Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn

Un risc calculat poate da roade săptămâna aceasta. Ai mai mult noroc decât de obicei, mai ales că te pregătești pentru lansarea unui proiect important.

Pluto a revenit în mers direct în propriul semn. Călătorește prin prima ta casă de ani de zile. Pe măsură ce parcurge acest drum ți-a dat și puterea și forța să renunți la lucrurile de care credeai că ai nevoie. El este cel care ți-a sugerat că este posibil să nu ai nevoie de o mașină elegantă sau de o garderobă de designer. El ți arată că ești puternic așa cum ești. A fi tu însuți este tot ce ai nevoie.

Luni, Venus este deja în Casa a 9-a, a studiilor aprofundate. Dacă încă urmezi un program la o universitate, este posibil să ai un raport destul de complex de încheiat. Sau poate că există un proiect de finalizat la locul de muncă. Acest aspect arată că ai capacitatea de a face o muncă de calitate. 

Mercur, în Casa a 11-a, a prietenilor, îi face opoziție lui Uranus din Casa a 5-a, a iubirii. Cineva pe care l-ai cunoscut mai de mult, își poate exprima admirația față de tine încât ai putea fi luat prin surprindere. 

Marte în Berbec, în Casa a 4-a, a familiei, face pătrat cu Pluto. Aspectul pune accent pe latura sau bunuri materiale. Gândește-te dacă ai nevoie de anumite lucruri, deoarece Pluto este mai mult decât dispus să te ajute să elimini excesul.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn Relațional

O discuție cu un prieten, la începutul acestei săptămâni, poate o recapitulare a ceea ce a fost anul acesta, aduce la adevărate revelații. Soluția la care te-ai gândit de atâtea ori, vine acum cu ușurință. 

Fii atent la o confuzie și găsește rapid o soluție ingenioasă în ce privește planurile sau o întâlnire pe care ar trebui să o ai miercuri sau joi și la care nu poți ajunge. Ești plin de idei și ai putere să faci față  evenimentelor de weekend și, indiferent dacă vorbim despre o petrecere mare sau ceva mai intim, rezultatele par a fi destul de promițătoare. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn Profesional

Luni și marți te vei lupta cu o sarcină care pare aproape de netrecut. Nu fi pesimist – sună alarmant, dar vei persevera și vei găsi o soluție. Competențele tale executive au fost remarcate la întâlnirile și conferințele directe sau online din ultimele luni. Șefii știu asta și se gândesc cum să te folosească mai bine, așa că așteaptă-te fie la o promovare fie la o schimbare aîncadrării profesionale. 

Până miercuri, planurile tale se vor împlini într-un mod neașteptat. Munca va fi remarcată cu siguranță de șeful tău. Vinere este o zi bună să te relaxezi și să schițezi planurile pentru viitorul tău în instituție. Gândește-te unde ai vrea să ajungi. Nu fi timid cu privire la potențialul tău, dar discută toate deciziile cu partenera/ul ta/tău și cu cei apropiați.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn Financiar

Fii atent și mintea ta activă va profita de fiecare ocazie care apare. O idee creativă ar putea aduce bani frumoși. De asemenea, poți câștiga o treaptă salarială drept recunoaștere pentru eforturile tale. Discută-ți ideile cu ceilalți pentru a profita și a găsi soluții de punere în practică pentru a aduce banii care îi vrei. Oamenii te ascultă dar la fel de bine trebuie să îi asculți și tu pe ei. 

S-ar putea ca joi sau vineri să semnezi acte importante, finalizând un proiect important sau un parteneriat, poate cu o agenție guvernamentală sau cu o instituție de talie internațională. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Capricorn Sănătate

Pot apărea deficiențe de vitamina B și ar trebui să iei un supliment dacă alientația ta nu este una adecvată. Alimentele pe care ar trebui să le incluzi în alimentație sunt produse din soia, germeni de grâu, de mazăre, de fasole, ouă, brânză de vaci, carne albă, toate acestea fiind surse naturale de vitamina B. Evită alimentele care formează acid, deoarece acestea pot agrava tendințele artritice sau reumatice.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top