Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător. S-ar putea să ai niște urcușuri și coborâșuri emoționale săptămâna asta. La fel ca într-o luptă, trebuie să existe întotdeauna un obstacol în cale. Deciziile rapide, te vor ajuta să elimini blocajele.

Săptămâna începe luni, cu Soarele în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și face un trigon cu Uranus din Taur în Casa a 6-a a muncii și a sănătății. Și, deși s-ar putea să nu ai chef să lucrezi, ai putea să preiei o muncă suplimentară, să lucrezi și pentru afacerea ta sau chiar să începi o afacere mică. Această energie o aduce un trigon, iar norocul și succesul potențial funcționează numai dacă îl activezi făcând ceva ce îți place.

Marți, Venus din propriul tău semn și în Casa 1 a personalității, face un semi-pătrat cu stăpânul tău planetar, Jupiter aflat în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. În timp ce majoritatea oamenilor din jur se vor lupta cu această energie astăzi, tu ai ocazia să renegociezi un contract sau să faci o vânzare mare. Dacă te gândești să cumperi o mașină sau orice alt tip de vehicul astăzi, așteaptă până săptămâna viitoare când preiei controlul negocierilor și poți pleca cu mai mult.

Luna plină are loc Rac, în Casa a 8-a a intimității. În același timp, și Venus face un pătrat cu Neptun din Casa a 4-a a familiei. Partenera/ul poate să nu se înțeleagă întotdeauna cu familia ta. Astăzi ar putea fi puțin controversat. Dacă vrei liniște și armonie, cel mai bine ar fi să ții opozanți cât mai departe unul de celălalt.

De Anu Nou, Mercur din Casa a 2-a face un sextil cu Neptun. Orice dorești să creezi poate începe cu o idee pe care o ai astăzi. Dar pentru ca acest tip de geniu să se întâmple, va trebui să ai puțin spațiu pentru a gândi. Oprește calculatorul, sări peste rețelele sociale și, în schimb, meditează și ascultă liniștea nopții.

Sâmbătă, Mercur din casa banilor munciți face o inconjuncție cu Nodul Nord din Gemeni. Nodul Nord reprezintă calea ta de viață, drumul care te-ar putea duce la adevărata fericire. Limitările cu care te lupți se pot datora regulilor rigide din copilărie, temerilor provocate de mass-media sau doar blocajele pe care singur le-ai ridicat pentru a te proteja. Deschide-te la resursele din jurul tău, chiar dacă acestea se află în afara zonei de confort. Este primul pas către o viață altfel decât până acum.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător Relaţional

Săptămâna aceasta marchează începutul unei noi relații. Vei fi foarte spiritual toată săptămâna și vei trăi un timp fabulos alături de partenera/ul ta/tău. Cuplurile căsătorite ar trebui să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului. Vei evita dizarmonia prin faptul că nu lași emoțiile negative să răbufnească. De asemenea, nu avea încredere în sfaturile unor străini atunci când vine vorba despre relația voastră.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător Profesional

În această săptămână, cei care încă lucrează s-ar putea gândi să urmeze un masterat. Ești confuz cu privire la urmarea unui curs în regim de zi sau de la distanță. Mergi la un consilier profesional și ia decizia pe baza sfaturilor lui. Dacă te-ai gândit la schimbarea locului de muncă continuă prudent.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător Financiar

În această săptămână este cel mai probabil să ai ocazia să deschizi propria tarabă cu simboluri ale Crăciunului și ale Anului Nou; s-ar putea să ceri un împrumut dacă trebuie. Evită să intri într-un parteneriat acum, deoarece ar putea exista probleme financiare în viitor. De asemenea, dacă este posibil, evită investițiile pe piața de valori, cel puțin pentru moment. Pierderile apar la cei care iau decizii impulsive în acest moment.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Săgetător Sănătate

Exercițiile regulate fac o mare diferență în ce privește starea generală de sănătate. Îți vei lua problemele de sănătate mult mai în serios și vei face, de asemenea, unele modificări în stilul de viață. Dacă vrei să îți reduci greutatea schimbi ceva în comportamentul alimentar. Unii vor reuși, de asemenea, să scape de obiceiul de a consuma prea mult alcool. Odată cu sfârșitul săptămânii, vei fi destul de mulțumit de rezultatele pe care le vei vedea.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top