Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion

Relațiile se îmbunătățesc foarte mult în această săptămână. Cineva important pentru tine dovedește atât loialitatea, cât și onestitatea, mană cerească pentru tine.

Pluto, stăpânul tău planetar, în Casa a 3-a, a comunicării, este în mers direct de-acum, ajutându-te să transformi modul în care gândești despre tine și cum te exprimi față de ceilalți. Apar și contractele sau acordurile pe care le-ai dorit.

Luni, Venus din Fecioară, aflată în Casa a 11-a, a prietenilor,  face un trigon cu Uranus care va adura aproximativ două săptămâni. Se vorbește despre comunicare, despre a șopti cuiva cuvinte dulci sau cuvinte de admirație la adresa unui prieten sau coleg.

Miercuri, Mercur, în semnul tău, echilibrează energia prin opoziția cu Uranus din Taur. Posibil să analizezi care este echilibrul dintre viață profeională și cea personală și să vezi încotro înclină balanța. 

Vineri, Marte, în Casa a 6-a a stilului de viață, face un pătrat cu Pluto din casa comunicării. Ceea ce a început cu o săptămână în urmă devine punct central pe măsură ce treci în revistă varii alternative profesionale. 

La sfârșit de săptămână, vei dori să te relaxezi și să te distrezi. Sunt zile bune pentru a petrece timpul cu iubita ta. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion Relațional

Vei simți că gândurile cele mai profunde sunt sincronizate cu dorințele inimii pe 9 octombrie, când luna din Rac și în Casa a 9-a, a spiritului de aventură, face un trigon armonios cu Mercur din semnul tău. Ar putea fi un moment ideal pentru a planifica o călătorie sau pentru a purta o conversație filozofică cu cineva drag.

Apoi, s-ar putea să simți că vrei să te eliberezi de modul în care relaționezi și lucrezi cu ceilalți la locul de muncă când Venus alată în Casa a11-a, casă socială, și formează la fel, un trigon dar de astă dată cu Uranus din casa a 7-a a parteneriatelor. Lansarea unui nou proiect creativ care necesită atenție maximă sau apelarea la un coleg apropiat pentru a rezolva un plan pe care îl vei executa individual te-ar putea face să simți exact ceea ce ai nevoie pentru a satisface această dorință de emoție.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion Profesional

În această săptămână vei fi solicita să evaluezi o nouă cale pentru instituția ta.  Luni și marți fii extrem de precaut cu privire la ce faci. Vorbește despre preocupările pe care le ai celor care vor să te asculte. Întrebările aparent pretențioase vor primi răspunsurile cerute. 

 Miercuri, singurul lucru care rămâne de rezolvat sunt banii pentru unele achiziții necesare la birou.

Joi este momentul bun pentru semnarea unui contract formal. Ai grijă ce faci în afara serviciului începând de vineri. S-ar putea să dorești să lucrezi sâmbătă pentru a-ți clarifica unele aspecte.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion Financiar

Abilitățile tale manageriale vor fi în curând necesare în tranzacțiile cu diverși brokeri, cu organizații non-profit sau agenții guvernamentale. 

Unele aspecte esențiale, în special cele financiare, te vă fac să vrei să spui mai mult decât trebuie. Vocalizează-ți ideile. Contribuția ta ar putea face diferența o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Discută ideile pe care le ai cu cei care știu despre ce este vorba. Încearcă să aprofundezi unele relații, cu colegi sau persoane pe care nu le cunoști prea bine. Este timpul să vorbești, să ieși și să fii observat. Bate fierul cât e cald pentru că vei reuși. Oricum tu nu te ferești de muncă. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Scorpion Sănătate

 Ai un nivel ridicat de vitalitate, ca întotdeauna, și ești puternic și robust. Afecțiunile cum vin așa se duc. Fiind în formă fizică, este important să faci mișcare sau încălzire înainte de exerciții fizice intense, acest lucru te ajută să eviți stresul, întinderile musculare sau ruperea de ligamente ori de tendoane.

Cum ai o digestie lentă, la fel este și asimilare și metabolismul. Retenția de apă se poate manifesta la nivelul mucoaselor, sub forma chisturilor și tumorilor, și de aici, problemele de greutate. Este mai bine să consumi apă plată decât apa obișnuită de la robinet.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top