Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Știri

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Gemeni. Situația financiară ar trebui să fie cât de cât stabilă. Ai putea simți chiar o creștere a veniturilor. Dezavantajul ar putea fi faptul că contractele cu care lucrezi îți vor lua mult timp și va trebui să mai și analizezi și să răspunzi unor documente legale plictisitoare care trebuie făcute. După amiezele ai putea fi contacta de diverse persoane pentru diverse sfaturi sau doar pentru schimbul de idei și informații. Nu vorbi prea mult, mai bine ascultă și nu întârzia după miezul nopții, trebuie să te și odihnești. 

 Problemele legate de bani și resurse, în general, continuă să fie în centrul atenției și caută să faci acest lucru și în viitor. Deocamdată, încercii să găsești un echilibru între nevoile personale, plata facturilor și a datoriilor restante și problemele profesionale. 

Această problemă devine mai importantă în această săptămână și ți-ai dori o soluție care să funcționeze. Dacă ești sub presiune, ar fi înțelept să elaborezi un plan pe baza căruia să acționezi cu un grad de comfort sporit. Pentru că Jupiter și Pluto sunt retrograde este posibil să întâmpini mai puțină rezistență la sugestiile tale. Aceasta poate fi o veste bună.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Gemeni Relațional. În urma unei discuții deosebit de revelatoare, ajungi să apreciezi, cu adevărat, un prieten și să îl vezi într-o lumină total diferită. Aspectele astrale sugerează că aveți șansa să vă întâlniți și posibilitatea de a vă petrece ceva mai mult timp pentru a vă cunoaște mai profund. Este momentul să descoperi potențialul implicării sentimentale dintre voi. Evident că erați sortiți să vă întâlniți.

Soarele în Rac dă strălucire relației, îndemnându-te să fii un partener grijuliu și plin de compasiune. În mod inevitabil, vei fi neatent uneori, că așa esete viața, dar ce contează cel mai mult, este baza acesteia. 

Opoziția Soare-Jupiter de la începutul săptămânii îți oferă o șansă de a readuce lucrurile pe calea normală și s-ar putea chiar să poți conta pe faptul că ai și puțin noroc. Dacă în ultima vreme ai simțit un dezechilibru, pregătește-te pentru ca lucrurile să se schimbe iar în favoarea ta.

Simți efectele lui Chiron retrograd din această săptămână, pentru că te simți mult mai conștient de sine. Folosește această energie vindecătoare, începe să ierți pe cel care te-a rănit în trecut, astfel încât să poți merge mai departe, cu sufletul împăcat. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Gemeni Profesional. Posibil ca folosirea farmecului personal atunci când vorbești pentru a obține ceea ce vrei, să nu fie la fel de eficient, ca de obicei. Nu va face decât să reorienteze discuțiile și colegii dar și șefii, să fie surzi la propunerile tale. Mai bine fii sincer cu privire la locul în care te încadrezi și care sunt nevoile tale.

Blocajele în ce privește locul de muncă poate fi folosit de fapt în avantajul tău. Ceea ce este nevoie este cineva cu un punct de vedere puternic, solid și încrezător adică al TĂU. Te afli într-o poziție perfectă pentru a intra și a rezolva mizeria din jurul tău.

Ai motive întemeiate să fii mândru de tine. Depune efort suplimentar pentru îndeplinirea sarcinilor obișnuite. Gospdărirea zonei de lucru te poate ajuta, de asemenea, să te simți mai inspirat. Fă tot posibilul pentru a face lucrurile curat și îngrijit, conform cerințelor. Persoanele muncitoare, flexibile, capabile îndeplinească și sarcinile care nu le plac vor avea o săptămână bună.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Gemeni Financiar. Săptămâna aceasta, primești vești bune și mai puțin bune despre viața ta financiară. Dacă ai fost atent la obiectivele tale și la buget, Saturn în Casa a 8-a, îți oferă noi oportunități de a câștiga bani. Dacă l-ai depășit, au avut loc schimbări bruște și neașteptate în sectorul carierei ar putea însemna că banii pe care contezi pentru a acoperi facturile este posibil să nu existe. Va trebui să te gândești foarte serios cum să îți împarți banii de-acum.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Gemeni Sănătate. Ai un puternic sentiment de putere și trebuie să descoperi ce să faci cu el, singur, nu cu ceilalți. Poți face multe cu această energie. Ca de exemplu, exercițiile fizice ușoare, pe care dacă le faci te-ar putea ajuta să te detașezi de Prezent și să primești  mesaje importante de la inconștientul tău. Nu rata asta! Există multă energie de vindecare în interiorul nostru și tranzitele de săptămân aceasta sunt o modalitate de a dobândi acea calitate necesară pentru a fi sănătoși. 

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top