Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Berbec

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Berbec. Aspectele financiare ar putea arăta destul de multă zbatere. Unele avantaje vin cu siguranță, deși nu este la fel de promițător pe cât pare. Ai putea primi mai puțin decât sperai. Gândește-te că orice câștig ar putea veni cu ceva în plus, dar nu conta pe el. În acest fel, orice vei primi va fi un bonus de bun venit mai degrabă, decât o dezamăgire iritantă.

Marte este în semnul tău și îți poate insufla dorința de a progresa rapid, dar este posibil să nu fie atât de ușor săptămâna aceasta. Soarele din Rac în Casa familiei poate intensifica tensiunea. Cu Jupiter și Pluto în Casa a 10-a, a obiectivelor personale și a carierei, poate sugera o nevoie compulsivă care vizează o schimbare și pe care tu încerci să o pui în practică. Acest lucru este în stad by deocamdată pentru că ambele planete sunt în prezent retrograde, dar senzația de a face mai mult decât ai putea, este foarte puternică.

Adaugă la asta, faptul că Marte este încă într-o conjuncție separantă cu Chiron, ceea ce ar putea face să conștientizeze care îți sunt punctele slabe și vulnerabilitățile. Folosește această ocazie pentru a face bilanț și pentru a reduce așteptările.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Berbec Relațional. Aspectul jucăuș face ca perspectiva asupra vieții tale amoroase să fie mult mai interesantă și mai aventuroasă. Probabil vei întâlni candidatul romantic perfect dacă te implici în probleme asociate cu lumea academică. Poate că, în timp ce studiezi avizierul să vezi la ce curs, facultate sau masterat te înscrii, începi să comunici cu cineva cu care ai senzația că te știi de când lumea. Iar lucrurile ar putea progresa rapid.

Opoziția Soare – Jupiter, de la începutul săptămânii, este un aspect care are loc odată pe an, și poate aduce posibilități excelente cu condiția să nu fii cu capul în nori. 

Deoarece Soarele este încă în Rac, asupra Casei a 4-a este concentrată o atenție specială. Universul îți oferă o șansă să duci relația la un nivel mai profund, de tine depinde ce alegi.

Opoziție Soare – Pluto de la mijlocul săptămânii, te îndeamnă să sapi adânc într-o anumită problemă, deoarece până acum nu ai reușit să vezi decât ceea ce era la suprafață.  Nu îți place să petreci mult timp analizând, dar poate fi singura modalitate care te ajută să ajungi la miezul problemei.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Berbec Profesional. Gândirea ta este corectă și la țintă, dar starea de spirit generală te face nesigur cu privire la exprimarea gândurilor către ceilalți. Ești ezitant, nu știi ce să faci sau cum să acționezi, deoarece nu te simți încrezător. Ai încredere în tine. Alții au, cu siguranță.

Acum este momentul să te implici cu și mai mult pasiune în ceea ce faci. Fă ceea ce îți place, iar banii vor urma să vină. Nu este necesar să rămâi înlănțuit de o slujbă pe care urăști să o faci. Lucrurile merg în favoarea ta. Urmează-ți visul.

Este posibil să faci o treabă minunată, dar nimeni să nu îi acorde prea multă atenție. Asigură-te că nu juci rolul martirului. Este important să echilibrezi munca și viața personală. De asemenea, este important să delegi din responsabilități, chiar dacă oamenii nu sunt la fel de calificați ca tine. Concentrează-te pe crearea și dezvoltarea relațiilor de muncă pozitive. Cu cât sunt mai multe persoane care țin de tine și sunt interesate de preocupările tale, cu atât îți va fi mai ușor să te poziționezi față de muncăcși față de ei.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Berbec Financiar. Cu accent pe Casa a 10-a, casa profesiei, a obiectivelor personale dar și a instituțiilor de stat, cel mai bine este să ai răbdare. Subconștientul tău poate primi semne subtile de la entități spirituale că nu pentru toți au sens. Este încurajată căutarea de soluții, așa că nu te mira dacă aceleași lucruri vechi, care te-au ajutat odată, nu o mai face acum. Ai puterea de a comunica ceea ce vezi pentru ca profitul să fie maxim.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Berbec Sănătate. Există momente în viață pe care ne-am dori să le putem imortaliza întru amintire: felul în care te simți după o masă sănătoasă, senzația de forță când vei finaliza un antrenament minunat, împinirea cu succes atunci când îți împărtășești sentimentele cu cei apropiați. Acestea sunt experiențe cotidiene, pe care le putem avea gratuit, atât timp cât acordăm atenție nevoilor noastre personale.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top