Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Pești. Faci câteva ajustări spațiului personal săptămâna aceasta. Luni, Soarele din Capricorn și în Casa a 11-a a prietenilor face un trigon cu Uranus din Taur aflat în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Este un aspect armonios care combină tehnologia cu prietenia. Este posibil să joci jocurile preferate alături de prietenii care locuiesc în toată țara. Jocurile care implică fantezie sau anticipație, sunt cele mai bune cu acest aspect.

Marți, Venus din Săgetător și în Casa a 10-a a carierei și a imaginii publice, face un semi – pătrat cu Jupiter aflat în Casa a 12-a sau a muncii din culise. Deconectează-te de la birou și muncește pentru pregătirile de acasă. Chiar și așa va fi o provocare să te concentrezi astăzi, deci este posibil să preferi să îți iei o zi liberă. Dacă trebuie să termini un proiect pentru serviciu sau pentru la școală, ia în considerare vizionarea unuia dintre videoclip-urile studiază cu mine ca un elev ambițios ce ești. Este mai ușor decât să studiezi de unul singur.

Luna plină are loc în Rac în Casa a 5-a a copiilor și a creativității. În același timp, Venus face un pătrat cu Neptun în propriul tău semn. Este vorba de meșteșuguri cu copiii sau cu rudele mai tinere unde puteți coace, construi sau vopsi. Va fi mizerie, eventual, mai verși și niște culori pe covorul deschis la culoare. Dar, în general, este un moment distractiv. Cu toate acestea, ia în considerare să acoperi covorul cu un material rezistent la apă, în caz că vreți să pictați.

Anul Nou îl surprinde pe Mercur, în Casa a 11-a a viitorului, făcând un sextil cu Neptun din semnul tău. Este o zi bună să îți gândești caledarul de evenimente pe luna viitoare. S-ar putea să faci exerciții, să scrii sau să lucrezi la site-ul web. Aspect este doar un sextil, deci consideră acest lucru doar o sugestie.

Sâmbătă, același Mercur din Capricorn face o inconjuncție cu Nodul Nord din Gemeni. Astăzi, s-ar putea produce o ciocnire între ceea ce vrei să faci cu viața ta și ceea ce sugerează tradiția de familie. Nu prea ai chef să te conformezi dorințelor altora, iar ceilalți nu te vor asculta și tu nu poți convinge pe nimeni. Așadar, stai în banca ta, cum se spune, și permite-le să aibă o părere personală. Poți continua apoi, să îți corectezi obiectivele.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 PeștiRelaţional

În această săptămână, munca poate să nu îți lase timp să petreci cu partenerul. Munca te ține ocupat pe tot parcursul săptămânii. O scurt drum planificat pentru weekend poate fi anulat și în ultimul moment. Acest lucru poate cauza unele probleme, deoarece partenera/ul ta/tău se poate simți neglijat. Schimbarea priorităților și obținerea unui echilibru între casă și serviciu poate ajuta la evitarea problemelor pe frontul domestic.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Pești Profesional

Obstacolele care te deranjau până nu demult, încep să cadă unul câte unul, deoarece începi să vezi luminița de la capătul tunelului. Orice nouă inițiativă pe care o vei începe săptămâna aceasta va avea succes. Artiștii, indiferent de domeniu, vor avea suficiente ocazii de a-și afișa talentele, ceea ce le va aduce de muncă. Munca îți va aduce, de asemenea, laude din toate părțile, fie că sunteți colegi sau șefi.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Pești Financiar

O achiziție recentă te poate face să te întrebi dacă ai luat decizia corectă când ai cumpărat. În general înă, aceasta săptămână se va dovedi bună pentru tine din punct de vedere financiar. Vin rezultate bune pentru toată munca grea depusă. La un pahar de vorbă, cei care au afaceri, vor încheia câteva acorduri care merită atenție. Nu fi prea aventuros când vine vorba de investiții. Dacă este posibil, ignoră complet piața bursieră.

Horoscop Minerva săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 Pești Sănătate

Săptămâna viitoare va fi perfectă pentru aceia dintre voi care se plâng de dureri musculare și dureri de spate, pe măsură ce se potolesc. Copiii își pot pierde plăcerea de a învăța spre disperarea părinților, parcă nu se mai înțelege om cu tovarăș, eu zic să te calmezi, deoarece lucrurile se vor îmbunătăți în curând.

Citește horoscopul 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top