Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 VĂRSĂTOR. Asigură-te că acasă este un loc liniștit

04.08.2019
Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 VĂRSĂTOR. Asigură-te că acasă este un loc liniștit

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Vărsător. S-ar putea să îți faci griji cu privire la bani acum, deoarece o aventura s-a dovedit exact opusul a ceea ce ți-ai dorit tu. Planifică-ți o întâlnire cu soțul sau cu soția ori cu un alt membru important din familie ca să discuți o decizie importantă care trebuie luată. Este posibil să fie necesară o reparație fără întârziere, o locuință nouă sau cumpărarea unei noi mașini. Problemele de afaceri sunt foarte multe, în mintea ta, dar ai nevoie de timp pentru a rezolva problemele de acasă. Asigură-te că acasă este un loc liniștit, dar fii atent la familie. Formara unei noi abilități prin înscrierea la un curs ar fi o mișcare inteligentă.

Vei avea mult ajutor, un aspect susținut în sectorul obiectivelor și carierei arată câți sunt dispuși să te sprijine și să te încurajeze. Orice speri să obți, este mai bine să o faci cu o echipă decât să încerci să oobți singur. Experiența și contribuția celor implicați se adaugă la succesul proiectului tău.

Deoarece Mercur a revenit în mers direct de săptămâna directă, îți va fi mai ușor să fii productiv. Și este puțin probabil ca lucrurile să se descompună atunci când ai cea mai mare nevoie de ele.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Vărsător Relaţional

 Tu și partenerul tău sunteți destul de confuzi în luarea unor decizii. Pot exista probleme legale, formale, de legătură, poate cu privire la finanțe, la unele cumpărături sau la reparații. Reține că liniștea acasă este parametrul de bază și va crește starea de mulțumire. Familia extinsă – a ta sau a celorlalte persoane importante din viața ta – îți pot solicita ajutor sau sprijin. S-ar putea să te pomenești prins în dezbateri religioase aprinse care te provoacă să îți spui părerea. Bucură-te de oportunitatea unei scurte schimbări de peisaj, petrecând timpul în aer liber.

Beneficiile obținute cu viața ta sentimentală sunt aduse de energia Leului încă de la începutul săptămânii. Un sentiment reînnoit de entuziasm pentru o relație care nu a avut niciodată șansa de a merge mai departe se poate materializa acum. Profită de interesul retrezit!

Luna logică a Balanței te face să vezi romantismul într-o lumină nouă și cauți acea conexiune intelectuală care să te facă să acționezi. O întâlnire perfectă ar fi o discuție și apoi o cafea.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Vărsător Profesional

 Visele tale care s-au împomolit în ultima vreme ar putea primi un imbold serios care seamănă a nou început. Nu există niciun motiv pentru care nu poți crea scenariul perfect la locul de muncă. Lucrează spre acest scenariu perfect în loc să te complaci în propriile gânduri.

S-ar putea să se ia niște decizii în culise. Angajații dificili stârnesc drame pe care ar trebui să le eviți mai degrabă. Orice parteneriat sau afacere legată de ideea de a face lumea mai corectă sau mai bună te va face să strălucești. Capacitatea ta de a menține lucrurile simple și practice va fi apreciată. Dacă trebuie să lucrezi până târziu, fă un efort suplimentar pentru a recunoaște contribuțiile celorlalți. Pregătește-te pentru săptămânile viitoare.

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Vărsător Financiar

 Ia decizii financiare atente pentru a evita contracte riscante sau pierderi financiare. Unele probleme legate de bani sau de relație trebuie rezolvate curând. Vorbește despre planurile tale cu partenerul sau cu colegii apropiați O schimbare de mediu ar contribui la atenuarea presiunii opoziției publice sau politice. Petrece mai mult timp în natură sau într-un alt cadru care să îți aducă liniște interioară. Organizarea ta la locul de muncă se vede acum. Profiturile afacerilor și câștigurile financiare sunt doar rezultatul eforturilor tale personale.

Acum se produc multe schimbări în casa a 8-a,  banii altor persoane, ceea ce sugerează strângerea de fonduri și rambursarea datoriilor. Dacă începi o afacere nouă, este timpul să te apropi de investitori și de capitalul de risc. Redactarea și editarea unui plan de afaceri te va ajuta să faci față tuturor presiunilor.  

Horoscop saptamanal Minerva 5-11 august 2019 Vărsător Sănătate

 S-ar putea să simți că nivelul de stres a fost ridicat în ultimele săptămâni și abia acum îți dai seama de asta. Când observi acest tip de dezechilibru, vorbește despre asta! Ești o persoană care poate recunoaște atunci când nu se simte singură. Ieși din haosul creat și întreabă-te ce ți-a lipsit. Ai nevoie de mai mult somn? Trebuie să te concentrezi mai mult la locul de muncă? În momentul în care observi că ceva nu merge, preia controlul.

Horoscop Minerva 5 – 11 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.