Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu

Săptămâna debutează cu recunoașterea unor restanțe legate de carieră. Pluto te orientează spre succes, odată revenit în mers direct și își continuă drumul prin casa a 6-a, a muncii și a rutinelor zilnice. Cum mai spuneam, energia plutoniană se mișcă lent, care de-a lungul câtorva ani când se produce transformarea unei anumite zone a vieții tale. 

Luni, 5 octombrie, Venus, în Casa a 2-a a banilor munciți face un trigon cu Uranus din Taur.  Există oportunitatea unei recompense dintr-o sursă surprinzătoare. Este o zi bună pentru a renunța la inhibiții și de a cere ajutor, indiferent dacă ajutorul este unul material, intelectual sau financiar. Poți solicita împrumuturi și subvenții. 

Miercuri și joi, 7 și 8 octombrie, Mercur, în Casa a 4-a a familiei face opoziție cu Uranus, planeta schimbării. S-ar putea să dai peste o șansă care implică munca interesantă dar care ar necesita o mutare. Sau este posibil să descoperi că locuința actuală ar putea fi o oportunitate de a câștiga bani prin închirierea unei părți din spațiu sau începerea unei afaceri la domiciliu.

Apoi, pe 9 octombrie, Marte retrograd, în Berbec, în Casa a 9-a face un pătrat cu Pluto din casa a 6-a a stilului de viață. Este un aspect care implică o mare cantitate de energie și stimulează ambiția, deci excelent pentru activități fizice. 

Săptămâna se încheie pe 10 octombrie cu Venus în continuare în trigon cu Uranus din Taur semn că ești destul de vizibil și carisma ta este puternică. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu Relațional

Nu este totul numai despre tine la începutul săptămânii, dar ai ocazia să te analizezi profund o relație sau o speranță romantică și să o vezi într-o lumină nouă. Poate te vei mai gândi ce să faci cu sărutul de la miezul nopții miercuri sau joi, când toate în jurul tău par să te sărbătorească și atmosfera este încinsă bine. Nu căuta încă vâscul! Să știi ce vrei este o modalitate bună de a pleca împreună undeva la sfârșitul săptămânii, dar ești atent la speranțele și nevoile unei persoanei de lângă tine. Un gest afectuos dă startul unei noi legături romantice așteptate.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu Profesional

Luni, vei răsufla ușurat după un succes clar. Te simți deosebit de generos și vă vei aloca timp pentru a împărți cu cei cu care ai lucrat, meritele. Accesul de bunăvoință te va poziționa frumos miercuri și joi, când vine timpul să te lovești și de subordonați nerecunoscători sau invidioși. Fii cât se poate de calm, chiar dacă știi că ai dreptate. Gestionarea elegantă a acestei probleme se va reflecta bine asupra ta mai târziu. 

La sfârșitul săptămânii de lucru, deleagă sarcini, chiar dacă ești îngrijorat de rezultat. Va arăta că ai încredere în echipa ta.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu Financiar

Prin mediere sau ceva timp pentru tine, poți găsi noi perspective profesionale și spirituale care să te ajute să faci bani. Alocă timp pentru a putea analiza ce ți se oferă, deoarece s-ar putea să te confrunți cu o pierdere sau cu o criză care ține de sănătate. Asigură-te că dai mai multă atenție sănătății personale și unele dintre problemele financiare care te preocupă vor fi soluționate.

Încearcă rezolvi unele din presiunile prin care trece o rudă, deoarece ești familiarizat cu factorii de stres care îi terorizează pe aceștia. Ceea ce dai acum este ceea ce primești mai târziu, așa că oferă ajutor în mod deliberat. Este posibil să fii ceva mai ocupat, dar te vei simți împlinit.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Leu Sănătate

Trebuie să mănânci mai multe alimente de tipul cerealelor integrale și legume proaspete pentru a contracara aplecarea spre consumul de alimente procesate. Dă mai mult atenție combinațiilor alimentare și nu amestecați prea multe tipuri de alimente. Acest lucru va ajuta la neutralizarea excesului de aciditate din corpul tău. Ai un apetit vorace și poți consuma o cantitate destul de mare de alimente într-un timp relativ scurt. Sfatul meu este să faci porțiile mai mici și să mesteci mai mult decât o fai de obicei.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top