Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec

În această săptămână, concentrează-te pe valorile proprii dar și pe bani, pe obiceiul de cheltuieli și cât de multe lucruri îți dorești. Posibil ca brusc să te pomenești că vrei să fii mai econom. 

Pluto, planeta transformării a revenit în mers direct în Casa a 10-a, a carierei. Energia lui se mișcă lent pe o perioadă lungă de timp. De fapt, Pluto va fi în casa carierei și a obiectivelor personale până în 2024. Am putea spune că el avansează prin Capricorn, fizic ceva de ordinul minutelor de grad. Gândește-te puțin și imaginează-ți cum și unde ți-ai dori să fii peste patru ani.

Luni, pe 5 octombrie Venus în Fecioară, care a intrat în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, a muncii și a rutinei, pe 3 octombrie, prefigurează trigonul pe care îl va face cu Jupiter pe 8 octombrie. Există o provocare astăzi, dar una exaltantă. Poate că va trebui să te grăbești pentru o întâlnire importantă. 

Miercuri, 7 octombrie, Mercur aflat în Scorpion și în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții, este în plin ciclu de preretrogradare și face opoziție cu Uranus din Taur aflat în casa ta de bani, Casa a 2-a. Te simți inspirat de idei noi pentru oportunități de a câștiga de bani. Cauți oportunități în domeniile care te pasionează și în funcție de interesele tale, indiferent dacă este vorba despre tehnologie, predare, scriere sau vânzare de produse.

Vineri, Marte retrograd, în propriul semn, Berbec, face un pătrat cu Saturn din casa carierei. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, aceasta este o zi numai bună pentru trimiterea de CV-uri, pentru a răspunde solicitărilor de interviu și pentru a trimite mesaje directe liderilor de echipă de pe site-uri web profesionale. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec Relațional

S-ar putea să fii un pic emoționat pe măsură ce începe săptămâna – poate te gândești că în ultimul an în s-au întâmplat lucruri neașteptate în plan sentimental sau la viitorul tău romantic. Încearcă să dai mai mult spațiu partenerei/lui tău. Orice teamă sau sensibilitate dispare până miercuri, când ești pregătit, dispus și cu inima deschisă; dacă ești singur poți întâlni persoane care să te fascineze. Cu toate acestea, nu te grăbi să pleci pe cine știe unde la sfârșit de săptămână. Mintea ta ar trebui să gândească câteva soluții de suflet, mai degrabă decât să dorească un sărut la miezul nopții. Toate la timp.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec Profesional

În această săptămână vei fi surprins de camaraderia generală dintre colegii tăi. Cu toate acestea, marți ar trebui să ai grijă la modul în care discutați un subiect sensibil. Nimeni din cei prezenți nu va fi ofensat, dar un cuvânt spus aiurea ar putea să ofenseze pe cineva care tinde mereu să ia lucrurile puțin mai personal. 

Mijlocul săptămânii este un moment bun pentru a veni cu o idee nouă la care te gândești de ceva vreme. Joi, mai ales, unii dintre colegi se gândesc să îți propună să fii coordonatorul lot. Până vineri, ideile tale câștiga din ce în ce mai mult teren. Discutând cu cei din echipă, fii atent ca toată șumea să rezoneze cu ceea ce susții. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec Financiar

Influențele planetare par a fi foarte susțin chestiunile legate de bani. Îmediat după revenirea lui Pluto în mers normal s-ar putea ca câștigurile tale să crească. Cu toate acestea, nu ar trebui să fii prea încântat de asta. Pentru a avea avantajul maxim a acestui câștig, trebuie să fii calm și să gândești fiecare cheltuială. Acționează cu înțelepciune și gândește-te înainte de a lua măsuri. Trebuie să înveți să fii atent la fiecare cheltuială  nedorită. Atenția și veridicarea cheltuielilor te va ajuta să rămâi într-o poziție financiară confortabilă.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Berbec Sănătate

Alimentația ta are nevoie de un amestec de carne cu o cantitate mare de legume verzi, cu frunze. Alimentele crude bogate în substanțe nutritive și minerale te vor ajuta, de asemenea, să îți menții rezistența la niveluri optime.

În general vorbind, te bucurați de o sănătate destul de bună și acest lucru îți permite să trăiești și să muncețti așa cum faci. Chiar dacă răcești ai o abilitate incredibilă de a reveni mult mai repede decât majoritatea celorlalte semne. O problemă fizică nu te ține la pat prea mult timp.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top