Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță

Descorperi resurse nebănuite, săptămâna aceasta așa că pregătește-te să iei decizii rapite. Acum că Pluto a revenit în mers direct fii atent la ce trebuie să faci pentru familie. Mișcarea lentă a lui Pluto îți dă timp să transformi relațiile de familie și să le aduci din interior spre exterior. Este un moment bun pentru a te elibera de blocaje, de a renunța la tristețe și de a recunoaște că în timp ai devenit mai rezistent și mai capabil să-ți asumi riscuri. Eliberarea acestor dureri interioare este ca și cum ai șterge unele mesaje din căsuța de email. 

Luni, Venus, este în Casa a 12-a, o casă profund spirituală și face trigon cu conjuncția Lilith – Marte din Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel. Ți-ai putea crea un mic spațiu în casă pentru a-ți servi ca loc de reculegere. Poate fi o masă sau un raft în care să pui diverse cristale, lumânări sau icoane. Acesta este un mod de a-ți exprima recunoștința față de Univers și de a fi deschis față de oportunitățile care vin.

Spre mijlocul săptămânii de pe 7 octombrie, Mercur, în casa ta de bani, oscilează în frecvență armonioasă cu Uranus electric în Taur în casa ta de resurse de la alții. Astăzi, puteți face progrese excelente cu bancherii, managerii de investiții sau departamentul de resurse umane al companiei dvs. Puteți rezolva probleme cu cardurile de credit, împrumuturile sau deblocați beneficiile companiei. Astăzi este începutul progresului în acest domeniu.

Vineri, Marte din Casa a 7-a a relațiilor, face pătrat cu Pluto din Capricorn aflat în Casa a 4-a a familiei. De asemenea, acum este momentul să o /îl prezinți pe iubita/ul ta/tău prietenilor și familiei. Dacă ești în căutarea iubirii, gândește-te cam ce îți dorești de la o relație.

Sâmbătă, Venus din Fecioară face un trigon cu Uranus din casa a 8-a, o casă de investiții și câștiguri. Din când în când, este de dorit să te armonizezi cu fluxul de prosperitate al Universului. S-ar putea să spui o rugăciune sau să vizualizei ce vrei. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță Relațional

Dacă devii puțin mai egoist la începutul săptămânii, întreabă-te sau întreabă-ți  partenera/ul sau un prieten, de ce. Recunoașterea – și obținerea unei confirmări suplimentare – poate fi tot ce trebuie. Comunicarea despre idealurile tale romantice este favorizată la jumătatea săptămânii, tocmai la timp pentru a lua unele decizii romantice, fie de comun acord, fie singur. Este firesc să te gândești la trecut pe măsură ce vine weekendul, dar încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și optimist în ce privește viitorul, la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță Profesional

La începutul săptămânii, vei fi complet absorbit de sarcinile care le ai. Proiectul actual se dezvoltă frumos. 

Marți după-amiază vei descoperi că ai timp și pentru a explora modul în care proiectul se va încadra în peisajul actual al instituției. Gândind în viitor, vei putea anticipa și chiar elimina un potențial conflict. 

Joi, ai grijă la superiorii care ar putea să abuzeze de autoritate. Lucrurile se vor liniști însă  până vineri, chiar și fără intervenția ta.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță Financiar

Analizează-ți fluxul de numerar săptămâna aceasta. Evaluează problema financiară și bugetează ceea ce ai cu maximă responsabilitate. Curând au putea avea idei noi și de succes de a face bani. Dacă te gândești la o alternativă de ceva timp, acesta poate fi momentul pentru să o pui în practică. Anunță-ți șefii de ce ai putea face. Fii practic și asigură-te că spui clar ce dorești și de ce ai nevoie. O comunicare succintă, punctuală cu ceilalți te va ajuta să îți stabilești și să îți atingi obiectivele.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Balanță Sănătate

 Ai tendința de a fi supra-activ, neliniștit și dacă nu ești aten, se poate instala epuizarea nervoasă. Acest lucru face ca pielea să nu mai fie hidratată, să se usuce și părul la fel, apre insomnia și pierderile de memorie din cauza supraîncărcării sistemice. Încearcă să te relaxezi astfel încât să te poți liniștii, ceea ce va permite sistemului nervos să se reîncarce.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top