Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta nu va fi ca majoritatea celorlalte zile. Privește în jur și vei vedea că oamenii sunt fie au capul în nori, fie deprimați, fie arborează un zâmbet de fațadă. Atmosfera planetară este de așa natură încât o mulțime de oameni – și în special tu – se simt frustrați de incapacitatea de a-și realiza visurile. 

Cu cât te adâncești în straturile mai profunde ale minții inconștiente, cu atât poți descoperi mai multe despre tine. Cu un accent pe acest sector în perioada următoare, este posibil să fi învățat deja multe despre ceea ce te face să bifezi lucrurile bune, dar este la fel de probabil, să descoperi multe altele.

Vei fi dornic să integrezi practica socială în viața de zi cu zi, care te poate ajuta să săpi mai adânc în jurul tău și să afli mai multe. Aceasta ar putea implica meditația, ținerea unui jurnal, notarea viselor pe care le ai, meditația ghidată sau altceva. Incadrarea acestui lucru în programul zilnic poate fundamenta înțelegerea, iar la rândul tău vei sesiza că realizările și perspectivele pot aduce schimbări pozitive în viața cotidiană.

Trebuie să fii echilibrat pentru a te înrădăcina în viața normală, mai ales dacă faci descoperiri interioare semnificative și lucrezi pentru a înțelege misterul vieții.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Vărsător Relațional

Orice ai face, nu poți să rămâi de lemn sau indiferent, cel puțin nu cu energia planetară de săptămâna ceasta. Pune-ți cele mai bune haine și ieși. De fapt, dacă ieși, este garantat că te distrezi și știi să te distrezi chiar și cu restricțiile actuale. Vei comunica, de asemenea, cu cei care adoră să vorbească la nesfârșit despre toate secretele și misterele universului, la fel de mult ca și ție. 

Nu este întotdeauna confortabil să îți exprimi sentimentele, dar acest lucru devine mai ușor de miercuri încolo când Soarele va trece în Leu. Focalizarea atenției asupra partenerului te distrage de la faptul că lași emoțiile să curgă.

Inconjuncția Soare-Jupiter, la începutul săptămânii, aduce oportunitatea susținută de efort. Relația a ajuns în poziția perfectă pentru a fi îmbunătățită, dar trebuie să fii dispus să lucrezi pentru recompense.

Apoi, inconjuncția Spare – Pluto, de la mijlocul săptămânii, demonstrează ce poți realiza dacă ești dispus să mergi în locurile mai întunecate ale sufletului tău. În profunzime, găsești răspunsul la întrebarea legată de dragoste pe care ți-ai pus-o destul de frecvent în ultima vreme.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Vărsător Profesional

Lucrezi pentru propriul vis sau pentru visul altcuiva? Este o întrebare importantă pe care ar trebui să ți-o pui. Asigură-te că ești pe fază cu un obiectiv important pentru tine. În caz contrar, pregătește-te pentru dezamăgire.

 Vei avea senzația că unii nu respectă regulile jocului săptămâna aceasta. Instinctele tale sunt corecte. Cineva adoptă o abordare destul de imatură a situației. El sau ea se îndoiesc de reguli pentru a merge mai departe. Nu îți fie teamă să îi avertizezi pe superiori.

Ai câteva opinii puternice despre cum să faci lucrurile. Poziția de autoritate ar putea fi mai ușoare decât să lucrezi pentru alții. S-ar putea să te simți prins în rutine. Dacă nu poți găsi modalități de a rupe monotonia, fă altceva decât fac ceilalți. Adu gustări pentru tot biroul sau propune o masă la o terasă cu respectarea distanțării sociale, desigur. Îmbunătățirea relațiilor de muncă poate face treaba mai ușor de acceptat. Creează sau revizuie un set clar de proceduri și orientări. Cu cât ești mai organizat, cu atât va fi mai bine.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Vărsător Financiar

Dacă vrei să faci unele schimbări în viața profesională și financiară, este săptămâna în care poți face acest lucru. Sectorul comunicării se extinde, oferindu-ți abilități pentru a te orienta spre oricine, de sus în lanțul trofic. În același timp, cercul tău social se schimbă pe măsură ce elimini persoanele care nu mai servesc scopurilor sau obiectivelor vieții tale. Banii vin din respectarea dictaturii inimii tale.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Vărsător Sănătate

Cu atât de multă stimă de sine investită în imaginea proprie, cel înțelept este cel care ai grijă să-ți păstrezi sănătatea fizică. Filozofia ta de bază despre sănătate corespunde stimei tale de sine. Sunt lucrurile mici care contează. De exemplu, o sticlă de apă pe care o iei cu tine  când conduci, pleci la drum sau iei transportul în comun. Ori, te speli de două ori pe zi pe dinți pentru a-ți menține gingiile sănătoase? 

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top