Connect with us
Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020. Atenționări pentru mai multe zodii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Leu

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Leu. Având în vedere aspectele ai putea constata că munca pe care ai făcut-o în trecut aduce în sfârșit recompense financiare. Acest lucru te face fericit, dar nu te lăsa dus de asta și fă cheltuielile care ai nevoie.  

Nevoia de liniște și șansa de a-ți reîncărca bateriile s-ar putea ciocni cu un program de lucru încărcat, care pare să nu dea semne de pauză. S-ar putea să fii foarte dornic să te bucuri de ceva timp singur pentru a medita, a reflecta și a participa la chestiuni spirituale. 

S-ar putea să fie nevoie să găsiți o modalitate de a-ți schimba programul de lucru, astfel încât să te poți bucura de un echilibru mai bun între muncă și viață. Atât cu Jupiter, cât și cu Pluton retrograde în Casa a 6-a, a stilului de viață, alături de Saturn, este unul dintre momentele cele mai bune de a restructura lucrurile până când vei înțelege corect.

De asemenea, ar putea fi necesar să îți schimbi convingerile despre ceea ce este posibil pentru tine.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Relațional. Toate tipurile de conversații sunt semnificative pentru tine. Dacă ești deja implicat într-un parteneriat, atunci vei sesiza ca persoanele cu care ești în contact te ajută să-ți îmbunătățești relația într-un fel. Dacă sunteți în căutarea companiei, atunci tot ce trebuie să faci este să te implici în conversație și să vezi ce se întâmplă în continuare. Ai putea avea parte de o mare surpriză.

Soarele este până în miercuri în Rac, oferindu-ți un motiv pentru a atrage atenția pe care o râvnești. Chiar îți dorești cu adevărat ca lumina reflectoarelor să fie dramatică? Nu uita că nu totul este numai despre sau entru tine. 

Opoziția Soare – Jupiter la începutul săptămânii funcționează în favoarea ta. Dar atenție, nu te poți baza întotdeauna pe noroc când este vorba despre situații dificile, însă acest aspect îți oferă o ocazie pe care nu o poți trece cu vederea.

Opoziția Soarelui cu Pluto din mijlocul săptămânii atinge latura emoțională, merge profund și explorează ce te deranjează cu adevărat în ceea ce privește relația și poate fi extrem de benefic. Nu îți fie frică să scormonești straturile și să vezi ce este dedesubt.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Profesional. A început un nou ciclu de șapte ani, în care talentele tale, susținute de sensibilitate și intuiție sunt mai mult pe în tine decât în afară, vizibile. Ia în considerare că s-ar putea să te muți la un serviciu despre care ai vorbit mereu în glumă sau l-ai considerat puțin probabil te va ajuta să îți pui în valoare abilitățile psihice.

Urmază-ți instinctul și vei fi binecuvântat săptămâna aceasta cu sclipiri de grniu, aș spune. Din senin apar idei grozave și cu siguranță vei dori să le puyi în practică. Nu este nevoie să eziți sau să amâni; doar acționează. Ești pe drumul cel bun.

Există o energie destul de apăsătoare la locul de muncă. Nu te speria dacă ai o confruntare cu o persoană agresivă, solicitantă sau critică. Nu este o problemă personală, dar nu toată lumea va fi de acord cu ce vrei și este posibil să fii provocat. Continuă să îți exprimi părerea într-un mod calm și direct. Ignoră zvonurile și bârfele de birou. Dacă renunți, ai putea fi perceput drept slab sau ineficient. Ultimele zile ale săptămânii sunt norocoase pentru căutarea unei poziții noi sau mai bune.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Financiar. Pentru tine, săptămâna aceasta este despre asigurarea viitorului tău financiar. Norocul îți susține romantismul, mângâie familia și susține distracția. Deci, este un moment minunat pentru a petrece activități de care beneficiază toată lumea, de la un curs educațional online până la o achiziție pentru locuință. Și învățarea și predarea sunt încurajate, așa că veți învăța cu toții o lecție de viață importantă.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Sănătate. A dori ca lucrurile să fie diferite nu schimbă adesea datele problemei. Cu excepția cazului în care ajungi la punctul culminant și faci o mișcare în direcția opusă. Lucrezi astfel în mare parte din timp. Pășești și te superi pe ceva și apoi într-o zi, fără niciun motiv aparent, îți schimbi tonul. Este greu să știi mereu dacă participi într-un mod productiv la rezolvarea problemelor sau nu. Pentru a te ajuta să menții o bază solidă nevoilor tale, încearcă un regim fizic regulat în aceste perioade confuze. La asta nu trebuie să te gândești: doar fă-o.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top