Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Taur

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Taur. Săptămâna aceasta este posibil să îți dorești să participi la activități care implică copiii. Puteți face mici excursii, fie în scopuri educative, fie în scopuri educaționale, și te poți bucura la fel de mult ca și ei. SMS-urile și apelurile telefonice ar putea aduce vești bune de departe, pe care aproape sigur vei dori să le transmiți altora. Serile ai putea descurca cel mai recent mister. Intriga ar trebui să fie deosebit de pasională.

Este cel mai bine să rămâi cine ești tu decât să te implici în problemele altora. Ar putea fi un lucru pe care îl consideri cel mai important în această săptămână cu Soarele în Casa a 3-a, sectorul comunicării și a comunității locale, mai ales că el face opoziție și la Jupiter și la Pluto, într-o zonă mai cosmopolită.

Deși s-ar putea să îți dorești să îți extinzi obiectivul, atât cu Jupiter, cât și cu Pluto retrograd, în acest moment, este posibil să nu fie o prioritate. Totuși, zilele următoare vei lua  anumite decizii care te vor ajuta să mergi mai departe. Ideea principală este să fii realist, pentru că, cu Saturn este în Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate și ai putea fi  încurajat să nu alergi ci să mergi calm.

În plus, Marte este într-o conjuncție separantă cu Chiron, care ar putea să te încurajeze să închei odată pentru totdeauna cu lucruri care țin de Trecut. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Relațional. Este posibil să nu apreciezi energia semnelor de Aer de săptămâna aceasta dacă te simți oarecum apatic, greoi, fără chef. Aspectul actual sugerează însă că partenerul tău dorește acțiune. El trebuie să simtă că face și obține ceva util, iar dacă asta te include și pe tine, cu atât mai bine. Așadar, ridică-te de pe canapea și implică-te – ieși și intrați într-o aventură împreună, dacă este posibil.

Mercur este în mers direct, așa că tot ce ține de comunicarea dintre tine și partnera/ul ta/tău ar trebui să revină încet, încet la normal. Ar fi nerealist să crezi că o neînțelegere va trece peste noapte, dar nici să plătești pentru ea o veșnicie, nu este o soluție!

Opoziția Soare – Jupiter de la începutul săptămânii îți cere să fii practic, ceea ce nu este de obicei o problemă pentru tine. 

Opoziția Soare – Pluto, din mijlocul săptămânii, aduce energia care îți reamintește că, în loc să acuzi pe altcineva că ar fi greșit, ar trebui să te uiți mai întâi în tine. Nu ești perfect, de ce te aștepți ca partenera/ul ta/tău să fie?

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Profesional. Mintea îți este extrem de mobilă, ideile se plimbă cu viteza luminii, dar gândurile obsesive dau turnura de stres. Fii atent ce le spui oamenilor săptămâna aceasta. Este posibil să te amesteci în viețile lor, creând însă o problemă mai târziu. Fii mai prudent cu vorbele. 

Îți este greu să iei o decizie, deoarece variabilele continuă să se schimbe. Un minut, informația arată un sens, iar în următorul, informațiile se transformă complet în altceva. Ai răbdare, nu te repezi ca fata mare la măritat.

Recunoaște meritele celui care face o treabă bună. În perioadele stresante, găsirea unor lucruri pentru a fi bune în ceea ce te privește, are un efect puternic. Mijlocul săptămânii îți poate aduce o poziție profesională nouă sau una mai bună. Memoria bună și capacitatea de adaptare pot câștiga o atenție bine meritată. Acceptă orice oportunitate de pregătire suplimentară. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Financiar. Săptămâna aceasta trebuie să faceți o alegere importantă. Ai forța necesară să comunici ce vrei și să înglobezi în experiență informații care să te ajute să te specializezi și care, într-un final, să aducă și banii doriți. În același timp, energia din sectorul social, poate aduce transformări neașteptate în grupul de prieteni și acoliții tăi. Oamenii care rămân pot fi cei care te-au susținut oricum. Banii vin atunci când ești fidel sieți și obiectivelor tale.

Sănătate. Te bucuri de lumina reflectoarelor, dar poate fi un pic plictisitor să fii tot timpul în centrul atenției! Folosește energiile săptămânii pentru a afla cui poți acorda atenție în următoarele câteva luni. Acordă o atenție deosebită dietei tale. Dieta stabilește modelul de sănătate pe care le îl vei experimenta. De exemplu, pentru un păr strălucitor, adaugă câteva picături de turiță mare, esență pe bază de plante, în ceai!

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top