Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Balanță

Balanță. Nu ai în minte decât imagini romantice și ideea de căsătorie. Discuția cu un posibil partener te-ar putea face să zbori fericire. Cărțile despre atracția și menținerea relațiilor pot fi deosebit de atrăgătoare și de utile. Ai grijă să nu pui prea mult ssuflet în analize detaliate. Nu uitați că astfel de cărți se bazează pe generalități, iar tu ești unic.

Cele trei domenii de viață care te preocupă sătămâna aceasta sunt cariera și ambițiile tale, viața de familie și familia și relațiile.

Marte este în Berbec și s-ar putea să constați că aceasta este o oportunitate excelentă pentru goni monotonia și a reîncărca spațiul cu pasiune. Dar, pe măsură ce această planetă de foc se distanțează de Chiron săptămâna aceasta, este posibil să conștientizezi modul în care experiențele din trecut îți afectează relația actuală și poate și alte asociații.

Săptămâna este bună pentru a aborda în continuare aceste probleme, poate apelând la serviciile unui consilier în probleme de relații sau a unui terapeut. Obținerea ajutorului de care ai nevoie, chiar dacă se întâmplă online, ar putea fi cheia pentru a te bucura de o viață de sentimentală împlinită dar și de viață socială în viitor.

Relațional. Fă ceva spontan săptămâna aceasta pentru că s-ar putea dovedi a fi ceva ce îți deschide ochii în mai multe moduri decât îți poți imagina. Aspectul dizolvă o barieră care a existat între tine și cineva cu care, în secret, simți o legătură puternică. Poate din această cauză ai și ezitat să îi vorbești; dar ceva neprevăzut sau soarta v-a adus împreună așa că nu ezita!

În această săptămână vei avea mai mult compasiune penru oameni și ar trebui să te ajute să faci față unui partener sau coleg de birou aflat la ananghie. Uneori o îmbrățișare înseamnă mai mult decât orice.

Inconjuncția Soare – Jupiter de la începutul săptămânii îți amintește să fii concentrat. Este în regulă să crezi în soartă sau în destin, dar este, de asemenea, foarte adevărat că trebuie să depui mult efort într-o relație ca să o faci să semene cu dragostea din cărți și cum poate fi.

Ești absorebit de propriile gânduri în timpul inconjuncției dintre Soare și Pluto, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te închizi și în fața partenerei/lui. Las-o/l să te mângâie sau să găsiți o modalitate să vă mângâiați reciproc.

Profesional. Asigură-te că există elemente în munca ta în care crezi cu adevărat. Dacă nu ești angajat mental și spiritual cu ceea ce faci, atunci de ce să o faci? Din cauza banilor? Ai încredere că poți câștiga bani făcând ceva de care ești pasionat.

Te afli într-o relație profesională dificilă cu unul dintre șefi și se pare că, cu cât te chinui să te eliberezi, cu atât ești mai strâns legat de situația taasta. Gândește-te la o nouă abordare, deoarece este clar că cea vechea nu funcționează.

Reamintește-ți că ești norocos să ai orice loc de muncă în mijlocul unei mari crize. Acceptă orice ai de făcut cu umor. Rapiditatea și o informație de atenționare te fac un cursant rapid. Acceptă provocările în această săptămână. La sfârșit vei constata că te afli într-o poziție nouă sau adauugi niște responsabilități suplimentare la programul și așa destul de ocupat. Vei fi cel mai fericit dacă lucrezi într-o poziție de putere și influență.

Financiar. Acum te bântuie tot felul de energii care de care mei benefică și pe care o aduci în relațiile tale. Dacă ești atașat de cineva, vă veți bucura de sentimente reînnoite unul pentru celălalt. Dacă nu ești, poți să o simți într-un grup mai mare de colegi. Același lucru este valabil și pentru preocupările de afaceri, deoarece poți întâlni mentori, parteneri și chiar investitori în acest climat bun. Poți câștiga mai mult vorbindu-ți în minte.

Sănătate. Te simți destul de stăpân pe tine în aceste zile așa că poți să te liniștești și să iei lucrurile în topica lor normală. Sigur, acest lucru nu înseamnă fără mișcare sau renunțarea la programul sănătos de somn! Ar fi contraproductiv. Te simți în largul tău cu conștiința ta, așa că bucură-te de drumurile lungi și de senzația de liniște pe care o simți când petreci mai mult timp singur. Natura ta este destul de spirituală și mișcarea îți hrănește spiritul.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top