Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Pești – Dacă ți s-ar oferit posibilitatea de a face o călătorie în jurul lumii, unde ai vedea lucruri, oameni și locuri deosebite și ai experimenta o poveste de dragoste atemporală, ai face-o? Libertatea te-ar ispiti, fără îndoială, dar te întreb, ai fi fericit? Te-ai gândit vreodată la posibilitatea de a crea ineditul la tine acasă, care să îți ofere același sentiment de libertate?

Latura creativă și imaginativă este în centrul atenției săptămâna aceasta, încurajându-te să te bucuri că poți să îți canalizezi talentele naturale în artă, hobby, muzică, dans sau orice alt mod de exprimare pe care îl preferi. Săptămâna aceasta se poate îmbunătăți pasiunea pentru un anumit mod de exprimare prin relaționarea cu cei care îți împărtășesc interesele. S-ar putea să cunoști un artist, iar munca lor ar putea inspira aspecte din munca ta. De asemenea, evenimentele culturale online ar putea fi o altă sursă de inspirație care îți duce ideile în direcții noi și interesante.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Pești Relațional

Energia astrală te încurajează să inviți câțiva prieteni la o petrecere improvizată în grădină, dacă este posibil, pentru ca tu și persoana iubită să vă relaxați într-o companie veselă și să vă bucurați de o seară de bancuri și glume. Dacă amândoi doriți să vă îmbunătățiți viața de cuplu, atunci faceți la fel, dar singur, cu o cină în doi, șampanie, lumânări aromatizate și o baie de spumă într-o cadă cu hidromasaj. Veți să repetați povestea mai repede decât credeți. 

Te identifici cu energia emoțională a Soarelui din Rac doar că miercuri astrul zilei va trece în Leu. Starea ta de spirit se schimbă de la un moment la altul și nu ești întotdeauna sigur de tine și de ceea ce vrei. Dacă îți spui că ești confuz, gândește-te ce simte partenerul!

Soarele se opune Jupiterului expansiv la începutul săptămânii, îndrăznindu-te să te întrebi dacă norocul este cu adevărat de partea ta. Simți că soarta a jucat un rol în relația ta actuală? Poate că alți factori au avut mai mult de-a face cu asta decât credeți.

Inconjuncția Soarelui cu Pluto, face să cobori, la  mijlocul săptămânii, în profunzimile minții tale ca să înțelegi motivele pentru care te simți așa. Chiar dacă partenerul va dori să te mângâie acum, va fi imposibil.

Lasă lucrurile să se desfășoare în mod natural și poți constata că fie îți pierzi interesul, fie relația se dezvoltă încet, dar sigur, astfel încât în timp această legătură câștigă în forță.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Pești Profesional

Cineva deține informațiile de care ai nevoie pentru a merge mai departe cu un anumit proiect. Nu poți face următorul pas în carieră fără această piesă a puzzle-ului. Fii activ în loc să stai și să aștepți.

 Te afli într-un moment extrem de intens al carierei. Simte-te liber să faci o mișcare pe care ai tot amânat să o faci, în ultima vreme. Orice act de curaj va fi bine primit. Dacă te faci mic, în mulțime, ți se va pierde urma. Afirmă-te! 

 Oricât de hotărât, muncitor și talentat ai fi, pur și simplu nu poți reuși dacă muncești singur. Este nevoie de echipă pentru a realiza proiecte mari. Învață cum să strălucești în timp ce lucrezi în colaborare, va fi esențial pentru succes. Caută modalități de a-ți îmbunătăți relațiile de muncă. Încrederea ta poate aduce altora speranța. De asemenea, te poate face să pari ca cel care dorește recunoașterea. Fă tot posibilul să fii parte activă a unui grup de lucru.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Pești Financiar

Săptămâna aceasta este posibil să îți ierți mult mai mult partea neconvențională, mai ales când vine vorba despre cuvinte și idei. Ai în minte doar distracția, familia și sentimentele, nu uita însă că și astea costă! Alte aspecte afectează expresia personală. Ești unic, nu te îngrijora de asta dar este sigur că vrei să te relaxezi. Știi unde să tragi linia.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Pești Sănătate

Ești capabil să sari la bătaie, dar de cele mai multe ori ești defensiv pentru că îți lipsește motivația ca să lupți. Agitația și capriciul fac legea. Încearcă să te concentrezi, fă exerciții de respirație, profunde. Beneficiul este de a ști că ceea ce simți te poate salva, pe tine și pe cei apropiați, de sentimente rănite. Yoga, de exemplu, se concentrează mai mult pe respirație decât celelate gimnastici spirituale. Informează-te care este cel mai bun lucru pentru eliberarea energiei blocate în felul în care respiri.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top