Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești

Ai o sincronizare foarte bună săptămâna aceasta. Acest lucru este excelent pentru comunicații importante, precum și pentru semnarea unor contracte. Pluto este în Casa a 11-a, a mediului și legăturilor sociale și alianțelor, astfel încât un prieten poate soluționa un blocaj sau obstacol care te-a fectat mult timp.  

Venus în Casa a 7-a, relațională, în Fecioară, primește sprijnul lui Jupiter din Capricorn. Astfel îți poți extinde cercul de prieteni cel puțin cu o persoană. Probabil că este cineva pe care îl cunoști deja, dar astăzi este posibil să descoperi ceva despre acea persoană, care să îți sporească  interesul pentru ea și să îți dorești să o cunoști mai bine. 

Mercur, în Casa a 9-a, casă și de spiritualitate, este într-o opoziție separantă cu Uranus din Taur. Scopul acestuia din urmă este să dea peste cap toate convențiile de până atunci. Și cu acest aspect, poți schimba modul în care abordezi spiritualitatea. 

Marte, în Casa a 2-a, a banilor proprii, face un pătrat cu Pluto din Casa relațiilor sociale. Este un aspect extraordinar de a face bani, mai ales dacă doriți să solicitați o majorare de salariu. Dar nu impulsiv. 

Săptămâna se încheie cu un aspect distractiv și totuși productiv, deoarece îți oferă posibilitatea de a te întâlni cu cineva pe care îl admiri. Este o zi minunată pentru a discuta cu diverși oameni cu influență sau cu potențiali mentori. Cu Venus implicată, nu ezita să îi inviția la o cafea sau și mai bine, la un prânz de afaceri. Nu are să-ți pară rău. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești Relațional

 Rămâi la armele tale romantice de cum începe săptămâna, a fi vesel sau doar a lăsa de la tine, nu vă va duce neapărat unde vrei să ajungi. Acceptă lucrurile cu demnitate.  

Joi se schimbă perspectiva pentru că norocul îți trage cu ochiul; te pregătești de o întâlnire cu șanse mari de reușită și, cu siguranță, dorința este reciprocă. 

Sfârșitul săptămânii se arată frumos și relaxat, mai ales dacă lași prietenii sau partenera/ul să preia conducerea în organizarea unei mici petreceri. Te vei distra orice ar fi, iar duminică este un moment perfect pentru a visa cu ochii deschiși la viitor.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești Profesional

Atenție că de luni, ai putea intra în conflict cu șeful datorită sarcinilor pe cae le vei primi. Conducerea crede că știe cel mai bine care este cel mai bun mod de a gestiona volumul de muncă, dar nu au experiența practică pentru a înțelege cu adevărat problema. 

Starea de irascibilitate va dura până miercuri, când un coleg va trece partea ta. Ar trebui să discutați cu toți cei implicați, deoarece problema nu se rezolvă doar bombănind. 

Vineri, vei avea probleme cu concentrarea asupra sarcinilor pe care ți le-ai asumat. Nu te aștepta la prea mult de la tine, dar acordă atenție celor spuse de colegi. Sfaturile lor pot fi mai mult decât de utile.

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești Financiar

 O sumă neașteptată de bani te face să te întrebi cum să o folosești. Investește banii cu înțelepciune. Cere sfaturi de specialitate dacă trebuie și evită speculațiile financiare. 

Marile viziuni ți-au ocupat timpul în perioada de recluziune. Acum este momentul să le pui în mișcare. Extinde-ți cunoștințele și află lucruri noi pentru a-ți îmbunătăți performanța și eficiența. 

O schimbare de perspectivă te va ajuta să găsești soluții la o problemă financiară. Săptămâna îți aduce șansa de a purta o conversație cu cineva care se pricepe la aceste probleme și pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp. Folosiți această discuție pentru a învăța câte ceva. 

Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 Pești Sănătate

Atunci când faci mișcare, asigură-te că porți pantofii care ți se potrivesc, doar vrei ca arderea grăsimilor să fie o experiență plăcută, care să nu te împiedice să îți continui programul. Includerea complexului de vitamina B, de fasole și leguminoase  în alimentație, te va ajuta să te miști mai repede și să reduci problemele organsimului care țin de durerile musculare și de epuizare nervoasă. Ghimbirul poate fi, de asemenea, un excelent adjuvant pentru sănătatea ta.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top