot fi rezolvate cu un efort suplimentar din partea ta. Obstacolele se vor reduce spre abia spre mijlocul săptămânii. Este probabil să ți se încredințeze responsabilități suplimentare în acest moment. Șefii sau colegii mai vrstnici te sprijină în toate eforturile tale și consideră îndrumarea lor folositoare.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn Financiar

Investirea banilor în proiecte noi se va dovedi benefică de săptămâna viitoare. Fii foarte precaut în timp ce cumperi ceva de Anul Nou. Dacă vrei să cumperi ceva de valoare culege informații și asigură-te că nu arunci banii pe fereastră. Nu te lăsa tentat de oferte aparent profitabile pentru că ai putea plăti cât nu face. Dacă ai niște bănuți, creează depozite pe termen scurt.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Capricorn Sănătate

Dacă te confrunți cu probleme de obezitate, săptămâna aceasta îți oferă cea mai bună oportunitate de a începe să faci mișcare acasă. Ți-a adus Moșul o bandă de alergat. Folosește-o! Prin pierderea greutății suplimentare vei crește nivelul de energie. Și, mai presus de toate, îți va schimba viața în bine, menținându-te în formă fizică. Pacienții cu tensiune arterială atenție la alimentație zilele astea.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top