Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Capricorn – Crezi că străinătate reprezintă oportunități reale pentru tine? Aceasta ar trebui să fie o întrebare la care va trebui să răspunzi curând. Iarba poate fi verde și în cealaltă parte a lumii, dar poate tu ești convins de contrariu? S-ar putea ca visul de a lucra în străinătate să fie o explicație convenabilă pentru nemulțumirea pe care o simți la serviciu? 

Întâlnirea cu persoane care ți-ar putea fi de ajutor în această săptămână, este binevenită mai ales dacă îți permite să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Ideile lor te-ar putea ajuta să clarifici problemele și chiar să vezi imaginea de ansamblu.

Cu Saturn retrograd în Capricorn , cu Jupiter și Pluto, de asemenea, retrograde, unele aspecte ale vieții tale pot părea acute. Acolo unde ar trebui să obții succes și să vezi semne de progres, poți constata că proiectele și planurile se opresc și că nimic nu funcționează așa cum ai sperat.

Fii răbdător. Totul se va transforma în lunile următoare. Dacă cineva îți dă încredere să continui să faci tot posibilul, atunci cuvintele lor s-ar putea dovedi încurajatoare. Dacă ai pus multă muncă în ceva care înseamnă foarte mult pentru tine, să știi că va da roade.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Capricorn Relațional

Săptămâna aceasta ar cam trebui să se clarifice unele aspecte relaționale, mai ales că intră în joc romantismul. Din păcate, ai un simț al umorului sec, așa că uneori oamenilor le este greu să spună dacă glumești sau ești serios. Cu toate acestea, vei întâlni o anumită persoană care nu numai că înțelege glumele tale, dar poate da acea stare de bine pe care o dorești. Vei aprecia profund tot ceea ce au de oferit.

Chiron este retrograd de săptămâna trecută, așa că ar trebui să simți energia puternică pe care o aduce vindecarea emoțională. S-ar putea să dureze mai mult pentru a trece peste o problemă grea, dar cel puțin faci primul pas.

Soarele este în Rac până miercuri, deci starea ta de spirit este imprevizibilă. Dacă ai impresia că vorbești cu partenerul tău despre un anumit subiect atunci când îl va aduce în discuție, încearcă să nu fii prea tăios.

Inconjuncția Soare – Pluto de la mijlocul săptămânii, încearcă să transmită cât de important este pentru tine să petreci timpul reflectând asupra relației. Fii atent și concentrează-te asupra a ceea ce este important.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Capricorn Profesional

 Analizează lucrurile împreună cu colegii care te pot ajuta să vezi defectele din planul tău. Este timpul să faci o schimbare semnificativă în carieră, dar acest lucru se poate întâmpla doar folosindu-te de analiza celorlalți. Nu este posibil să vezi singur această schimbare.

Este una din acele săptămâni în care se reduce cu adevărat nu ceea ce știi, ci cine știe. Fii conștienți că legăturile cu alte persoane sunt cele mai valoroase active ale tale. Păstrează agenda la îndemână. Dă telefoane atunci când trebuie.

 Rămâi în contact strâns cu clienții sau colaboratorii. Răspunde la telefoane, mail-uri și SMS-uri cât de repede poți. Este un obicei înțelept să îți faci timp în fiecare zi pentru a sta de vorbă cu oamenii. Chiar dacă nu știi răspunsul la o întrebare sau nu poți rezolva o problemă, comunicarea îți susține interesele. Concentrează-te pe proiecte ușoare după-amiezele. Vei fi cel mai mulțumit de situațiile flexibile în care poți fi liber creativ.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta este despre casa ta, ceea ce poate însemna că trebuie să cheltui mai mult pentru o serie de bunuri de calitate sau să găsești un instalator bun, de urgență, pentru că s-a spart o țeavă la bucătărie. Oricare ar fi cazul, știi că va fi mai bine în curând. Între timp, un aspect îți susține și transformă visele în realitate. Chiar și cu costuri. Nu renunța la strategia de acțiune. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Capricorn Sănătate

Corpul tău strigă ori de câte ori este vreo problemă, dar acum vrea să tacă.  Așadar, va trebui să respecți un regim care nu fluctuează cu fiecare idee nouă care îți vine. Când trebuie să te motivezi, gândește-te la sănătatea ta ca la un loc de muncă. Candidatul de succes va face mișcare, cel puțin de trei ori pe săptămână, va avea grijă să mănânce trei mese echilibrate pe zi, fructe sau legume proaspete pentru gustări între mese și să bea cantități mari de apă pe parcursul unei zile. Această abordare te poate ajuta să rămâi concentrat atunci când mintea este obosită.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top