Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară

Ție săptămâna îți face câteva favoruri! Pluto în Casa a 5-a, acreativității și a fertilității, a revenit în mers direct și viața ta ar putea să se transforme în mod deosebit în zona artei, muzicii sau cea mai mare creație dintre toate, copiii. Dacă ai dorit un copil acuma s-ar putea ca miracolul vieții să se producă. În plus, dacă dorești să începi cav bazat pe creativitate, începe să se clarifice calea pe care o ai de urmat.

Luni, 5 octombrie, Venus, în semnul tău, face un trigon cu Marte retrograd. Este o zi bună pentru a găsi liniștea și bucurie printr-o viață conștientă. Fă-ți timp să petreci ziua bucurându-te de atmosfera cu colegii, de o mâncare bună, ascultă muzica care îți place, ieși în natură printr-o plimbare lungă. 

Miercuri, Mercur, în casa a 3-a a comunicării, face opoziție cu Uranus din Casa a 9-a, a drumurilor lungi și a afacerilor la drum, sugerează că un acord semnat poate ajunge astăzi. Acest lucru ar putea fi pentru o angajare, o achiziție mare sau pentru servicii. Citește cu atenție termenii și asigură-te că totul este așa cum ați discutat. Nu este încă, o zi bună să te grăbești să semnezi. 

Vineri, pe 9 octombrie, Pluto, din Casa a 5-a a iubirii, face un pătrat cu Marte retrograd din Casa a 8-a, a intimității. Dacă ești într-o relație ai putea dori să-ți iei o zi liberă să plecați undeva și să petreceți sfârșitul de săptămână în spatele ușilor închise. 

Sâmbătă, 10 octombrie, Venus va face un trigon cu Uranus din Casa a 9-a. Micile aventuri sunt sunt la-ndemână așa că savurează câteva lucruri noi.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară Relațional

Începutul săptămânii este momentul care readuce obiectivele sentimentale pe un teritoriu realist. Micile imperfecțiuni pot fi cu adevărat fermecătoare dacă sunt văzute prin ochii iubirii. 

Fă ceva și ieși din zona de confort, miercuri sau joi, împărtășind cu îndrăzneală un sentiment sau o speranță – vei fi surprins cât de natural și de bine se simte. În timp ce te îndrepți spre sfârșitul de săptămână, ești avantajat să primești recunoștința celui care te iubește. Așa că, pregătește-te să răspunzi la fel. Aceste zile aduc un sentiment de împlinire și posibilități pe care inima le percepe drept minunate. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară Profesional

 Ești atent la o nouă provocare în cele mai mici detalii. Dar tot felul de variabile fără nicio legătură, stau în calea implementării proiectului. Răbdarea este esențială luni după-amiază, când atenția ta către prioritățile altor persoane va fi în mod special deficitară. 

Miercuri, este timpul să te îndoiești și să faci lucrurile așa cum știi. Abilitățile critice și puterea de observație sunt foarte clare, iar sări peste anumite momente, nu va face decât să întârzie realizarea punctuală. 

Vinerea aduce o schimbare neașteptată în rutină – încearcă să o preiei din mers. Te va duce la soluții noi.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară Financiar

Consultă-te cu experți financiari pentru ceea ce vrei să faci săptămâna aceasta. Proiectele de rețea se dovedesc reușite și te regăsești în compania celor care te sprijină cu adevărat. Investește orice sumă de bani care o primești foarte înțelept, achitând facturile și echilibrându-ți bugetul.

În această săptămână este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau chiar tripla rezultatele la locul de muncă. Curiozitatea naturală și talentul în a folosi cuvintele te servesc bine. Poți face mai multe și poți ține legătura sub diferite forme cu cei implicați – telefon, SMS, e-mail. Evită însă supraîncărcarea cu informații sau oboseala prea mare. Abordează problemele reale, nu pe cele create de tine. A fi practic și ar aduce și reușita financiară. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Fecioară Sănătate

O dietă adecvată este esențială pentru o sănătate bună și pentru menținerea nivelului de energie. Mâncarea nu trebuie să fie prea condimentată, picantă, încărcată cu sosuri sau prăjită. Carnea, cartofii, cerealele nerafinate, legumele rădăcinoase și lactatele sunt bune pentru dieta ta.

Ai un metabolism lent și acest lucru poate duce la greutate, încetineală și tendință la inerție. Alimentele trebuie mestecate temeinic și consumate la intervale regulate, iar băuturile reci evitate la masa.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top