Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur

Vei sesiza cum blocajele din calea ta dispar. Există câteva oportunități grozave însă, care apar. Pluto a revenit în mers direct în Capricorn. El a călătorit prin casa a 9-a, a cunoașterii și a credințelor, oferindu-ți ocazia să transformi aceast sector al vieții tale. Pe parcursul acestui tranzit, ai procesat informații și ai luat deciziile care trebuiau. 

Luni, 5 octombrie, Venus, în Fecioară,  în Casa a 5-a a romantismului și a creativității, va da frâu liber lui Jupiter planeta expansiunii și entuziasmului. Când vine vorba despre iubire, s-ar putea să te lași dus de dorință și de pasiune. Dacă te vezi cu cineva nou, este posibil să aveți o întâlnire care să dureze toată ziua și poate toată noaptea. 

Miercuri, 7 octombrie, Mercur din Scorpion îi face opoziție lui Uranus din Taur. Pasiunile de ieri lasă loc spontaneității pentru lucruri mai banale. Este posibil să simți o anumită agitație nervoasă, gândirea să fie împrăștiată și să nu ai răbdare cu ceilalți. 

Vineri, 9 octombrie, Marte din Berbec face pătrat cu Pluto în casa acordurilor și contractelor comerciale cu străinătatea. Începe ceva ce aștepți demult. Este posibil să vină un contract de angajare sau poate unul prin care să cumperi o casă undeva la un drum lung. Marte vrea să se miște repede, dar este o idee foarte bună să folosești prudența naturală a Taurului, cu pași mici și ritm constant pentru a revizui materialele înainte de a fi de acord.

Sâmbătă, 10 octombrie, este pentru nativii Taur care caută o nouă relație de dragoste. Este o idee bună să iei legătura cu cineva care te interesează.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur Relațional

Săptămâna se referă la cei care sunt în cuplu. Dacă ești căsătorit sau ai pe cineva ar trebui să te preocupe problema posesivității și independenței încă de la la început de săptămână. Miercuri și joi, totuși, sunteți numai farmec și tu, cel puțin, ești filosofezi cu privire la viața voastră amoroasă. De vineri până duminică, o înțelegere mai profundă a locului tău în cuplu și a locului cuiva lângă tine, este dezbătut pe toate părțile. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur Profesional

Treci printr-un moment tensionat la locul de muncă, dar cel puțin nu este ceva care să cutremure pământul. La începutul săptămânii, ai dreptate să te întorci puțin și să analizei mai atent lucrurile. Nu este un moment bun pentru a face publicitate riscului asumat de a te implica într-o afacere. Cu cât prezentarea este mai simplă și mai modestă, cu atât răspunsul va fi mai bun, mai ales în rapoartele scrise sau orale. Până miercuri, vei trece prin lucruri dificile dar ai să te bucuri de munca pe care o faci. Vinerea poate aduce un scurt conflict cu un coleg de muncă încăpățânat, dar nu va se va transforma într-o criză dacă rămâi calm.

Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. Așteaptă-te la unele lucrări de prezentare sau de arbitraj în viitorul tău imediat. Aceste sarcini se vor dovedi mai plăcute decât te așteptai. Comunicarea este esențială în această săptămână. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur Financiar

Ai șansa de a urma un curs de formare sau de a învăța o nouă abilitate profesională care să te facă mai competitiv la locul de muncă. Comunică despre îngrijorările tale cu colegii de muncă sau cu frații. Rutina zilnică este dificilă, așa că fă-ți timp pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile. Fii precaut în ceea ce privește cheltuielile și plătește-ți toate datoriile. O reparație sau o achiziție poate fi inevitabilă acum, mai ales de electrocasnice. Excelezi în întâlniri și prezentări, pe măsură ce îți promovezi în mod eficient perspectivele creative.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Taur Sănătate

 Dacă ești atent, săptămâna aceasta nu vei avea probleme digestive. Apoi, atenție la accidentele provocate în urma căderii de la înălțime. Poate fi vorba și de o săritură de la un metru înălțime. Trebuie să fii foarte atent în această privință. Poate nu ar strica să mergi periodic la sală. Mersul pe jos, plimbările lungi dimineața însoțite de exerciții cardio ușoare îți va fi benefic.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top