Connect with us
Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020. Atenționări pentru mai multe zodii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Rac

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Rac. O nouă figură atrăgătoare ar putea apărea pe scenă săptămâna asta. Acest lucru ar putea duce la o nouă prietenie, deși această persoană ar putea fi suficient de fermecătoare ca să-ți scoată în evidență vulnerabilitățile. Lasă-le deoparte și va fi minunat. Întrucât eficiența este la un nivel constant, profită de asta, lămurind unele erori pe care le-ai amânat de ceva timp.

S-ar putea să fii foarte dornic să mergi mai departe cu un obiectiv ambițios sau cu un plan de carieră doar pentru a afla că accentul de sectorul relațional îngreunează acest lucru. Ai putea să canalizezi mai multă energie către nevoile și planurile lor. Când ai de gând să îți acorzi și ție timpul pe care îl meriți? 

Vestea bună este că, dacă vorbești celor cu care interacționezi, s-ar putea să fie mai înclinați să asculte. Chiar și așa, este posibil să fie nevoie de multe discuții, negocieri și compromisuri înainte de a fi mulțumit. Dar acest lucru se aplică și la tine dacă trebuie să ții cont de prioritățile din capul listei de sarcini. Până să faci acest lucru, problemă ar putea continua.

Pe de altă parte, Mercur înaintează prin semnul tău, așa că este foarte probabil să fi venit timpul pentru a discuta anumite lucruri.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Rac Relațional. Aliniamentul astral sugerează faptul că viața ta amoroasă poate înflori într-un cadru spiritual, poate la un curs de meditație virtuală sau la un fel de forum de discuții legat de gimanstica spirituală – yoga, t ai chi, qi gong. Aceast amalgam de minți și inimi,  apare cu siguranță în timp ce ești departe de rutina zilnică normală sau în timp ce te bucuri de o pauză de câteva zile. Va fi profund relaxant pentru amândoi.

Soarele mai stă până miercuri în semnul tău sensibil, oferindu-ți ocazia să-ți răsfeți partenerul ca nimeni altcineva. Chiar dacă au fost și alți iubiți, ești sigur că vei face o impresie durabilă asupra ei/lui datorită devotamentului tău incredibil.

Opoziția Soare-Jupiter la începutul săptămânii aduce noroc și abundență, dar vine cu un avertisment în sensul de a rămâne calm și practic. A fi excesiv de emoțional ar putea strica ceea ce energia acestui aspect încearcă să realizeze.

Opoziția de la mijlocul săptămânii, cu Pluto poate aduce lucruri pe care nu le ignori dar care îți solicită să intensifici eforturilor ca să faci față lucrurilor. Să ai o discuție serioasă cu tine însuți este incomod, dar productiv.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Rac Profesional. Te simți încrezător și puternic în ceea ce privește sarcinile pe linie de serviciu, atunci de ce nu te ascultă toată lumea? În schimb, lucrează contrar scopurilor tale, ceea ce face dificil să îți faci treaba. Fă ceea ce știi în loc să îți faci griji pentru toți ceilalți.

Orice lucrare artistică sau care poartă amprenta creativității, pe care trebuie să o realizezi ar trebui să fie abordată astăzi. Energia este potrivită pentru ca imaginația să înflorească și partea visătoare să preia controlul. Renunță la orice implică concentrare sau o perspectivă practică.

De asaemenea, energia este excelentă pentru a-ți prezenta ideile și a vinde. Fii încrezător și abordează cel mai cuceritor zâmbet. Probabil, zilele aglomerate din mijlocul săptămânii îți vor abate atenția de la probleme. Așteaptă-te să jonglezi cu mai multe angajamente. Va trebui să fii flexibil și pregătit să faci schimbări de ultimă oră. Aspectul fizic și prezentarea te vor ajuta să îți îmbunătățești atitudinea și să ai interacțiuni bune cu personalul și clienții. Nu lua criticile prea personal. Folosește-le ca pe o trambulină pentru a îmbunătăți eficiența.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Rac Financiar. Este o săptămână de contradicții. Aspectele îți permit să devii mai încrezător în tine, cine ești și cum ieși în lume. Pe măsură ce îndoielile dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile cu familia, plăcerile și copiii nu sunt un lucru rău decât dacă te trag înapoi. Gândirea unui buget arată cât de mult îți pasă.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Rac Sănătate. Vei avea câteva opțiuni foarte interesante săptămâna aceasta – și va trebui să alegi. Ești conștient de domeniile importante din viața ta care necesită luarea deciziilor. Acest lucru poate fi stresant și este imperativ să bei multă apă pentru a-ți păstra mintea limpede și să fii capabil să te concentrezi. Există o mare diferență între a cunoaște și a face, iar dacă ai grijă de corpul tău prin acest pas practic, gândirea nu te va dezamăgi.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top