Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 BALANȚĂ. Ar putea fi un moment ideal

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Balanță. Tocmai când crezi că te poți bucura de publicitate, trebuie să te întorci și să pui ceva mai mult în povestea ta pentru a satisface spectatorii. Imaginea pe care o proiectezi spre lume ar putea avea nevoie de ceva mai mult glanz și trebuie să rezolvi diferendele de opinie cu privire la starea ta. Dar, câteva piedici bine puse acum, vor deschide o cale de navigație în ape limpezi, pe viitor.

Pari să o ții tot într-o petrecere, cu un amestec încântător de influențe în sectorul social. S-ar putea să constați că agenda de lucru se completează rapid cu invitații venite din stânga și din dreapta sau din celemai neașteptate locuri. Cu toate acestea, îți va fi imposibil să le accepți pe toate, așa că încearcă să le alegi pe cele care par cele mai plăcute sau mai folositoare.

Luni s-ar putea să iasă la lumină un secret, lucrurile s-ar putea întâmpla accidental. Chiar dacă se întâmplă așa și chiar dacă te superi, ar putea fi un totuși un lucru bun.

Schimbarea grupurilor de prieteni sau de amici și conectarea cu oameni influenți și de marketing ar putea aduce un impuls carierei sau afacerii tale. Și cu Mercur revenit în mers direct, vei găsi mult mai ușor să duci lucrurile la bun sfârșit.

În weekend s-ar putea să te simți atras de cineva alături de care experimentezi o chimie aproape instantanee.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Balanță Relaţional

Fii deschis și sincer pentru a rezolva cu bine orice problemă casnică. O modalitate de a atenua grija pe care o simțiți este cum spuneam și mai sus, să te alături unui nou grup social. Carisma ta îi atrage pe mulți. Ar putea fi un moment ideal fie pentru romantism, fie pentru networking. Concentrează-te pe scopul din viața ta în care te simți mai convingător.

S-ar putea să ai impresia că ceva nu este în regulă datorită provocării aduse de pătratul dintre Jupiter și Neptun, la mijlocul săptămânii. Dacă te simți ciudat sau inconfortabil la o întâlnire, poți să o anulezi.

Cu Mercur în mers direct realizezi că mai ales comunicarea începe să revină la normal, chiar dacă s-au produs mai multe greșeli. Încearcă să nu iei lucrurile prea personal, mai ales dacă te enervezi încă de la prima întâlnire.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Balanță Profesional

Planurile actuale se pot opri datorită timpilor morți în lipsa unor piese sau doscumente, din cauza cuiva care are o atitudine destul de refractară. Convingerile unui coleg tulbură lucrările într-un mod destul de agresiv. Deschide-te pentru dialog.

Te-ai putea simți ca și cum ai fi într-un roller coaster emoțional la serviciu. Este o energie intensă care ar putea determina oamenii să vorbească și să se comporte în moduri în care în mod normal ar gândi de două ori. Fii răbdător. Lucrurile se limpezesc în scurt timp. În schimb, acestea sunt zile norocoase pentru întâlniri de grup, evenimente de tatonare, schimburi de informații și muncă peste orele de serviciu. Poți ajuta asistând interesele copiilor sau ale persoanelor în vârstă.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Balanță Financiar

 Este posibil să primești, pe neașteptate, o sumă mare de bani. Dacă da, investește acest lucru cu înțelepciune. Nu cheltui banii pe vicii și nu te bucura de cumpărături inutile. În schimb, fă-ți planuri să fii în preajma unor persoane pozitive, care să te sprijine. Fă-ți o nouă rețea de colaboratori. Poate fi o etapă norocoasă dacă îți planifici corect cărțile și lași optimismul să îți fie ghid de viață.

Este posibil să fi nevoit să reconsideri planurile financiare recente. Mintea ta este plină de tot felul de idei, uimitor de creative. Dacă ești scriitor, jurnalist sau editor, acesta este un moment minunat pentru a fi tu. Dar trebuie să folosești aceste talente într-un mod responsabil. Asigură-te că economisești banii printr-o companie de încredere.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Balanță Sănătate

Ai o capacitatea de a te concentra pe ceea ce ai gândit, totuși, concentrarea pe bunăstare este un lucru pe care îl eviți de multe ori. Pentru propriul beneficiu, ar trebui să ai o perspectivă clară asupra a ceea ce înseamnă ca organismul să funcționeze pentru tine și pe care să o iei ca pe o provocare. Caută să înțelegi ce poți face pentru a te ajuta zilnic. Mesele obișnuite cu o mulțime de legume verzi cu frunze, exercițiile fizice toate sunt mijloacele pentru a-ți atinge scopul de a fi sănătos.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top