Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Săgetător. Natura ta solară și iubitoare ar trebui să fie mai evidentă decât de obicei săptămâna aceasta. E posibil să atragi oameni noi, atât bărbați, cât și femei, în jurul tău. Poate că vechii prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme reapar brusc în scenă. Va fi un moment excelent pentru a planifica un eveniment social sau a invita un prieten la prânz, dacă este posibil. S-ar putea să dorești să repari o greșeală și vei planifica o seară romantică!

Soarele aflat în Casa a 8-a, un sector intens al temei natale, face inconjuncție atât cu Jupiter cât și cu Pluto în această săptămână, ceea ce te poate face atent asupra unor probleme mai mari. Dar, în esență, s-ar putea să te întrebi ce ar trebui să faci pentru a-ți îmbunătăți finanțele, precum și viața sentimentală, afacerile și, în general, starea de bine interioară, sentimentul de fericire.

Poate fi o întrebare care să te provoace să intri în contact cu emoțiile care afectează aceste domenii cheie, fără să îți dai seama. La rândul său, acest lucru poate sugerea și întâlnirea cu un consilier sau terapeut, chiar online și care te poate ajuta să pui întrebarea corectă, astfel încât să te poți conecta cu sentimentele tale și să începi să le prelucrezi.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Săgetător Relațional

Dacă vrei să ai o influență mai aparte asupra partenerului/ei sau a persoanei iubite, săptămâna aceasta, atunci înseamnă că nu urmăreți aceeași linie de argumente pe care ați decis-o în ultimele săptămâni. Energia astrală actuală te îndeamnă să găsești o altă modalitate de abordare a subiectului pentru a avea un efect real. Dar nu-ți faci griji; răspunsul va veni din senin, din fericire.

Mercur este în Casa a 8-a, în Rac, așa că problemele legate de bani, de datorii și alște taxe este la ordinea zilei și pe care ar trebui să le clarifici între tine și partenerul tău. Uneori, cel mai bine este să accepți, să ierți, să uitați și să mergi mai departe.

Soarele va părăsi miercuri semnul Rac, și va face din acesta moment unul perfect pentru a arăta cât de mult îți pasă. 

Există o inconjuncție Soare -Jupiter la începutul săptămânii care aduce multe oportunități.  Va trebui să ai mai multă răbdare decât să fii spontan, dar poți face orice dacă îți va îmbunătățești viața sentientală, nu ?!

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Săgetător Profesional

Vei fi frustrat și supărat când vei observa că alți oameni primesc ceea ce de fapt, simți că ar trebui să le primești tu. În loc să te enervezi și să fii invidios pe această problemă, vorbește cu superiorii tăi despre ce poți face pentru a obține aceste recompense tu, data viitoare.

Te afli într-o poziție bună pentru a face o mișcare majoră și înțeleaptă în carieră, dar reține că va trebui să fii flexibil pentru a face acest lucru. Posibil ca această mișcare să nu se va întâmple exact așa cum ți-ai imaginat, dar aceasta este în regulă. Vei însă la mal. 

Săptămâna aceasta puteți fi deosebit de practic și muncitor. Colegii vor depinde de abordarea ta metodică. Succesul vine prin răbdare și atenție la detalii. Asumați-vă rutina obișnuită la mijlocul săptămânii. Este posibil să lucrezi cel mai bine singur. Participarea la grup ar putea distruge tot ce faci. Sfârșitul săptămânii este bun pentru găsirea a ceva mai altfel. Fii cât mai sincer și mai direct în toate relațiile tale. Ignoră bârfele de la birou. Cel mai bine este să nu faci presupuneri, în special dacă sunt bazate pe o bârfă.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Săgetător Financiar

Ai energia necesară ca să îți atingi obiectivele și să îți construiești securitatea financiară pentru familie săptămâna aceasta. Universul îți oferă oportunitatea de a-ți extinde cunoștințele despre muncă, învățând mult mai multe lucruri la job, astfel încât să poți să îți asumi mai mult, data viitoare! Fii atent la ceea ce poți folosi. Din moment ce planetele se înțeleg, ai la îndemână ingredientele pentru succes.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Săgetător Sănătate

Îți place să ai parte de o relație sănătoasă, fie cu o singură persoană, fie cu un grup de oameni. Din acest motiv, îți poate oferi multă satisfacție pentru a face parte dintr-o organizație voluntară. Trebuie să vezi cauza alegerii tale, iar oamenii pe care îi întâlnești să fie, obligatoriu, oameni buni, ca tine, și chiar cu interese comune. 

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top