Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac

27.12.2020
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac. Săptămâna are o mulțime de promisiuni. Încearcă să nu iei prea personal lucrurile atunci când alții nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.

Luni, Soarele este în Casa a 7-a relațională, în Capricorn, și face un trigon cu Uranus din Casa a 11-a a prietenilor și în Taur. Se poate întâmpla ceva magic, pe măsură ce te apropii de un prieten pentru o legătură mai profundă. Cineva, poate o cunoștință, ar putea deveni cel mai bun prieten sau chiar iubit acum așa că poți sărbători.

Marți, Venus din Casa a 6-a a stilului de viață și în Săgetător face un semi-pătrat cu Jupiter din Casa a 8-a, casa de resurse de la alții. O afacere financiară se poate opri astăzi. Poate că lipsea ceva în aplicație. Sau o persoană pe care ai crezut că te poate ajuta, ofițerul de credite de la bancă sau un manager de investiții, acum nu este disponibilă. Poți încerca să atragi alte resurse discutând cu câteva persoane la telefon, dar probabil că nu au cum să te ajute. Acest aspect este temporar și până joi lucrurile s-ar putea îmbunătăți. Dacă poți evita să discuți astăzi despre finanțe, ar fi minunat.

Luna plină are loc în Rac, miercuri, și în Casa a 1 a personalității. În același timp, Venus face un pătrat cu Neptun din Pești și din Casa a 9-a, casa ta de spiritualitate. Norocul revine și, dacă adaugi puțină rugăciune, meditație ți puțină magie, blocajele iritante vor începe să se dizolve. „Deschie-te” este tot ce trebuie să spuni, iar ușile se vor deschide pentru tine.

Vineri, de Anul Nou, Mercur aflat în Casa a 7-a în casa ta de relații, face un sextil cu Neptun din Pești. Este un aspect foarte romantic, deși nu foarte practic. Plăcerea este derivată din vederea unui actor atractiv pe ecran, mai degrabă decât de ​​ o persoană reală cu ciudățeniile și idiosincraziile ei. Așadar, răsfăță-te astăzi cu fanteziile dintr-un film sau carte și lasă realitatea pentru altă zi.

Săptămâna se încheie sâmbătă, 2 ianuarie, cu Mercur în inconjuncție cu Nodul Nord. Mercur reprezintă modul în care gândești lucrurile, iar Nodul Nord este calea în viață. Aceste două sunt incompatibile astăzi. Este posibil ca unele planuri să trebuiască reconsiderate și ajustate. Dar asta trebuie să se întâmple pentru a-ți atinge obiectivele, trebuie să lucrezi la ele mai consecvent decât ai făcut-o.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac Relaţional

Pentru cei singuri, la orizont se arată o poveste de dragoste. Poate că ai admirat o persoană mult timp, în taină, dar acum este săptămâna în care ai, în sfârșit, curajul să intri în vorbă cu această persoană. Răspunsul pe care îl primești te va emoționa cu siguranță și îți va lumina săptămâna. Relațiile noi vor fi punctul culminant al acestei săptămâni foarte romantice.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac Profesional

Scopul tău este de a te merge la un nou loc de muncă. Este posibil ca această probabilitate să se concretizeze în această săptămână. A venit timpul să te pregătești pentru a începi o călătorie obositoare pentru o carieră de succes. Dacă te gândești să formezi un parteneriat angajat pentru o afacere cu încă o persoană, trebuie să fii mai atent. Asigură-te că acest parteneriat are beneficii egale, pentru ambele părți.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac Financiar

Este o săptămână bună pentru cei care lucrează în domeniul bancar, al vânzărilor și al comerțului cu amănuntul. Îți atingi obiectivele cu succes. Cei din industria asigurărilor ar trebui să se intereseze despre cum merge încheierea polițelor. Aceste câmpuri îți vor aduce o mulțime de beneficii neprevăzute. Oamenii de afaceri trebuie să stea calmi și liniștiți în această săptămână!

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Rac Sănătate

Este posibil ca unii dintre voi să răciți sau să vă plângeți de unele dureri în diverse părți ale corpului. Ia vedeți ce somatizați!? Persoanele în vârstă din familie, în special, trebuie să se asigure că îți urmărești alimentația cu strictețe și să eviți să mănânci orice, alimente care pot provoca suferința stomacului și a ficatului. Nu ar strica să faci și puțină mișcare.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI