Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător

Mai multe lucruri se reunesc pentru tine săptămâna aceasta oferindu-ți un motiv de a sărbătorii. Pluto cu voință lui de fier, în Casa a 20a, a banilor din muncă proprie, a revenit în mers normal și vei putea aborda problemele financiare cu mai multă obiectivitate. Ar putea fi o problemă de limită la o anumită sumă în contul de economii. 

Luni pe 5 octombrie, Venus în Casa a 10-a poate sugera achiziția iar Jupiter în Casa a 2-a poate sugera cheltuiala pentru achiziția respectivă. S-ar putea să te simți incitat când începi să faci clic pe butonul de cumpărături. O achiziție duce la alta și alta și alta, doar că astăzi cumpărăturile îți pot arunca în aer bugetul. Pune lucrurile în coș și lasă-le pentru o zi sau două și vezi dacă le mai dorești apoi. 

Miercuri pe 7 octombrie, Mercur este în Casa a 12-a, care este și o casăa intuiției și face opoziție cu Uranus din Taur. Mesajele Universului pot fi atât de zgomotoase și evidente încât chiar și cel care nu crede în ele, le poate auzi. 

Vineri, pe 9 octombrie Marte în Berbec, în Casa a 5-a, o casă printre altele și de asumare a riscurilor, face un pătrat cu Pluto. Deci, este posibil să găsești o nouă sursă de venituri. Aceasta poate fi o idee de afaceri sau încă un job part-time. Ești pe fază și vin multe oportunități.

Sâmbătă, pe 10 octombrie, Venus din Casa a 10-a, a carierei, face un trigon cu Uranus, planeta schimbării, aflat în Casa a 6-a, a stilului de viață. Este posibil să primești un mesaj de la un șef cu privire la treaba pe care o faceți și probabil noi sarcini sau proiecte. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător Relațional

Ești visător și mistic la începutul săptămânii și probabil că inima ta încearcă să-ți spună ceva punându-ți imaginația sau subconștientul la încercare. Ia act de aparentele imagini  fanteziste și descoperă semnificațiile ascunse. 

Fericirea și optimismul se întorc miercuri, iar voia bună nu este doar un capriciu, ci este contagioasă până la sfârșitul săptămânii. Lasă-i pe alții să-și spulbere visul, tu trăiește-l pe al tău, unul perfect original, perfect uimitor pentru că de fapt, descrii propria cale. Fie că sunt prietenii sau partenera/ul, ei sunt deosebit de norocoși.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător Profesional

Vei reuși împotriva tuturor celor care îți fac probleme, într-un proiect încă de la începutul acestei săptămâni, iar această reușită îți va aduce admirație și încredere în sine. Nu se întâmplă nimic special miercuri, doar că banii pentru o serie de achiziții la birou ar putea fi marea preocupare. Aduni chitanțele și contabilizezi fiecare cheltuială, iar după amiaza este posibil un prânz de afaceri. Vineri este o zi minunată pentru a programa întâlniri cu personalul din alte direcții sau sucursale ori cu clienți cu o poziție înaltă. Vei putea să explici totul cu un grad uimitor de claritate.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător Financiar

Este posibil să moșteneștii niște venituri neașteptate. Dacă da, investește acest lucru cu înțelepciune. Nu cheltui bani pe achiziții inutile. În schimb, fă-ți planuri pentru a avea în jurul tău oameni pozitivi, orientați spre viitor, care să te susțină.

Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în culise, departe de ochii publicului. Unele lucruri sau chiar oameni, și-au depășit utilitatea pentru tine. Nu te lăsa doborât de vinovăție și nu lăsa nici trecutul să îți determine viitorul. Fii sensibil în stabilirea obiectivelor, confruntă-te cu propriile limitări și conservă-ți energia pentru cele mai interesante proiecte. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Săgetător Sănătate

Săptămâna aceasta nevoia unei diete echilibrate este și mai esențială. Slăbiciunea metabolică implică ficatul și sistemul digestiv, împreună cu acumularea de grăsime. Ești în mod natural o persoană activă, dar trebuie să îți planifici cu atenție mesele pentru ca organsimul să funcționeze normal. Alimente precum salatele crude, smochinele, căpșunile, merele, cartofii și ovăzul sunt suplimente excelente pentru dieta ta. Proteinele ar trebui să fie, de asemenea, o mare parte a aportului zilnic pentru a-ți susține stilul de viață activ. Le găsești în carne, pui, pește și alte tipuri de carne albă, atâta timp cât sunt fierte folosind metodele cu conținut scăzut de grăsimi.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top