Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec. Săptămâna aceasta se referă la tine. Este modul în care poți țese, bobina și schimba direcțiile la un moment dat, lucruri care țin de natura nativă și în care ești destul de abile.

Luni, Soarele din Capricorn și din Casa a 10-a a carierei face un trigon cu Uranus din Taur și în Casa a 2-a, a banilor muciți. În ultima clipă ar putea apărea o oportunitate financiară, un dar a Universului. Problema este că fiind aproape de cumpăna dintre ani, ar putea trece pe lângă tine. Fă o pauză de la ce faci și citeșe-ți mailurile pentru a vedea despre ce este vorba.

Marți, Venus din Casa a 9-a, a spiritualității și în Săgetător, face un semi-pătrat cu Jupiter din Casa a 11-a a prietenilor. Ai putea fi puțin iritat, deoarece o promisiune este încălcată. Circumstanțele ar putea fi complet legitime; cu toate acestea, aduce dezamăgire de ambele părți. Evită investițiile riscante cu prietenii și nu intra în niciun joc financiar.

Luna plină din Rac în Casa a 4-a a familiei, îți luminează casa, miercuri, 30 decembrie. În același timp, Venus face un pătrat cu Neptun din Casa a 12-a a abilităților psihice. Ești extrem de intuitiv în ce privește cei dragi. S-ar putea să afli un secret de famili despre sora ta mai mare. Este posibil să te trezești amintindu-ți câteva vise interesante. Subconștientul procesează unele temeri, așa că lucrurile par mai rele decât sunt în realitate.
Vineri, de Anul Nou, Mercur, planeta gândirii, face un sextil cu Neptun, cel care dizolvă granițele. Simțurile tale sunt mai acute decât de obicei. Sunetele, mirosurile și culorile vin din toate direcțiile. Astăzi corpul, mintea și spiritul tău pot fi mai strâns conectate.

Sâmbătă, Mercur face o inconjuncție cu Nodul Nord, indicatorul drumului în viață. Mercur este plin de idei, dar o inconjuncți îndeamnă „Continuă să gândești”. Este un aspect minunat pentru ideile legate de viitor. Vorbește cu cineva la care ții și în care ai încredere pentru a vorbi despre opțiuni legate de amândoi. Pune toate ideile pe masă. Nu tăia nimic până nu completezi pagina. Sigur, o idee grozavă este pe bucată aceea de hârtie.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec Relaţional

Posibil să întâlnești pe cineva care nu numai că îți împărtășește valorile și obiectivele, dar este, de asemenea, de cuvânt și de încredere. Cuplurile angajate vor simți armonia în viața casnică și vor vedea că romantismul se reaprinde în viața voastră. Este normal pentru că ne aflăm la cumpăna dintre ani. Dacă ești singur intri într-o nouă relație fără să ai vreo îngrijorare practică cu privire la persoana de care ești atras.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec Profesional

Abilitățile de conducere te vor ajuta să gestionezi situațiile dificile de la locul de muncă, mult mai bine. Munca în echipă te va ajuta să finalizezi proiectele la timp. Evită orice întârziere și neglijență în ceea ce faci. Cariera va primi un mare impuls atunci când o afacere în așteptare va fi finalizată. Sunt indicate câteva oportunități legate de contracte internaționale.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec Financiar

Închei un acord financiar care îți aduce beneficii bănești mai bune decât te așteptai. Această ofertă te va ajuta să câștigi un profit bune și te va ajuta, de asemenea, să îți achiți unele datorii în așteptare. Investițiile făcute în acest moment îți aduc profituri bune. Deciziile și planurile tale te duc în direcția corectă. Aceasta este una dintre cele mai bune săptămâni posibile pentru cei din domeniul comerțului en gross și cu amănuntul.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Berbec Sănătate

Dacă te-au chinuit durerile de spate săptămânile trecute, acum vei putea respira ușurat. Esteun moment bun pentru a lua măsurile necesare ca să eviți această problemă în viitor. Atenție la intoxicațiile alimentare, problemele pielii vor fi acute. Acestea pot fi evitate dând atenție la ceea ce mâncați și consumând multă apă. Majoritatea acestor neplăceri pot fi ținute la distanță, urmând o alimentație pe măsură și făcând exerciții zilnice. O să te streseze toate acestea, deci ține lucrurile sub control. Relaxează-te și fii calm.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top