Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni

27.12.2020
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni. Este bine să ai ceva la care să te întorci la fiecare sfârșit de an. Folosește-ți puterea pentru a crea versiunea de rezervă a ceea ce vrei săptămâna aceasta.

Luni, Soarele este în Capricorn, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, și face un trigon cu Uranus din Casa a 12-a a talentelor ascunse. Astăzi, ai putea primi o surpriză de la un prieten sau de la Moș Crăciun secret, un cadou încântător și plăcut simțurilor. S-ar putea să oferi și tu câteva cadouri și să aduci zâmbete pe chipurile oamenilor.

Marți, Venus din Săgetător face un semi-pătrat cu Jupiter din Casa a 9-a care este o casă și a legilor și a regulilor. Ți-ai dori să încalci regulile și, uneori, regulile trebuie încălcate. Gândește-te ce reguli te împiedică, apoi gândește-te la regulile pe care le-ai adoptat de la alte persoane cum ar fi părinții sau profesorii și vezi dacă acestea se aplică cu adevărat în viața de zi cu zi. Este normal să încălci una – două reguli… cu excepția legilor rutiere.

Luna plină din Rac, în casa a 2-a a banilor proveniți din uncă proprie, de miercuri are loc concomitent cu Venus care face un pătrat cu Neptun din Casa a 10-a a carierei. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau a unei promovări în cadrul instituției, poți obține un pic de ajutor de la Neptun, deoarece acesta dizolvă barierele dintre tine și alte persoane.

Săptămâna continuă și vineri, de Anul Nou când Mercur, stăpânul tău planetar, face un sextil cu Neptun în Pești. E timpul pentru distracție pornind de la romanele fantastice la filmele mistice sau despre magie. Ai putea să petrece ziua explorând o altă lume, cum ar fi viața acvatică sau cum ar fi dacă ai trăi pe Marte cândva.

Sâmbătă, Mercur din Capricorn face o inconjuncție cu la Nodul Nord din Gemeni. Este posibil să ai o mare dorință de libertate, să faci propriile alegeri și să nu asculți părerile altora. Această bătălie emoțională poate fi purtată pe plan intern, dar este, de asemenea, posibil să fie și o ceartă, la propriu.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni Relaţional

Săptămâna aceasta va fi una specială, deoarece vei simți că dragostea care te învăluie te împinge în fapt, să îți trăiești viața. Viața sentimentală cu noul tău partener va fi foarte interesantă și îți va insufla un spirit minunat pe tot parcursul săptămânii. Fii atent la nevoilor partenerului tău și fii mai generos, în acest moment. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că ceea ce simți este iubire și nu pasiune.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni Profesional

Dezbaterea și demonstrarea punctului tău de vedere, sigur nu este calea de a-i atrage pe ceilalți de partea ta. S-ar putea să dea din cap în acord, dar mintea lor să fie la altceva. Clienții și colegii vor să creadă că au de ales. Așa că, sări de tacticile cu vânzarea și găsește ceva care să îi pună pe gânduri – ceva care te conectează de fapt, cu persoanele cu care lucrezi. Dacă participi la un interviu, prezintă-te cu încredere, în special luni.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni Financiar

Vei începe să contabilizezi cumpărăturile de săptămâna trecută și de acum, în special, bunurile electronice. Dacă lucrezi în aviație după nebunia cu restructurarea s-ar putea să ai surpriza unei măriri de salariu. Dacă ai o mică afacere, evită să soliciți sau să iei vreun împrumut. Nu prea cred să mai fie cheltuie săptămâna aceasta deoare urmează câteva zile de relache după Revelion.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Gemeni Sănătate

Nu cred să ai vreo problemă. Te vei simți mult mai bine mai ales că te-ai vindecat de o răceală recentă. Totul va fi bine dacă urmezi cu strictețe sfatul medicului. Spre mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atent, deoarece este posibil să ai neplăceri cu fierea. Mănâncă ponderat și relaxat și apelează chiar la meditație dacă este nevoie. Lucrurile vor fii bune pentru sănătate, dacă ai luat măsurile de precauție necesare în ceea ce privește sănătatea. O rutină bună ține problemele la distanță.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI