Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Rac

Pluto a revenit în mers direct, în Casa a 8-a a câștigurilor și resurselor din partea altora.  Pluto ți-a dezvăluit la momentul potrivit, oportunități pentru a prelua controlul surselor de venit pasive. Dar, uneori, aceste subiecte, cum ar fi investițiile de la bursă, tranzacționarea mărfurilor sau opțiunile de investiții, sunt copleșitoare. 

Luni, 5 octombrie, Venus, în casa familiei și în Fecioară, trimite semnale subtile sub forma unui trigon lui Jupiter din Capricorn. Dacă ieri ai fost hotărât să economisești bani și să scapi de datorii, astăzi dorința de a merge la cumpărături este puternică. Ești foarte creativ și ai o minte rapidă. Ai putea găsi soluții gratuite sau ieftine pentru lucrurile la care te gândești să le achiziționezi. Înainte să te lași tentat, căută înlocuitori în casă pentru ceea ce îți lipsește.

Spre mijlocul săptămânii, pe 7 octombrie, Mercur, stăpânul tău planetar, face opoziție lui Uranus. Poți căuta pe YouTube sau alte platforme ca să găsești lucruri originale pe care le poți face pentru a rezolva o mulțime de probleme. Desigur, există o cantitate nesfârșită de videoclipuri YouTube și acest lucru îți poate ocupa o mare parte din timpul liber. Limitează-te la rezolvarea câtorva probleme specifice și îți vei folosi bine timpul.

Vineri, 9 octombrie Marte în Berbec, în Casa a 11-a a prietenilor face un pătrat cu Pluto din Capricorn. Cum ai o gândire originală, știi că există mai multe căi prin care să ocolești un obstacol. Un prieten îți poate spune că planurile tale nu vor funcționa, dar aceasta este doar o expresie a propriilor temeri și nu ține cont de ce spune. Aspectul de astăzi vorbește despre combinarea voinței cu obiectivele pe care le ai. Da, ceea ce îți propui este o ascensiune, dar cu cât vârful este mai înalt, cu atât este mai bună vederea.

Săptămâna, 10 octombrie, Venus face un trigon cu Uranus aflat în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute. Ești pregătit pentru orice. Cum ai capacitatea de a te schimba rapid, în câteva minute, ai lași treburile pe mai târziu și pornești cu entuziasm către ceva nou.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Rac Relațional

Unul sau două dintre misterele iubirii sunt gata să ți se dezvăluie la începutul săptămânii, așa că pregătește-te, nu te grăbi să faci pasul dacă nu ești invitat să o faci, și numai din priviri. Întreabă în stnga și în dreapta despre ceea ce vezi miercuri și joi; o decizie romantică este în ordine, indiferent dacă ești cuplat sau ești singur. Weekendul ar putea aduce puțină frământare sau confuzie. Cea mai bună apărare este să îți fie clar despre ce se întâmplă – mai ales cu tine însuți. Inima îți va mulțumi duminică, când perspectivele pentru anul viitor sunt pline de promisiuni și idealurile tale romantice sunt în culori roz.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Rac Profesional

Luni dimineață, vei sta la o cafea cu un grup de colegi care se aventurează să discute cu privire la schimbările politice. Îți va veni greu să te abți. Încearcă să nu fii prea afectat de ce se discută și ce presupuneri se fac. Uneori, oamenii trebuie să vină ei cu schimbarea. Miercuri va aduce schimbarea politicii de birou ceea ce ți se va părea și mai ciudat. Să aibă cineva din echipa ta gânduri ascunse și să vă pună în fața faptului împlinit? Începând de vineri și până la sfârșit săptămânii, vei reevalua prioritățile în care crezi cu adevărat. Discuțiile în contradictoriu de la locul de muncă poate avea acest efect.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Rac Sănătate

 Ca să nu ai nici tu, problme digestive legumele verzi sunt o sursă excelentă de nutriție pentru tine, în principal pentru că această culoare este dominantă la Gemeni. Deși majoritatea alimentelor îți sunt benefice, trebuie să ai grijă să nu mănânci în exces în timp ce ești ocupat fie să vorbești, fie să muncești. Alimentele slabe și bogate în proteine ​​sunt excelente pentru a-ți hrăni corpul și a te susține pe tot parcursul zilei. Ovăzul și alte cereale crude, cum ar fi muesli, la prima orăa  dimineații este ideal pentru tine. Și mișcare, chiar alergare dacă se poate!

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top