Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător

Revine armonia în casă. Și săptămâna aceasta ar putea exista momente plăcute cu familia, mai ales că și Plutona revenit în mers normal, în Casa a 12-a, casa talentelor ascunse și vei avea din nou chef de scris, de relatat de stat la povești. Cât Pluto a străbătut această casă, te-ai schimbat și simți și vrei să lași aceste lucruri să iasă la lumină.  

Marți, Venus aflată în casa a 8-a, a resurselor altora, are protecție și susținere de la Jupiter, pe deoparte deoarece dezvăluie oportunități, iar pe de alta face un trigon cu Uranus. Mai mult, este posibil să simți mâna acestuia din urmă că te conduce în direcția cea bună. 

Miercuri, Mercur, aflat în Casa a 10-a a carierei, face o opoziție separantă cu Uranus aflat în Casa a 4-a a familiei. Când aceste două planete se ciocnesc, gândirea devine mai limpede, mai deschisă și mai experimentală. Este o zi bună să analizezi o problemă sâcâitoare pentru că vei găsi soluția.

Marte retrograd este în Casa a 3-a a comunicării și stabilește curs clar de acțiune cu Pluto din casa inspirației. Vei găsi o soluție rapidă și elegantă. Îți va fi clar ce drum ai de urmat. 

Săptămâna se încheie cu revelația propriei munci și propriilor alegeri. Te vei bucura de felul în care arată casa ta. Seara, este posibil să ieși la un grătar alături de prieteni sau să te bucuri de orhideele din balcon.  

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător Relațional

Ai câteva emoții puternice legate de dragoste la începutul săptămânii. Sfârșitul anului aduce multe lucruri încărcate pentru tine; un timp privat în mijlocul grabei este o idee bună. 

Miercuri și joi, te vei reconecta cu lumeași poate cu cineva în special. O idilă romantică își poate lua zborul dacă ești singur/ă. Ai putea avea chef să petreci o seară plăcută alături de prieteni, un joc de rummy, de cărți pot fi o seară plăcută alături de prietenii. 

Merge chiar și un grătar dar pentru asta aș sugera să aștepți ziua de vineri sau de sâmbătă. Urmează-ți intuiția și vei știi care este calea de urmat.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător Profesional

Concurența și stresul îți creează probleme. Încearcă să te ridici deasupra politicii de birou și a bârfelor meschine. Respectă-ți rutina zilnică care îți servește cel mai bine, nu de alta dar mulți depind de tine și de eforturile tale. 

Marți însă vei da afară din birou pe cineva, deși are multe de oferit din perspectiva muncii. În schimb, îți vei încuraja colegii să urmărească prezentarea pe care o va susține acestă persoană. 

Miercuri, te confrunți cu o serie de sarcini neplăcute, dar necesare, care solicită maximum de disciplină. Transformarea carierei este posibilă acum, deși asta te-ar putea costa fie o treaptă salarială, fie o diminuare salarială. Vei atrage însă, atenția unui șef sau a unei autorități în curând, așa că profită de ocazie pentru a vorbi despre o idee care o ai în minte.

Fă-ți o listă de priorități, elimină ce nu ai nevoie, fă ordine în bazele de date vechi sau stochează informațiile de care nu mai ai nevoie. Odată ce ai trecut prin această fază dificilă, vinerea va fi o zi revigorantă. Discută despre lucrurile realizate cu colegii din alte departamente.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător Financiar

Cariera este importantă săptămâna aceasta. Fie îți cere mai mult, fie te gândești mai mult la asta. Te simți încrezător, vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea. Ceea ce spui și ce faci ar trebui să fie în armonie cu ceilalți. Superiorii sunt impresionați. Ideile tale de mici proiecte adiacente care să aducă bani i-a făcut curioși. De ce? Pentru că vii și cu soluții. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Vărsător Sănătate

Ai o minte activă și o dorință intensă de a muncii. Acest lucru îți va submina vitalitatea dacă nu ai o dietă echilibrată, poți deveni predispus la deficiențe de vitamine din grupurile B, C și K, vitamine care pot reconstrui nervul și țesutul pielii și pot face oasele mult mai dense. Acest lucru ajută, de asemenea, să depășești neplăceri precum osteoporoza, ulterior.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top