Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Scorpion . Te simți, în special, sănătos, energic și atrăgător și unii prieteni te vor putea vedea brusc într-o lumină nouă. Acest lucru ar putea aduce un impuls valoros încrederii în sine. Se întrevăd cariere noi care plătesc mai bine și oferă mai multă provocare lucru care te atrage, în mod special, acum. Ia orice în considerare. Nu de alta dar poate fi începutul unei vieți cu totul noi.

Există trei planete puternice în Casa a 3-a, sectorul comunicării și gândirii, deci a sosit momentul să înțelegi puterea gândirii și modul în care aceasta poate contura circumstanțele. Cu optimismul lui Jupiter, foamea de putere a lui Pluto și forța lui Saturn, gândurile îți pot fi foarte concentrate și, prin urmare, capabile să îți influențeze viața și destinul cum nici nu te gândești. Dacă întâmplător te gândești la cineva despre care nu ai auzit de ceva timp, s-ar putea să te sune în momentul următor. 

Soarele din Casa a 10-a, sectorul oportunităților legate de carieră, te poate ajuta în acest fel, încurajându-te să te implici cu idei care îți pot schimba viața.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Scorpion Relațional

Săptămâna este minunată din acest punct de vedere, deoarece ai ocazi să schimbi ceva în relația de suflet după o perioadă în care s-ar putea să vă fi fost dificil să comunicați. Îți dai seama de nebunia încăpățânării tale dar vei găsi încrederea și dragostea de a vă apropia iar unul de celălalt. Faceți-vă timp să ieșiți și să vă distrați, deoarece râsul va face minuni pentru amândoi chiar respectând distanțarea socială.

Simți căldura Soarelui din Leu că pune în valoare relația toată săptămâna asta. Vrei să fii cât mai aproape în orice fel de iubire a vieții tale.

Chiron este retrograd și provoacă o nouă conștientizare asupra posibilităților de vindecare. Ai stat prea mult timp la grătare în perioada de recluziune? E , atunci a sosit vremea să scapi de toxinele care îți îngreunează digestia și implicit starea de spirit și te împiedică să fii fericit.

Inconjuncția dintre Soare și stăpânul tău, Pluto te pune pe gânduri. Aspect te poate duce în unele locurile întunecate ale lumii tale interioare, dar puterea ta emoțională este legendară. Poate fi dureros, dar vei putea să vindeci, mai ales că este și Chiron acolo.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Scorpion Profesional

Te poți lovi de disprețul unui superior, pentru că ai avut tupeul să îți găsești ceva mai bun de lucru. Nu lăsa pe nimeni să îți vadă slăbiciunile, vei fi mustrat pentru asta. Alți oameni muncesc cu interes, așa că și tu ar trebui să faci la fel. Te vei simți mai bine când o vei face.

Săptămâna este una bună pentru adaptarea la condițiile actuale decât încercarea de a începe ceva nou. Orice planuri noi pe care le faci săptămâna aceasta vor fi probabil o pierdere de timp. Încearcă să nu te simți frustrat după cum merg lucrurile. Mergi înainte.

Poți prefera confortul de acasă decât să faci baie de mulțime săptămâna aceasta. Te bucuri dacă poți să ai idei și opinii, într-o problemă, chiar dacă nu ai o poziție de lider. Acceptă orice rol de coordonator dacă vi se solicită. Nu ezita să recunoști când cineva face o treabă bună. Acest lucru creează bunăvoință și încredere. Mintea ta este subtilă. Poți anticipa probleme și poți vedea potențialele oportunități dintr-o situație. Vineri este o zi excelentă dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta te concentrezi pe locul de muncă. Întrebă-te dacă ești fericit cu ceea ce faci sau dacă nu cumva ar trebui să faci unele schimbări. Dacă este ceva ce vine din urmă, unele gânduri și acțiuni aplicate pot da rezultate minunate. Un aspect care te susține sugerează un moment de interes reînnoit în favoarea banilor, investițiilor și securității financiare. Ești pe drumul cel bun.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Scorpion Sănătate

De obicei, harul tău de a vedea dincolo de realitatea imediată îți servește deosebit de bine. Hrănește-ți clarvederea naturală cu surse de vitamina A și beta-caroten. Nu îți freca ochii dacă sunt obosiți sau te mănâncă. Există modalități mai bune de a calma senzațiile. Folosește un hidratant delicat pentru ochi și pentru pielea din jurul ochilor. Poartă ochelari de soare pentru a preveni rănirea retinei, mai ales atunci când strălucirea este puternică. Vederea ta este un cadou – folosește-l.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top